Įkraunama...
Įkraunama...

Paaiškinimai pradedančiosioms

4u.gif 4u.gif Puikus pasirinkimas, Panele Prym! thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
man asmeniskai ta ruda rastuota labai grazi, velciau skara arba su ta skaros rudumo vilna arba su balintos kakavos, latte svelnaus rudumo..
o gal visa skara is rudos, o krastelius is svelniai rudos arba atvirksciai.

p. P. o velt tai ko dabar bijai?
mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveikos, noreciau paklausti ar visoms veliant slapiai kamuoliukus (karoliukus) skauda rankas?Nes as padarau du kamuoliukus ir sakes kaip skauda ir kokio raudonumo buna delnai... Jeigu taip smarkiai nespaudziu tada karoliukai nebuna reikiamo kietumo...
Atsakyti
QUOTE(GaiLina @ 2009 07 10, 17:22)
Sveikos, noreciau paklausti ar visoms veliant slapiai kamuoliukus (karoliukus) skauda rankas?Nes as padarau du kamuoliukus ir sakes kaip skauda ir kokio raudonumo buna delnai... Jeigu taip smarkiai nespaudziu tada karoliukai nebuna reikiamo kietumo...

apvelusi kamuoliuka tarp delnu, pabaik velti sukdama tarp delno ir bambukinio kilimelio, ar kaip cia pasakyti.... jei taip ir darai, o vis tiek skauda, skias rankos gleznos, iprasi.
Atsakyti
QUOTE(GaiLina @ 2009 07 10, 19:22)

Galima kamuoliuka baigti velti ant bambukinio kilimelio. Butinai muvek gumines pirstinaites, buna tokios visai plonytes, saugok rankas nuo muilo ir nutrinimu. Is pradziu gali buti nepatogu, bet priprasi thumbup.gif .
Atsakyti
Na, nežinau. Veltinio kamuolėlius veliu be pirštinių ir be bambukinio kilimėlio, ir man puikiai susivelia, ir kamuolėliai būna kieti. O rankas paskausta kai stipriai spaudžiu arba peržengiu dienos normas
Atsakyti
Aisku, aciu uz patarimus mirksiukas.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif reikes pameginti su pirstinem nes man su tuo kilimeliu labai nepatogiai kaskaip. ax.gif
Atsakyti
[quote=GaiLina,2009 07 11, 15:31]

Kodel nepatogiai? g.gif
Ant kilimelio dedi pavelta kamuoliuka ir apskritiminiais judesiais viena ranka baigi velt, kita ranka ilsisi. Po to pasikeiti ir t.t.
Atsakyti
QUOTE(ksena7 @ 2009 07 12, 00:49)

Kodel nepatogiai?  g.gif 
Ant kilimelio dedi pavelta kamuoliuka ir apskritiminiais judesiais viena ranka baigi velt, kita ranka ilsisi. Po to pasikeiti ir t.t.

drinks_cheers.gif , labai patogu ant kilimelio, tika per valanda suveliau 22 kamuoliukus, ech einu miegot happy.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *neva*: 12 liepos 2009 - 00:00
QUOTE(*neva* @ 2009 07 12, 01:59)
drinks_cheers.gif , labai patogu ant kilimelio, tika per valanda suveliau 22 kamuoliukus, ech einu miegot  happy.gif

Tai gal ne kietai suvėlei? Nes tempai tai ohoho!
Reiks pabandyt ant to kilimėlio, bet man asmeniškai nepatogu...
Bet dėl tokių kiekių verta pabandyt thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Padrushkyte @ 2009 07 13, 08:55)
Tai gal ne kietai suvėlei? Nes tempai tai ohoho!
Reiks pabandyt ant to kilimėlio, bet man asmeniškai nepatogu...
Bet dėl tokių kiekių verta pabandyt thumbup.gif

kietai rolleyes.gif , tik jau perkandau as rutuliuku velimo budus, pasirinkau man patogiausia ir greiciausia ax.gif veliu 10 iskarto ant kilimelio, vienai rankai 5 ir kitai rankai penki, tik jau ant pat galo kai reikia stipriai spausti, pabaigiu po viena, parodysiu foto, bet dar nesuveriau i karolius mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(*neva* @ 2009 07 13, 14:16)
kietai  rolleyes.gif , tik jau perkandau as rutuliuku velimo budus, pasirinkau man patogiausia ir greiciausia  ax.gif veliu 10 iskarto ant kilimelio, vienai rankai 5 ir kitai rankai penki, tik jau ant pat galo kai reikia stipriai spausti, pabaigiu po viena, parodysiu foto, bet dar nesuveriau i karolius  mirksiukas.gif

Ok, lauksim karolių foto
Atsakyti