Įkraunama...
Įkraunama...

Paaiškinimai pradedančiosioms

Pasitaiko kartais tokios vilnos, kuri tiesiog nesivelia šlapiai. Matyt tokia ir pasitaikė. Jei ten karšinys, tai jis tinka sausam vėlimui.
Aš kai veliu iš karšinio, tai jokių krypčių nežiūriu, tik stengiuosi tolygiai tą klodą iškloti. Veliant sluoksną svarbu dėliojimo kryptys. O šiaip karšinys veliamas taip pat. Tik jis mažiau susitraukia nei sluoksna.
Atsakyti
Turiu ir aš klausimuką, ar galima maišyti dviejų rūšių vilną, sluoksną ir karšinį? g.gif Ar jos tarpusavyje sukibs? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Kerpena @ 2009 04 21, 09:53)
Pasitaiko kartais tokios vilnos, kuri tiesiog nesivelia šlapiai. Matyt tokia ir pasitaikė. Jei ten karšinys, tai jis tinka sausam vėlimui. 

A, nu tai gal ten tokia ir yra, nes paskui dar bandžiau paimt tokį kuokštelį mažą, sušlapint, sumuilint ir tiesiog tarp rankų belekaip suvelt, sukočiot - nė velnio.
Bet užtai sausai gerai gaunasi - gal kokius karolius pasidarysiu.
biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Lepregonija @ 2009 04 21, 10:43)
Turiu ir aš klausimuką, ar galima maišyti dviejų rūšių vilną, sluoksną ir karšinį? g.gif Ar jos tarpusavyje sukibs?  g.gif

Sukibti tai turėtų, bet šiaip, kiek žinau nelabai patariam karšinį su sluoksna maišyti. Bet žiūrint kur ir kam. Jei kokį gabaliuką reikiamos spalvos karšinio kaip dekorą uždėsi, tai bus gerai, bet jei pusę šlepetės sudėliosi iš sluoksnos, kitą pusę iš karšinio, tai pirmiausiai tos pusės susitrauks nevienodai. O šiaip reikia bandyti, gal kur nors kaip tik kokiam efektui išgauti labai tiktų. Aš dar labai nedaug patirties turiu vėlime, visų subtilybių nežinau.
Atsakyti
Ačiū už atsakyma aciuks.gif aš galvoju nedidelį dekorą is karšinio sudėliot ant sluoksnos, tai vis dvejojau ar prisivels ar nukris. Dabar galėsiu drąsiai bandyti ax.gif
Atsakyti
tikrai niekas nenukris,tik gerai apglostyk pries sukdama i ritini,kad siek tiek prikibtu
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo blansyte: 22 balandžio 2009 - 12:47
va, radau internete apie veltinio atgaivinimo projekta , verta paziureti http://www.kaimotv.l...eltiniuVelimas/
Atsakyti
sveikos, as irgi noriu pradet velt, norejau paklaust kur Kaune butu galima isigyti priemoniu velimui? aciu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(LumiLumi @ 2009 04 23, 11:24)
sveikos, as irgi noriu pradet velt, norejau paklaust kur Kaune butu galima isigyti priemoniu velimui? aciu  4u.gif

Čia kaip tik dalinamasi adresais, informacija apie 'vilnos taškus' įvairiuose miestuose 4u.gif http://www.supermama...howtopic=369349
Atsakyti
QUOTE(Jowwwita @ 2009 03 30, 10:12)
Labutis,
Norint išmokti velti , neužtenka tik pasiskityti informacijos ir nueiti į kursus smile.gif . Tik kasdien veliant atsiranda įgūdžiai ir vilnos pajautimas. O tam reikia nemažai kantrybės. O mokytis siūlau pradėti nuo nedidelių darbelių, tarkim nuo servetėlių, gėlių, ar telefono dėkliukų. kai jau įgusi, pradėsi jausti vilnos susitraukimą, tada bandyk tapcius velti.
Tikrai pavyks, tik reikia kantrybės smile.gif .

Sėkmės mirksiukas.gif

ja ja, kursai geras dalykas smile.gif
Atsakyti
...o man net kursu nereikejo hihihi.gif ... pasiziurejau cia pasiskaitinejau ir viska supratau clap.gif reikes ir man koki niekuti susivelt mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(vaitkute @ 2009 05 02, 20:18)
...o man net kursu nereikejo  hihihi.gif ... pasiziurejau cia pasiskaitinejau ir viska supratau  clap.gif  reikes ir man koki niekuti susivelt  mirksiukas.gif

taip tik atrodo, kad viska supratai, reikia daug patirties, kad suprastum.......... g.gif
Atsakyti