Įkraunama...
Įkraunama...

Paaiškinimai pradedančiosioms

Laba,
Radau šią temą ir apsidžiaugiau pamačius pavadinimą - maniau, kad čia bus apie vėlimo įrankius. Bet nieko nėra verysad.gif O man kaip ne tai, kad žaliai, bet net nebandžiusiai ir nemačiusiai kaip tai daroma labai aktualu tos adatos. Kokios būna, kam kokios skirtos, kokias geriau pirkti. Žodžiu nuo pradžių iki galo blush2.gif Ką reikia turėti jei noriu velti sausu būdu? Gal kas gali viską surašyt, o dar geriau parodyt? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(vovere74 @ 2009 05 25, 14:37)
Laba,
Radau šią temą ir apsidžiaugiau pamačius pavadinimą - maniau, kad čia bus apie vėlimo įrankius. Bet nieko nėra verysad.gif  O man kaip ne tai, kad žaliai, bet net nebandžiusiai ir nemačiusiai kaip tai daroma labai aktualu tos adatos. Kokios būna, kam kokios skirtos, kokias geriau pirkti. Žodžiu nuo pradžių iki galo blush2.gif Ką reikia turėti jei noriu velti sausu būdu? Gal kas gali viską surašyt, o dar geriau parodyt? blush2.gif

Sveika,velimas yra dvieju butu slapias ( muilas ir vanduo) ir sausas( kaip tu minejai adata).Tike nepagalvok , kad ta adata, su kuria siuname, velimo adata skiriasi nuo iprastos.KIEK ZINAU,KLAIPEDOJE YRA VELIMO NAMAI, SPECIALI PARDUOTUVE TEN TIKRAI AGAUSI NE TIK ADATU, BET IR VILNOS.Kiek zinau,kad su adata velia karsini.Veliant su adata tau labai ilgai reikes velt, net papraqsciausia rutuleli, pradziai gal megink slapiuoju mirksiukas.gif nu cia kaip kam, pasiskaityk sia tema mamu forume, tikrai labai daug prideda visokiu parodymu kaip kas,net su nuotarukomis ir paaiskinimais,.SEKMES IR KANTRYBES BEI KURIBINGUMO bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(VVeltinis_ @ 2009 05 25, 16:31)
Sveika,velimas yra dvieju butu slapias ( muilas ir vanduo) ir sausas( kaip tu minejai adata).Tike nepagalvok , kad ta adata, su kuria siuname, velimo adata skiriasi nuo iprastos.KIEK ZINAU,KLAIPEDOJE YRA VELIMO NAMAI, SPECIALI PARDUOTUVE TEN TIKRAI AGAUSI NE TIK ADATU, BET IR VILNOS.Kiek zinau,kad su adata velia karsini.Veliant su adata tau labai ilgai reikes velt, net papraqsciausia rutuleli, pradziai gal megink slapiuoju mirksiukas.gif  nu cia kaip kam, pasiskaityk  sia tema mamu forume, tikrai labai daug prideda visokiu parodymu kaip kas,net su nuotarukomis ir paaiskinimais,.SEKMES IR KANTRYBES BEI KURIBINGUMO  bigsmile.gif

Ačiū už atsakymą. Aš noriu žaisliukus daryt, tai man atrodo būtent su adatom jie daromi g.gif Bent jau kiek čia skaitinėjau, žiūrinėjau, ieškojau info. Visų temų perskaityt tai neįmanoma, be akių likčiau doh.gif Ja ir taip sėdžiu kelintą dieną įkišus nosį į veltinius lotuliukas.gif
Reiks paieškot Klaipėdoj tų Vėlimo namų, ten manau paaiškintų ko reikia pirmai pradžiai g.gif
Ačiū ir už palinkėjimus mirksiukas.gif Man reikia mažų veltų žvėrelių, kol kas į platesnius vandenis plaukt neketinu. Jau ir taip daug bandau apžiot blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(vovere74 @ 2009 05 25, 17:31)
Ačiū už atsakymą. Aš noriu žaisliukus daryt, tai man atrodo būtent su adatom jie daromi g.gif  Bent jau kiek čia skaitinėjau, žiūrinėjau, ieškojau info. Visų temų perskaityt tai neįmanoma, be akių likčiau doh.gif  Ja ir taip sėdžiu kelintą dieną įkišus nosį į veltinius lotuliukas.gif
Reiks paieškot Klaipėdoj tų Vėlimo namų, ten manau paaiškintų ko reikia pirmai pradžiai g.gif
Ačiū ir už palinkėjimus mirksiukas.gif  Man reikia mažų veltų žvėrelių, kol kas į platesnius vandenis plaukt neketinu. Jau ir taip daug bandau apžiot blush2.gif

