Įkraunama...
Įkraunama...

Paaiškinimai pradedančiosioms

Sveikutes bye1.gif
Jungiuosi ir as prie Jusu blush2.gif labai jau uzsikabinau ir as tuo velimu,kazkaip teta uzrode zurnaliuka ,taip jau smalsu pasidare ir is egome pirkti vilnos ir bandyti.. yu.gif bet tai kad abi niekada nemacius nei nuo ko pradeti,tai bandeme burbuliukus velti nu seip ne taip,bet nieko tikrai gudro 4u.gif dabar skaitineju cia ,ieskausi informacijos bandysim tapkutes daryti,nes noras didelis.. hihihi.gif labai noreciau i kokius kursus nueiti pradedantiesiems,bet kiek skaitau,kad tik kaune,vilniuje,klaipedoje..o pas mane panevezyje lyg ir nerandu ar vyksta kur... flirt.gif
Atsakyti
sveikutes,matau cia mazai uzsukanciu.. ax.gif labai norejau pasidziaugti ,siandien nulekiau i viena parduotuve nusipirkti vilnos,su ta mintimi,kad jau savaitgali kad velsiu,tai velsiu...prisiskaiciusi cia visko..zinojau viena parduotuvyte,bet aij kazkas minejo,kad yra salia kita ,sakau nubegsiu paziureti ar skiriasi kainytes..ir ka jus manote,as nubegusi ir vinos gavau pigiau ir knyga radau kur ieskojau,apie kuria cia prisiskaiciau ir dar uzklausiai sakau gal zinote ar kartais kur kursai panevezyje vyksta???paradveja sako ZINAU!!!!!!valio sakau sekasi man siandien... thumbup.gif lotuliukas.gif rolleyes.gif rolleyes.gif tei va laukiu dabar kursu tikriausiai kita savaitgali..labai ,labai laiminga turiu vilnos ir taip norisi isbandyti,bet nea geriau nuleksiu i kursus bus tada aiskiau viskas... mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(alira555 @ 2009 01 09, 15:14)
sveikutes,matau cia mazai uzsukanciu.. ax.gif labai norejau pasidziaugti ,siandien nulekiau i viena parduotuve nusipirkti vilnos,su ta mintimi,kad jau savaitgali kad velsiu,tai velsiu...prisiskaiciusi cia visko..zinojau viena parduotuvyte,bet aij kazkas minejo,kad yra salia kita ,sakau nubegsiu paziureti ar skiriasi kainytes..ir ka jus manote,as nubegusi ir vinos gavau pigiau ir knyga radau kur ieskojau,apie kuria cia prisiskaiciau ir dar uzklausiai sakau gal zinote ar kartais kur kursai panevezyje vyksta???paradveja sako ZINAU!!!!!!valio sakau sekasi man siandien... thumbup.gif  lotuliukas.gif  rolleyes.gif  rolleyes.gif  tei va laukiu dabar kursu tikriausiai kita savaitgali..labai ,labai laiminga turiu vilnos ir taip norisi isbandyti,bet nea geriau nuleksiu i kursus bus tada aiskiau viskas... mirksiukas.gif

Labas smile.gif . Ir as naujoke. Gerai, kai gali nueiti i kursus. As gyvenu kaime, tai ir apie kursus galiu tik pasvajoti unsure.gif . Tiek prisiskaiciau apie vilnos velima, kad ir as labai uzsinorejau. Kaledoms gavau pora adatu ir kelis maiselius vilnos. Tai is karto ir suveliau visa. pabandziau karoliukus ir dukrytei slepetes. Viskas lyg ir neblogai, bet baigesi vilna. Dabar gavau namines vilnos. Tai atlikineju "bandymus". Dazau kedenu ir bandau velti. Suneliui slepetes veliau, bet turbut per storai priklojau, tai gavosi, kaip senybiniai vailokai. Na bet tikiuosi, kad su praktika prades geriau sektis. sekmes visoms pradedancioms. smile.gif
Atsakyti
Sveikos, šiandien nusipirkau knygą "rankdarbiai iš veltinio" pradėjau skaityti, o ten žiūriu, kad norint pagaminti kokį rankdarbį reikalingas fetrinas arba fetras gal kuri nors žinot kas čia per daigtas? 4u.gif
Atsakyti
Mergaites ir as naujoke mirksiukas.gif .
Labai smagu alira555, kad Tau buvo tokia sekminga diena 4u.gif .
Bet siulau nenusimint toms, kurios gyvena atokiau dideliu miestu, svarbiausia nebijot eksperementuot ir pasitiket savim. Be to yra ir visagalis internetas mirksiukas.gif Zinoma ir as kada noreciau kursose sudalyvaut, bet dabar tikrai neturesiu tokios galimybes, nes auginu mazyte dukryte wub.gif. Bet tai tikrai nesutrugdys man ir toliau pazint veltiny bigsmile.gif

gitaja, cia tokia veltine medziaga. Pvz., stai fetras:

user posted image

dar apie fetra stai cia :
http://lt.texsite.in...etras,_veltinys

4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Oksyte: 09 sausio 2009 - 18:23
o ta fetrą galima pasidaryti pačiai?
Atsakyti
QUOTE(gitaja @ 2009 01 09, 21:00)
o ta fetrą galima pasidaryti pačiai?

O ka butent Tu noretum is jo padaryt? pvz. gelytem veltinio pluosta as darau pati mirksiukas.gif, bet gal yra daliku, kur reikia butent fabrikinio g.gif
Atsakyti
toj knygelei apie, kurią jau sakiau yra labai gražių idėjų pvz: tokia tašelė, užrašų knygelės aplankalas, akinių dėklas, kimštas triušis...
Atsakyti
Fabrikinio veltinio yra daugelyje rankdarbių reikmenų parduotuvių. Kiek susidūriau jis yra iš sintetinio pluošto. Būna ir vilnonio ar pusvilnės, bet žymiai brangesnis ir rečiau pasitaiko (mūsuose neteko aptikt).
Aišku,kad tokiems smulkiems darbeliams labai sėkmingai galima karpyt ir savos gamybos plokščią veltinį. Tik tam reikės prieš tai jį nusivelt wink.gif

http://www.senasnauj...c...268&level=2
http://www.rankdarbi...70dc0ee72105c61
http://ornamentai.lt...l-products.html
http://www.kasiulai....products_id=502
Atsakyti
Laibai ačiū mirksiukas.gif
Atsakyti
Esu is vilnos nusivelusi sege ir kelis vabalus. Kuomet aptarinejat tapkuciu velima, tai man tai atrodo kaip aukstoji matematika. Bet gal bendrom jegom viena kita pamokinsim, patarsim ir rezultatai bus neblogi mirksiukas.gif .
Atsakyti
QUOTE(Llaume @ 2009 01 10, 16:47)
Esu is vilnos nusivelusi sege ir kelis vabalus. Kuomet aptarinejat tapkuciu velima, tai man tai atrodo kaip aukstoji matematika. Bet gal bendrom jegom viena kita pamokinsim, patarsim ir rezultatai bus neblogi mirksiukas.gif .

Zinoma pamokinsim bigsmile.gif . Jei tik pacios mokesim.
Atsakyti