Sveikutės
Turiu klausimą, gal ir ne į temą... Kaip suprantu vėlimui su adatėlėmis reikalinga kuo storesnė kempinė, kur jos galima įsigyti
QUOTE(radvileee @ 2009 05 07, 17:02)
Sveikutės
Turiu klausimą, gal ir ne į temą... Kaip suprantu vėlimui su adatėlėmis reikalinga kuo storesnė kempinė, kur jos galima įsigyti
Pačios elementariausios - maximinės - virtuvinės kepinės su apatiniu kietu sluoksniu.
Rimtesniem darbam - porolonas (senukuose pvz.)
Labai ačiū už atsakymą
QUOTE(Lepregonija @ 2009 04 21, 10:43)
Turiu ir aš klausimuką, ar galima maišyti dviejų rūšių vilną, sluoksną ir karšinį? Ar jos tarpusavyje sukibs?
tikrai galima maisiti
taupumo sumetimais galima 1 issikloti karsini o ant virsaus sluoksna kad liesiant prie kuno svelnesnis gaminys butu (veliant rankines pvz ar pagalves kokias )
rekomenduokit kokius kursus vilniuje aš vilną tik rankose čiupinėjus, savarankiškai nesiryžtu
Pinavija Nuostabioji,o tu nebijok bandyti
as visiska savamoksle,niekur pries tai nebuvau net lietusi vilnos
QUOTE(blansyte @ 2009 05 14, 16:57)
Pinavija Nuostabioji,o tu nebijok bandyti
O jau kokie grazus pas Tave darbeliai .
Pinavija Nuostabioji, drasiai ciupk vilna ir i darba
Gal kas galite papasakoti kaip veliami tokie karoliukai
Oksyte, labai ačiū
Kiek zinau, dauguma jusu velia su ukiniu arba zaliuoju muilu.Man tiek nuo ukinio tiek nuo zaliojo buvo pradejo labai oda skirsti,taip,kad net iki pleiskanojimo ir kremas ne kazi ka tepadedavo.O nuo zaliojo tai isvis, net spuogeliais isbere alkunes........Tai emiau eksperimentuoti,su kuo tik neveliau.....net su fairiu , bet galiausiai radau savo ., vaikiska muiliuka ,,Jansons baby'' ,mano odai labai jau tiko. Taiva,pasidalinau patirtimi,siokia tokia.Gal kam nors pades.
Galima velti su plonomis guminėmis pirštinėmis, jei rankos jautrios. Daugiau veliant, bet kokį muilą naudojant rankos vis tiek nukenčia.