VA, http://www.veltinio-...php?language=lt ADRESAS. na, taip zaisliukus kiek zinau daro sausuoju,bet ziurit kokius, jei kokias pelytes tai ju pilveli drasiai galima daryt slapiuoju butu, o ausytes jau sausuoju.Na cia kaip kam bigsmile.gif lauksim tavo darbeliu, idek foto.
Papildyta:
QUOTE(vovere74 @ 2009 05 25, 17:31)
Ačiū už atsakymą. Aš noriu žaisliukus daryt, tai man atrodo būtent su adatom jie daromi g.gif  Bent jau kiek čia skaitinėjau, žiūrinėjau, ieškojau info. Visų temų perskaityt tai neįmanoma, be akių likčiau doh.gif  Ja ir taip sėdžiu kelintą dieną įkišus nosį į veltinius lotuliukas.gif
Ačiū ir už palinkėjimus mirksiukas.gif  Man reikia mažų veltų žvėrelių, kol kas į platesnius vandenis plaukt neketinu. Jau ir taip daug bandau apžiot blush2.gif

beje, tavo lelytes tai thumbup.gif , o veidelius irgi pati lipdai?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo VVeltinis_: 25 gegužės 2009 - 18:48
QUOTE(VVeltinis_ @ 2009 05 25, 19:49)
VA, http://www.veltinio-...php?language=lt ADRESAS. na, taip zaisliukus kiek zinau daro sausuoju,bet ziurit kokius, jei kokias pelytes tai ju pilveli drasiai galima daryt slapiuoju butu, o ausytes jau sausuoju.Na cia kaip kam  bigsmile.gif lauksim tavo darbeliu, idek foto.
Papildyta:

beje, tavo lelytes tai  thumbup.gif , o veidelius irgi pati lipdai?

Ačiū 4u.gif už informaciją ir padrąsinimą. Bandysiu kažką daryt, bereik rytoj nulėkt apsiprekint.
Lėlytės mano darytos nuo iki. Veidelius iš modelino dariau, kaip ir rankytes, kojytes. jei būtų ne mano daryti veideliai - tai negalėčiau sakyt, kad lėlytės mano darytos.
Va dėl tų lėlyčių ir veltiniais susidomėjau. Vieną, kurią dabar darau, noriu veltais rūbais papuošt, be to dar noriu kelis veltus gyvūnus jai duot. O gal ir pačią lėlytę nuvelt pabandyt.
Atsakyti
QUOTE(vovere74 @ 2009 05 25, 21:16)
Ačiū 4u.gif už informaciją ir padrąsinimą. Bandysiu kažką daryt, bereik rytoj nulėkt apsiprekint.
Lėlytės mano darytos nuo iki. Veidelius iš modelino dariau, kaip ir rankytes, kojytes. jei būtų ne mano daryti veideliai - tai negalėčiau sakyt, kad lėlytės mano darytos.
Va dėl tų lėlyčių ir veltiniais susidomėjau. Vieną, kurią dabar darau, noriu veltais rūbais papuošt, be to dar noriu kelis veltus gyvūnus jai duot. O gal ir pačią lėlytę nuvelt pabandyt.

