Įkraunama...
Įkraunama...

Paaiškinimai pradedančiosioms

Nezinau, bet as prie guminiu pirrstiniu niekad turbut nepriprasiu,o ypac velime, kai taip reikia jausti vilnele, smile.gif cia kaip kam,vieniem gerai, kitiem ne yahoo.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo VVeltinis_: 23 gegužės 2009 - 07:41
man vienas ukinis muilas visai nieko.Lygtais su glicerinu naturalus wub.gif ,o nuo kitu tai labai kencia rankos g.gif
Atsakyti
Mergaitės, o gal kas šitą knygą turit? blush2.gif

user posted image
Atsakyti
Turim, skaitinejam, esam patenkintos thumbup.gif
Ir knygyne maciau dar yra.
Atsakyti
Sveikos,turiu klausimuka ax.gif pradejau velt balta kepurike, bet manoji banbukine uzuolaida dazo,dazo rusva spalva, ka daryt,nes jei kisiu i ja velt,ji tikrai, rupuze,man nudazys verysad.gif Sakau, gal i koki maisa det ta balta kepure tada tik velt.Bet ka as zinau, negudriai atrodo doh.gif Plyzzzzzzzzzz pagarkit smile.gif
Atsakyti
Na, aš apie elektroninį formatą šnekėjau.. ax.gif
bet po tokio atsiliepimo tik dar labiau norisi bigsmile.gif

QUOTE(ksena7 @ 2009 05 23, 23:11)
Turim, skaitinejam, esam patenkintos thumbup.gif
Ir knygyne maciau dar yra.

Atsakyti
VVeltini,velk be bambukines,tik burbuliankes pagalba,paskui rankomis trink,daužyk,mirkyk karštam vandeny,muiluok...._.Balta gerai veliasi,turetu pavykti.
Atsakyti
QUOTE(blansyte @ 2009 05 24, 10:07)
VVeltini,velk be bambukines,tik burbuliankes pagalba,paskui rankomis trink,daužyk,mirkyk karštam vandeny,muiluok...._.Balta gerai veliasi,turetu pavykti.

Susiveliau susukusi i burbulenke ir i babukine, sakyciau,labai normaliai susivele.Tiesa, balta labai gerai veles, geriausiai is visu megintu ,gal net . lotuliukas.gif Tik kazkodel man ta balta kepuryte labai jau pirti primine............nezinau, gal as cia tik tokia konservatyvi. blush-anim-cl.gif2:Na, Spalvotos kepures tikrai pirciu neprimena smile.gif

p.s.pastebejau, kad Blansyte labai daug atsakineja i iskilusius klausimus, man taip pat. Aciu,nes, is tiesu ,daug klausimu kyla smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo VVeltinis_: 24 gegužės 2009 - 10:48
VVeltini, dziaugiosi kad pavyko thumbup.gif . As tokiais atvejais maistine plevle naudojau ax.gif
QUOTE(Kerpena @ 2009 05 22, 23:01)
Galima velti su plonomis guminėmis pirštinėmis, jei rankos jautrios. Daugiau veliant, bet kokį muilą naudojant rankos vis tiek nukenčia.

Ir mano rankytes labai jautrios unsure.gif Vien del to atidejau veltini i sali, nes rankos net iki zaizdu suskilinejo doh.gif verysad.gif . O su pirstinem kazkaip nepatogu visai, nes nejauciu vilnos nors tu ka g.gif
Atsakyti
[quote=Oksyte,2009 05 24, 14:24]

Ir mano rankytes labai jautrios unsure.gif Vien del to atidejau veltini i sali, nes rankos net iki zaizdu suskilinejo doh.gif verysad.gif . O su pirstinem kazkaip nepatogu visai, nes nejauciu vilnos nors tu ka g.gif

Tikrai Tave suprantu ir uzjauciu, nes man irgi buvo rankos nuzaizdave, kol suvokiau, kad gumines pirstinaites butinos doh.gif .
Nors ir nepatogu ir vilna nesijaucia taip gerai, bet, kad neatidet veltinio visai i sali, muviu pirstines ir tiek. Laikas nuo laiko nusimaunu ir patikrinu veltinuka thumbup.gif
Nenusimink, mastyk pozityviai- svarbiausia velti wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
Man irgi nelabai malonu su pirštinėm. Tai stengiuosi užsimauti, tada, kai daugiau trinti reikia. Ar kai daugiau veliu kada. Nors šiaip mano rankos nėra labai jautrios, tai kai darbas nereikalauja daug trynimo, ar rečiau veliu, galiu ir be pirštinių.
Atsakyti
Aciu uz patarimus bigsmile.gif :Noriu pasigirti, kad radau super gera ranku krema ,,Kamil'', siulau pabandyti gal ir jusu rankos tiks, maniskes tai dabar pacios laimingiausios ir svelniausios. thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif Beje, jis is pigesniu, mokejau apie 5 lt.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo VVeltinis_: 24 gegužės 2009 - 20:34