Įkraunama...
Įkraunama...

Paaiškinimai pradedančiosioms

QUOTE(Vilke @ 2008 09 17, 21:46)

DIDELIS TAU ACIU yahoo.gif
Atsakyti
QUOTE(*neva* @ 2008 09 17, 19:46)
noriu ismokti, bet ar Kaune?  smile.gif

Taip, Kaune mirksiukas.gif
Atsakyti
Mergaitės gal pagelbėsit. 4u.gif
Mano dukružės baisiai velia. Reik vilnos nupirkti . Kur nebrangiai galima gauti . Kaune ar Vilniuje.
Šeštadienį važiuojam sostinėn ,tai reiktų nupirkti.Nes mūsų kaime tai labai didelė problema su vilna .
Atsakyti
Šitos temos 9 psl yra daug info apie visas pagrindines parduotuves.

Pigiausia vilna, kiek žinau Kaune ABC.
Vilniuje brangiau, bet kiek žinau, tai geriausia pirkti arba prie Čiurlionio menų gimnazijos, bet ten savaitgalį nedirba arba Veltinio namuose. Tame sąraše dar nėra Veltinio namų, nes neseniai atsidarė - Žemaitijos 11. Vakar kaip tik buvau, tai yra daug spalvų, ir sluoksnos, ir karšinio, žiūrint ką ten mergaitės velia.
Dar karšinio yra prie Kalvarijų turgaus audinių parduotuvėj virš Žalios stotelės. Ten reikia žiūrėti prie užtrauktukų, būna ant prekystalio spalvų pvz. Pačios vilnos gali iš karto nepamatyti.
Atsakyti
Man tai nepatinka iš Parduotuvės, prie Kalvarijų turgaus...Ji kažkokia nesivelianti man pakliuvo, lyg su priemaišom.... schmoll.gif
Atsakyti
Sveikos mergaitės, gal žinote kur Vilniuje yra organizuojami kursai? Noras yra begalinis, tik žinių ir patirties trūksta sad.gif Jūsų darbeliai tai thumbup.gif kad man taip .....
Atsakyti
Keliausiu aš į kitą temelę, nes čia matau pagalbos ir patarimo nė su žiburiu neprisišauksiu sad.gif
Atsakyti
QUOTE(Roretėlė @ 2008 10 14, 15:30)
Keliausiu aš į kitą temelę, nes čia matau pagalbos ir patarimo nė su žiburiu neprisišauksiu sad.gif

Nu tikrai.. dievedieve kaip sudėtinga pasinaudot paieška... su žiburiais ir be jų rolleyes.gif
visažinis Googl'as
Atsakyti
QUOTE(*MAGIC* @ 2008 10 14, 15:43)
Nu tikrai.. dievedieve kaip sudėtinga pasinaudot paieška... su žiburiais ir be jų  rolleyes.gif
visažinis Googl'as

AČIŪ 4u.gif Šitai aš jau buvau radus wink.gif galvojau gal mergaitės žino kur geriausi, pigiausi, smagiausi ir pan. kursai bigsmile.gif
Atsakyti
Oij, kaip smagu, kad čia užklydau. Biški esu "su vištos koja" ax.gif , bet atrodo vėlimą įveiksiu. Azartas - tikrai yra... clap.gif

Aš tik norėjau paklausti, kokiu vėlimu reiktų nusivelti štai tokią gėlytę:
http://www.veltinis....ltinis_3627.jpg

Ačiū iš anksto... 4u.gif
Atsakyti
As biski mergaites nesuprantu blush2.gif Jei rutuliukas pasidaro kietas kap paskuj praverti siula blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Gelyteee @ 2008 10 31, 15:46)
Oij, kaip smagu, kad čia užklydau. Biški esu "su vištos koja" ax.gif , bet atrodo vėlimą įveiksiu. Azartas - tikrai yra...  clap.gif

Aš tik norėjau paklausti, kokiu vėlimu reiktų nusivelti štai tokią gėlytę:
http://www.veltinis....ltinis_3627.jpg

Ačiū iš anksto...  4u.gif

Šlapiuoju mirksiukas.gif

QUOTE(Donatute @ 2008 11 01, 20:41)
As biski mergaites nesuprantu    blush2.gif    Jei rutuliukas pasidaro kietas kap paskuj praverti siula    blush2.gif

Taigi jis ne akmuo, duri su adata, o jei sunku prastumti kiaurai, pastumi replėmis, išlindusį galiuką irgi replėmis ištrauki. Kad būtų paprasčiau, naudok tribriaunę adatą, skirtą odai siūti, lįsdama ji tarsi prapjauna sau kelią. Tikrai būna pirkti siuvimo reikmenų parduotuvėse. O jei nori tik pasiuvinėti karoliukais, tai net nereikia skersai perdurti, adatą stumi tarsi paviršiumi, visai negiliai užkabindama.
Atsakyti