Įkraunama...
Įkraunama...

Auklės alga visuose Lietuvos kampeliuose-IId.

QUOTE(Vilniete10 @ 2009 04 16, 11:49)
uz sedejima nieks siais laikais nemoka, o kvaila jusu pasakyma "išeiti iš namų kol vaikas miega" vertinu kaip pasaipa, bet ne kaip jusu nuomone tuo klausimu, kuri buvau uzdavus  mirksiukas.gif

O ko auklė ten pas jus turi sėdėt tada tas dvi ar tris valandas, jei jai už jas nemokama ir net kavos negalima atsigert g.gif? Jūs gal muziejui gyvenat? Nes aš taip suprantu, kad tą sėdėjimą jūsų namuose kol vaikas miega vertinat kaip kažkokią atrakciją auklei.. rolleyes.gif Na na.. Nepavydžiu tai mergaitei ar moteriai kuri sutiks su jūsų tokiom sąlygom ax.gif
Atsakyti
Na gal jau taip nepykim ant tos mamytes, kuri skaiciuoja, ka veikia aukle, kai vaikas miega.. 4u.gif
Man atrodo, kad tai priklauso nuo atlyginimo, kuri aukle gauna, jei 800 men, tai prasyti, kad dar palygintu ar pagamintu maisto kazkaip nelabai mirksiukas.gif . Jei gauna 1500, tai kodel seimininku nepasitikus su nuskustu bulviu puodu? Kaip ir nesunku, ir visi laimingi...
Juk vis tiek 3 val sedi, kai vaikas miega, tai gali ir kavos pagerti, ir zurnala paskaityti, ir numigti ir dar seimai kazka mielo padaryti..
Atsakyti
QUOTE(Vilniete10 @ 2009 04 16, 14:49)
o kvaila jusu pasakyma "išeiti iš namų kol vaikas miega" vertinu kaip pasaipa,

Turbūt taip ir reikėtų vertinti. Nes svarstymai "ar auklei reikia mokėti, kai vaikas miega", manau, tik pašaipos ir teverti. O ligoninėj naktį budinčiam gydytojui turbūt irgi nereikia mokėti, jei nėra ekstra operacijos? Juk nieko neveikia. Kasininkė irgi kasoj, kol nėra pirkėjų, nieko neveikia. Ką jau kalbėt apie kokį naktinį sargą. Jis išvis nieko neveikia.

Tos valandos, kurias auklė būna, kol vaikas miega, nėra jos. O jei sakot, kad tomis valandomis ji nedirba, tai, logiška, ir darbo vietoje neprivalo būt.

Jei nakčiai auklę norėtumėt nusisamdyt, turbūt jai visai siūlytumėt nemokėt? Nes juk vaikas MIEGA.

Jei ką, aš ne auklė, kaip čia jau sulaukiau porąkart tokių "įžvalgų", o pati auklę samdau.
Atsakyti
QUOTE(Tavo_Mano @ 2009 04 08, 16:59)
Aha "ismokins"..pampersa uzdes ir pasibaigs visi mokymai...grupeje 15 vaiku, jei bent 4-5 nemoka, nejaugi naiviai manote kad paskui kiekviena aukle vaikscios paskui...Nebent auklytei dovaneles pasiulyt, bet tada kiti vaikai liks nuskriausti

o mano vaikis darzelyje ir ismoko i puoda daryt biggrin.gif
Atsakyti
norejau paklausti mamyciu kiek paprasyti mamytes LT .reikia priziuret panevezyje 2-3val kas dien 8men leliuka?
Atsakyti
Kokiu 5lt..6lt smile.gif uz 1h smile.gif
Atsakyti
Mielos mamytės, gal žinote, koks valandinis atlygis auklei Klaipėdoje?
Nuo birželio mėn. ieškom auklytės 2-3 dienom per savaitę, nuo 8 iki 18 val.
Įdomu būtų žinoti kainas, nes pastebėjau, kad jos visuose miestuose skirtingos.
Atsakyti
QUOTE(orintele @ 2009 04 20, 13:21)
Mielos mamytės, gal žinote, koks valandinis atlygis auklei Klaipėdoje?
Nuo birželio mėn. ieškom auklytės 2-3 dienom per savaitę, nuo 8 iki 18 val.
Įdomu būtų žinoti kainas, nes pastebėjau, kad jos visuose miestuose skirtingos.

Ne kazin ka ir skiriasi nuo kitu miestu, pas mus 4-5lt i valanda. 4u.gif
Atsakyti
B8na ir po 3 lt valandai.
Atsakyti
sveikutes,o koks valandinis allygis siuo metu Kaune?
Atsakyti
QUOTE(dukvadratu @ 2009 04 20, 16:03)
B8na ir po 3 lt valandai.

O kur cia taip? blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Petrowna @ 2009 04 20, 16:29)
sveikutes,o koks valandinis allygis siuo metu Kaune?

5/6 litai
Atsakyti