Įkraunama...
Įkraunama...

Paaiškinimai pradedančiosioms

sveiki 4u.gif
na man irgi atrodo, kad si tema ne be reikalo uzvesta. nes vakar visa diena knisausi ir ieskojau informacijos. tai kazkokia makalyne. gal galetu kuri mergaite, kuri jau gerai ismano velimo technologija, parasyti tiesiai sviesiai ko reikia tam velimui ir kaip jis atliekamas (butu gerai su paveiksleliais ir lietuviu kalba). Kad atsidarytum pradedanciuju puslapi ir pirmame lape butu visa informacija. labai buciau dekinga, jei kas uzsiimtu wub.gif
Papildyta:
QUOTE(Aviva @ 2007 10 11, 15:04)
O gal kas kokius kursus organizuoja????

pasiziurek www.veltinis.lt
3 lygiu kursai kainuoja 75 Lt. as jau gundausi ax.gif
Atsakyti
pagal vilkės nurodytus tindirindi puslapiukus "susiveliau" padekliuka puodeliui ir pora rutuliuku biggrin.gif
vilke notworthy.gif
Kalėdiniu žaisliuku nepirksim- velsim su sunuku
Atsakyti
Aš moku velti šlapiuoju būdu, tik man jie nesigauna lygūs. Gal kas galėtumėt paaiškinti kaip reikia velti su adata?
Atsakyti
as jau prisiveliau burbuliuku ax.gif , kol kas tik tiek moku blush2.gif , dar pora padekliuku puodeliui..
klausiu cia, nes kazkaip lyst i pagrindine tema su tokiais klausimais blush2.gif blush2.gif , kuo praduriat-praveriat burbuliukus? gal kai kam ir kvailas klausimas ax.gif , bet prasau patarimo 4u.gif . skaityt visas temas is eiles -laiko nelabai yra unsure.gif
Atsakyti
Praduriam yla. Arba briaunuota adata, kuri skirta odai.
Atsakyti
QUOTE(balu @ 2007 10 19, 11:42)
Praduriam yla. Arba briaunuota adata, kuri skirta odai.

galvojau kad yla, bet galvojau kad kazkaip kitaip dar
as kaip naujoke sitoj srity, tai bandziau vielute pradurt lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif , bet nesigavo blush2.gif
Atsakyti
Sveikos,
noriu prašyti ir aš pagalbos. Šiek tiek veliu šlapiu būdu. geriausiai sekasi rutuliukai ax.gif dabar labai greitai prireikė nuvelti žuvį plokščiuoju vėlimu. gal kas galite patarti kaip gražiau, paprasčiau ir greičiau tai galėčiau padaryti. g.gif

labai labai prašau skubios pagalbos.
Atsakyti
QUOTE(gitė @ 2007 10 19, 17:06)
Sveikos,
noriu prašyti ir aš pagalbos. Šiek tiek veliu šlapiu būdu. geriausiai sekasi rutuliukai ax.gif dabar labai greitai prireikė nuvelti žuvį plokščiuoju vėlimu. gal kas galite patarti kaip gražiau, paprasčiau ir greičiau tai galėčiau padaryti.  g.gif

labai labai prašau skubios pagalbos.

nuvelt kaip "kilimuką" ir iškirpk žuvies formą smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Lietuvos saulele @ 2007 10 19, 22:47)
nuvelt kaip "kilimuką" ir iškirpk žuvies formą  smile.gif

Labai dėkui už patarimą 4u.gif , tik jį perskaičiau per vėlai. O vėliau taip kaip ir patarei - kilimuką.Iš baltos paprastos vilnos dariau apie 2 cm aukščio pagrindą ant jo spalvota vilna bandžiau "nupiešti" žuvį. tada sudrėkinau ir vėliau. Viskas gavosi gal ir neblogai, tik spalvota vilna netvirtai prikibo prie baltos. gal per trumpai vėliau? schmoll.gif
Atsakyti
Aš vieną klausimėlį turiu smile.gif Kaip jūs nuveliat vienodo dydžio burbuliukus? Aš dabar veliu, tai visi skirtingi gavos verysad.gif
Atsakyti
Jeigu tik truputi skiriasi dydis bandyk didesnius dar pavelti stipriai spausdama.O siaip vilna imant pluosteliais bandyk pasidaryti tu pluosteliu vienodo storio daugiau , o po to tik imi vilna , formuoji rutuliuka ir veli. ax.gif
Atsakyti

! 
® Temos pavadinimą prašome rašyti tik lietuviškomis raidėmis (ą, č, ę, ė, į, š, ų, ū, ž).
Atsakyti