Taip,juk is veltinio galima ne tik zaislus ar aksesuarus gamint, bet ir rubus.Puiki galimybe pradel gaminti lelem, o veliau ir sau rubus (aisku, jei uzsikabinsi, lotuliukas.gif ) Manau, kad apsilankymas veltinio namuose suzadins veltinio kurybai. smile.gif nes man taip buna, kad grizusi puolu velt,kai akis isdegus lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo VVeltinis_: 25 gegužės 2009 - 20:29
QUOTE(VVeltinis_ @ 2009 05 25, 21:28)
Taip,juk is veltinio galima ne tik zaislus ar aksesuarus gamint, bet ir rubus.Puiki galimybe pradel gaminti lelem, o veliau ir sau rubus (aisku, jei uzsikabinsi, lotuliukas.gif ) Manau, kad apsilankymas veltinio namuose suzadins veltinio kurybai. smile.gif nes man taip buna, kad grizusi puolu velt,kai akis isdegus  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

Labiausiai bijau, kad tai netaptų dar viena liga lotuliukas.gif Aš juk jau rytojaus sulaukt negaliu, kada galėsiu nuvažiuot viską nusipirkt doh.gif
Atsakyti
QUOTE(vovere74 @ 2009 05 25, 21:37)
Labiausiai bijau, kad tai netaptų dar viena liga lotuliukas.gif Aš juk jau rytojaus sulaukt negaliu, kada galėsiu nuvažiuot viską nusipirkt doh.gif

Del ,,ligos ''paspartymo galeciau parekomenduoti kursus.Pati ejau ir labai dziugiuos, nes viena yra valandu valandas ieskoti info, kita kai praktiskai parodo. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(VVeltinis_ @ 2009 05 25, 21:40)
Del ,,ligos ''paspartymo galeciau parekomenduoti kursus.Pati ejau ir labai dziugiuos, nes  viena yra  valandu valandas ieskoti info, kita kai praktiskai parodo. ax.gif

Kursai gerai thumbup.gif Tik šiuo metu aš niekaip. Buvau visai neseniai lėlių kursuose, tai dabar reik pakentėt. Bandysiu kažką pati, o vėliau gal ir į kursus save nuvesiu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(vovere74 @ 2009 05 25, 21:51)
Kursai gerai thumbup.gif  Tik šiuo metu aš niekaip. Buvau visai neseniai lėlių kursuose, tai dabar reik pakentėt. Bandysiu kažką pati, o vėliau gal ir į kursus save nuvesiu biggrin.gif

suprantama ta tema 4u.gif . Idomu,o leliu kursuose tai ko moke,veidelio ,ar kuno proporciju, rubai?
Atsakyti
Sveikutės,
Seniai žiūrėjau į veltus darbelius, taip knietėjo išbandyti ir šiandien pabandžiau velti sausu būdu. Parodė kaip tai darosi, prisivėliau rutuliukų, nežinau ar gerai, bet esmė kad suvėliau, dar ir kitą spalvytę įmaišiau lotuliukas.gif
Tik man visiška mistika kaip susukti "dešrytes" kurių viduje kitų spalvų ornamentai, kaip išdėlioti ir išvelti kokias tai gėles ar pavieniui, ar ant kokio pagrindo. Taip gražu, o nežianu kaip tai daryti. Ir dar - vėlimas šlapiuoju būdu, sekanti mistika... verysad.gif Gal galėtumėte papasakoti, mergaitės? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Jennifer @ 2009 05 28, 19:29)
Sveikutės,
Seniai žiūrėjau į veltus darbelius, taip knietėjo išbandyti ir šiandien pabandžiau velti sausu būdu. Parodė kaip tai darosi, prisivėliau rutuliukų, nežinau ar gerai, bet esmė kad suvėliau, dar ir kitą spalvytę įmaišiau  lotuliukas.gif
Tik man visiška mistika kaip susukti "dešrytes" kurių viduje kitų spalvų ornamentai, kaip išdėlioti ir išvelti kokias tai gėles ar pavieniui, ar ant kokio pagrindo. Taip gražu, o nežianu kaip tai daryti. Ir dar - vėlimas šlapiuoju būdu, sekanti mistika...  verysad.gif  Gal galėtumėte papasakoti, mergaitės?  blush2.gif

kaip padaryti ornamentus - principas toks - nubadai pagrindą, tada atskirai šiek tiek apveli kitos vilnos kuokštelį (kartais užtenka kokią sruogelę tarp delnų pavolioti), dedi ant pagrindo - ir priveli su adata... o visa kita - praktika...
Su "dešrelėmis"- panašiai- padarai (apveli) vieną spalvą, uždedi kitą ir priveli. Jei veli iš karto sudėjusi kelias spalvas - jos tarpusavyje apsivels, nesigaus gražus raštas.
Tik aš jas darau šlapiuoju būdu...
Atsakyti