Įkraunama...
Įkraunama...

Auklės alga visuose Lietuvos kampeliuose-IId.

QUOTE(ilmantina @ 2009 10 21, 10:31)

ilmantina, 21 Spa 2009 - 10:31, parašė:

ilmantina, 21 Spa 2009 - 10:31, parašė:

g.gif  auklių kainos nekrinta?

o kieno kainos krinta,kai nueini i parduotuve nesimato jokios krizes, nei is pardaveju nei is pirkeju, pas vienus kainos didziules, o kiti perka didziausiais maisais ir pilnais vezimais, o ir jokie mokesciai nesumazejo
Atsakyti
QUOTE(Goba @ 2009 10 21, 13:14)

Goba, 21 Spa 2009 - 13:14, parašė:

Goba, 21 Spa 2009 - 13:14, parašė:

o kieno kainos krinta,kai nueini i parduotuve nesimato jokios krizes, nei is pardaveju nei is pirkeju, pas vienus kainos didziules, o kiti perka didziausiais maisais ir pilnais vezimais, o ir jokie mokesciai nesumazejo

atlyginimai krinta
Atsakyti
QUOTE(ilmantina @ 2009 10 21, 12:22)

ilmantina, 21 Spa 2009 - 12:22, parašė:

atlyginimai krinta

atlyginimai krinta

tai va,kad atlyginimus nukarpe
Atsakyti
QUOTE(ilmantina @ 2009 10 21, 12:22)

atlyginimai krinta

atlyginimai krinta

na taip, sklando toks gandas, ir mane pacia tai paliete, bet pasikartosiu, apsidairius parduotuvese, nepanasu, ir su vyru sakom, kad krize turbut tik mum ir dar kokiem trim pilieciam per visa lietuva ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Goba: 21 spalio 2009 - 11:37
taigi, atlyginimus nukirpu, JUms ,man, mano kaimynei...
auklės apie save tokios geros nuomonės,kad niekaip nenusileidžia , vadinasi turi iš ko gyventi...
Kita vertus, ne tik atlyginimus, bet ir darbo vietas karpo...
o ir parduotuvių, pvz.Europos PC, ne viena užsidariusi smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Goba @ 2009 10 21, 12:32)

Goba, 21 Spa 2009 - 12:32, parašė:

Goba, 21 Spa 2009 - 12:32, parašė:

bet pasikartosiu, apsidairius parduotuvese, nepanasu,

bet pasikartosiu, apsidairius parduotuvese, nepanasu,

Pritariu.Vakar nuo ryto Akropolio "Maxej" tokia minia zmoniu,maniau,kad kaledos be laiko atejo doh.gif
Atsakyti
geras smile.gif ,bet gal zmones is santaupu gyvena,nes kazkaip man cia viskas labai keista,sakai auklei brangu,sako yra kas moka,nemanau,kad yra tiek daug jaunu seimu,kurios gali moketi auklei per men virs 1000lt
Atsakyti
8lt/h doh.gif tai yra beprotika
o prieš du metus aš mokėjau 5lt/h

tad man ir įdomu, nejau šaidnieną mamos moka tiek pat? g.gif
Atsakyti
QUOTE(joge @ 2009 10 15, 06:37)

joge, 15 Spa 2009 - 06:37, parašė:

joge, 15 Spa 2009 - 06:37, parašė:

aš samdau dviem, pora litų reikia primest 4u.gif

aš samdau dviem, pora litų reikia primest 4u.gif

As moku 7 Lt. uz du vaikus, auklei bunant po 4-5 val. 4-5 dienas i savaite. dabar susirupinau gal per mazai g.gif nes turim tikrai gera zmogu, kad nenuskriaustume... is kitos puses, vaikai jau ne maziukai, jos role parvedus is darzelio paguldyt miegot ir kai pamiega apie 2 val. pabut lauke arba namie priziuret, nes paprastai jie abu zaidzia ir uzsiimt su jais papildomai nereikia.
Atsakyti
Jau mėnesį sūnelį prižiūri nauja auklė...Ja esu labai patenkinta, neturiu nė vieno priekaišto nei dėl švaros ar tvarkos namuose, nei dėl vaikelio priežiūros. Ateina ryte 7.30, išeina vakare apie 18.00, kartais kiek vėliau. Sutarėme, kad dirbs už fiksuotą 300 lt/savaitę algą. Ji gamina vaikui valgyti, išlygina rubelius. Namų netvarko, bet dažnai pasisiūlo mums "išvirti sriubytės ar padaryti kotletukų, kad parbėgus po darbo nereikėtų" smile.gif Sutarėme, kad už tą pačią sumą pabus ir ilgiau, jei teks užsisėdėti darbe...
Nežinau, daug tai ar mažai, bet ieškant auklės tikrai supratau, kad GERŲ IR PATYRUSIŲ, su geromis rekomendacijomis ir darbo patirtimi auklių "įkainiai" tikrai nemažėjo...bent jau Klaipėdoje...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Triesto: 21 spalio 2009 - 12:23
QUOTE(ilmantina @ 2009 10 21, 08:31)

ilmantina, 21 Spa 2009 - 08:31, parašė:

ilmantina, 21 Spa 2009 - 08:31, parašė:

5lt.val yra per daug siais laikais?dar turi kristi?
Atsakyti
QUOTE(Triesto @ 2009 10 21, 13:21)

Triesto, 21 Spa 2009 - 13:21, parašė:

Triesto, 21 Spa 2009 - 13:21, parašė:

Jau mėnesį sūnelį prižiūri nauja auklė...Ja esu labai patenkinta, neturiu nė vieno priekaišto nei dėl švaros ar tvarkos namuose, nei dėl vaikelio priežiūros. Ateina ryte 7.30, išeina vakare apie 18.00, kartais kiek vėliau. Sutarėme, kad dirbs už fiksuotą 300 lt/savaitę algą. Ji gamina vaikui valgyti, išlygina rubelius. Namų netvarko, bet dažnai pasisiūlo mums "išvirti sriubytės ar padaryti kotletukų, kad parbėgus po darbo nereikėtų" smile.gif  Sutarėme, kad už tą pačią sumą pabus ir ilgiau, jei teks užsisėdėti darbe...
Nežinau, daug tai ar mažai, bet ieškant auklės tikrai supratau, kad GERŲ IR PATYRUSIŲ, su geromis rekomendacijomis ir darbo patirtimi auklių "įkainiai" tikrai nemažėjo...bent jau Klaipėdoje...

Jau mėnesį sūnelį prižiūri nauja auklė...Ja esu labai patenkinta, neturiu nė vieno priekaišto nei dėl švaros ar tvarkos namuose, nei dėl vaikelio priežiūros. Ateina ryte 7.30, išeina vakare apie 18.00, kartais kiek vėliau. Sutarėme, kad dirbs už fiksuotą 300 lt/savaitę algą. Ji gamina vaikui valgyti, išlygina rubelius. Namų netvarko, bet dažnai pasisiūlo mums "išvirti sriubytės ar padaryti kotletukų, kad parbėgus po darbo nereikėtų" smile.gif  Sutarėme, kad už tą pačią sumą pabus ir ilgiau, jei teks užsisėdėti darbe...

va va uz 300lt per sav kiek nori su visokiomis rekomendacijomis
Papildyta:
QUOTE(jolita.martyna @ 2009 10 21, 14:15)

jolita.martyna, 21 Spa 2009 - 14:15, parašė:

jolita.martyna, 21 Spa 2009 - 14:15, parašė:

as irgi bandau taip visoms aiskinti,bet ziuri kaip i nenormalia
Atsakyti