Įkraunama...
Įkraunama...

Paaiškinimai pradedančiosioms

QUOTE(panelė Prym @ 2009 06 22, 15:48)
Ačiu 4u.gif Belieka praktikuotis ax.gif

butinai velk per uzuolaida, tai ir neissidraikys tau vilnele.Beje, as irgi noriu tokiu ilgu riesiniu ax.gif ax.gif ax.gif ir man reiks pamegint wink.gif))
Atsakyti
Aš per užuolaidą tik sušlapinau, o paskui iš pradžių su plėvele, po to su kilimuku. Bet ir rankom aptrindavau, ypač šonus.

O kiek sluoksnių reikia kloti šlepetėms? Ir ką su padu daryt, kad nesusinešiotų iškart ir neslystų?
Atsakyti
QUOTE(panelė Prym @ 2009 06 22, 18:58)

Ir ką su padu daryt, kad nesusinešiotų iškart ir neslystų?

Galima patepti lateksu thumbup.gif
Atsakyti
O kur jo būna pirkti?

Google pirmoj nuorodoj man pasiūlė pirkti purškiamų latekso prezervatyvų hihihi.gif
Atsakyti
QUOTE(panelė Prym @ 2009 06 23, 10:04)
O kur jo būna pirkti?

Esu mačiusi Senukų kataloge. bet nežinau, kurioje parduotuvėje turi... Tik brangu...
Atsakyti

www. vilnosfabrikas.lt
Pries kelis metus pirkau latekso Vilnos namuose Klaipedoje, tikriausiai yra ir kitur.

Atsakyti
Laba vakara, neseniai pradėjau velti. Šiandiena sausu būdu nuvėliau gėlę, bet jos krašteliai man išeina tokie tarsi šiek tiek apipešioti.... doh.gif Ką ne taip darau ir kaip man pataisyti tai? g.gif
Atsakyti
QUOTE(flooding @ 2009 06 23, 21:35)
Laba vakara, neseniai pradėjau velti. Šiandiena sausu būdu nuvėliau gėlę, bet jos krašteliai man išeina tokie tarsi šiek tiek apipešioti.... doh.gif  Ką ne taip darau ir kaip man pataisyti tai? g.gif

Jei vėliei sausai (adatėlėmis) - paprasčiausiai jos nedavėlei - pavelk daugiau, arba jei kraštus apkirpai -- jau sudėtingiau, bet ilgiau pabadžius įmanoma paslėpti kutelius.
O pats primytyviausias būdas - nukirpti tai kas nepatinka...
Atsakyti
QUOTE(Vilusa @ 2009 06 24, 19:39)
Jei vėliei sausai (adatėlėmis) - paprasčiausiai jos nedavėlei - pavelk daugiau, arba jei kraštus apkirpai -- jau sudėtingiau, bet ilgiau pabadžius įmanoma paslėpti kutelius.
O pats primytyviausias būdas - nukirpti tai kas nepatinka...

Dėkui už pagalbą 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(panelė Prym @ 2009 06 22, 13:46)
Taip pat noriu pasibandyti velti ant šilko. Turiu pora tokių šalikėlių:
user posted image

Bet jie ir taip margi, tai nebežinau, kokių spalvų dėti, kad nesigautų mišrainė g.gif

Dėl šventos ramybės atsiprašau, kad šitos temos asmeniškai neseku ir nemačiau tamstos klausimo. Taipogi atsiprašau ir už visas kitas, kurios šios temos neseka, neskaito ar šiaip dėl tam tikrų priežasčių negalėjo/nenorėjo atsakyti. Tuo pačiu ir atsakau, kad jei šalikėlis margas, geriau imti tik vienos spalvos vilną iš medžiagos spalvų paletės. Dekoravimas gėlių ar kokiais kitokiais raštais, mano nuomone, čia netiks. Dekoruočiau saikingai, tik kraštus ir, jei norisi, suteikčiau faktūros išilgai ar skersai padėliodama juostelėmis. Kai medžiaga raštuota stambiai, dekorą iš vilnos derinčiau prie pačių raštų.
Atsakyti
QUOTE(Chuliganka @ 2009 07 09, 15:22)
Dėl šventos ramybės atsiprašau, kad šitos temos asmeniškai neseku ir nemačiau tamstos klausimo. Taipogi atsiprašau ir už visas kitas, kurios šios temos neseka, neskaito ar šiaip dėl tam tikrų priežasčių negalėjo/nenorėjo atsakyti. Tuo pačiu ir atsakau, kad jei šalikėlis margas, geriau imti tik vienos spalvos vilną iš medžiagos spalvų paletės. Dekoravimas gėlių ar kokiais kitokiais raštais, mano nuomone, čia netiks. Dekoruočiau saikingai, tik kraštus ir, jei norisi, suteikčiau faktūros išilgai ar skersai padėliodama juostelėmis. Kai medžiaga raštuota stambiai, dekorą iš vilnos derinčiau prie pačių raštų.

Ačiu už patarimą, tik prie vilnos daugiau turbūt nebesiliesiu. Taigi, svarbiausiais tikslas pasiektas - veltinio pasaulis nuo mano šlamšto bus saugus.
Ir nereikia atsiprašymo, kaip jau rašiau kokius 83 kartus, nemanau, kad patarti yra privaloma. Tiesiog pateikiau pavyzdį, kad patarimų temoje ne visada atsakoma, todėl žmonės čia ir nerašo. O kuo mano klausimo stilius kažką įžeidė, taip niekas ir nepasako.
Atsakyti
QUOTE(panelė Prym @ 2009 07 09, 16:04)
Ačiu už patarimą, tik prie vilnos daugiau turbūt nebesiliesiu. Taigi, svarbiausiais tikslas pasiektas - veltinio pasaulis nuo mano šlamšto bus saugus.
Ir nereikia atsiprašymo, kaip jau rašiau kokius 83 kartus, nemanau, kad patarti yra privaloma. Tiesiog pateikiau pavyzdį, kad patarimų temoje ne visada atsakoma, todėl žmonės čia ir nerašo. O kuo mano klausimo stilius kažką įžeidė, taip niekas ir nepasako.

Na žinot, aukščiausio susireikšminimo laipsnis! Niekas konkrečiai apie jūsų darbus nieko blogo nepasakė. O jei jau taip jautriai reaguojat į kritiką kitiems, tai baisu pagalvoti, ką darytumėt, jei jūsų darbą kas sukritikuotų. Gal tikrai geriau nesigadinkit nervų, nebevelkit ir netobulėkit. Kaip tik tamstai geriau 4u.gif
Dėl atsakymo, tiesiog nuoširdžiai norėjau padėti, kad niekas kitas to nepadarė ir jums taip dėl to skaudu. Kaip matau, geros paskatos nuėjo šuniui ant uodegos..
Beje, nesulaukiant atsakymo, visuomet galima jį gražiai ir atskiram poste pakartoti, kad tikrai nepraslystų pro akis.

Galite nesivarginti ir neatsakinėti - šios temos nebeskaitysiu.
Atsakyti