Įkraunama...
Įkraunama...

Auklės alga visuose Lietuvos kampeliuose-IId.

QUOTE(visokio skonio pupelės @ 2009 10 12, 16:15)
"Pareikalavo" pasakyta taikliai. Ji įsitikinusi, kad susidorojo su savo pareigom. O kodėl jums nesuprantama mano situacija iš auklės pozicijos? Manau.. yra toks posakis - ... ir bažnyčioje muša  :oh (juodas humoras).
Trečiadienį pirma diena bus su nauja aukle. Kažkaip susitikom ir ji iškart man prie širdies "prilipo". Labai tikiuosi, kad nenusivilsiu. Beje, įkainiai skiriasi - pradžiai 6 lt/val (bandomasis laikotarpis vienas mėnuo). Jei prireiks dirbti savaitgalį - 10 lt/val.

Esu aukle ir sitaip tikrai nepasielgciau.Jus siuo atveju buvote is tu baznycioje musamu,bet uz jusu supratima ir atlaiduma,manau,turetu buti atlyginta kitu,jau tikrai geru zmogumi.
Atsakyti
QUOTE(joge @ 2009 10 14, 23:37)
aš samdau dviem, pora litų reikia primest 4u.gif

aciu uz atsakyma.tai kiek mazdaug cia iseitu?tarkim jei vieno vaikucio prieziura diena kainuoja mazdaug 50 litu,tai dvieju apie 70? blink.gif blink.gif g.gif g.gif
Atsakyti
QUOTE(cikute112 @ 2009 10 15, 22:36)
aciu uz atsakyma.tai kiek mazdaug cia iseitu?tarkim jei vieno vaikucio prieziura diena kainuoja mazdaug 50 litu,tai dvieju apie 70? blink.gif  blink.gif  g.gif  g.gif

taip , darbo gi ne dvigubai. Atskirai valgyt gi negamins.Aišku, su vienu lengviau, dar svarbu, kokio amžiaus vaikai.
Maniškei vienodai kiek vaikų, jos darbo valanda tiek kainuoja 4u.gif , sakė, galiu ir trečią palikt, bet nenoriu piktnaudžiaut.
Atsakyti
QUOTE(visokio skonio pupelės @ 2009 10 03, 08:37)
Labas rytas
Tai va... Keletas dienų auklė jau buvo atėjusi. Vaiką prižiūri (aš buvau kartu, kad pupa greičiau priprastų prie auklės, nebūtų lyg ir traumos vaikui likti su svetimu žmogumi), tačiau... kažkaip nemoka užimti, žaisti kartu. Nepastebėjau, kad vaikas kažką nauja mokytųsi. Man buvo keista, kad auklė su patirtimi, o nežino, kaip reikia apiplauti mergaites. Kai paaiškinau, labai įsižeidė (kad auklės neįžeisčiau, aiškinau, kad taip prausti "patogiau" - t.y. iš priekio link užpakaliuko).
Kitą dieną paskambinau.. ir išgirdau priekaištą, kad turėjo išgerti vaistų nuo nugaros skausmo (nes keletą kartų teko mano vaiką pakelti).
Kaip jums pasakyt, mergaitės.. Nejaučiu komforto su šia aukle (apmokėjimas 10 lt./val., 3 dienos per savaitę). Dar. Regis, kad "įmerkiau uodegą" - noriu auklės atsisakyti ir vėl leistis į ieškojimus, bet "išeitinę kompensaciją" - 100% atlygininimą už dvi savaites į priekį teks sumokėti...

Oho, nuo kada cia mokama aukles iseitines tokios g.gif
tikrai nelabai pasiseke su tokia auklyte..
Papildyta:
QUOTE(visokio skonio pupelės @ 2009 10 10, 09:31)
Sveiki. Ir mano giliu įsitikinimu nebuvo už ką. Norėjau išsiskirti taikiai ir... visiems laikams. Beje, ji dar pareikalavo rekomendacijos ir kad surasčiau jai naują šeimą  lotuliukas.gif Taigis, rekomenduoju  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  doh.gif

nu bet ir naglumas doh.gif
Atsakyti
QUOTE(joge @ 2009 10 15, 23:53)
taip , darbo gi ne dvigubai. Atskirai valgyt gi negamins.Aišku, su vienu lengviau, dar  svarbu, kokio amžiaus vaikai.
Maniškei  vienodai kiek vaikų, jos darbo valanda tiek kainuoja 4u.gif , sakė, galiu ir trečią palikt, bet nenoriu piktnaudžiaut.

dar syki aciu.vaikuciai skirtingo amziaus-vienam 8men.o kitam 3.5 metu.tai dienos ritmas skiriasi ir maisteli reikia gaminti atskirai.siaip sunkoka.del to ir neaisku del to atlygio. schmoll.gif schmoll.gif g.gif
Atsakyti
Sveikutes. ziurejau 7 vaikucius nuo metuku iki 2 ar triju isleidziu i darzeli ir vel nuja seima . Seimai vlgyti pataisydavau kai vaikiukas miegodavo vienu zodziu visi darbai o kai prabunda tada jam visas demesys . O kokios dabar kainos tai nezinau . tarpa padariau ir vel reiks ieskotis vaikeli priziureti Gal kas susidominot Man 40 is Siauliu
Atsakyti
QUOTE(Subjektyvi @ 2009 10 10, 11:18)
Tuoj bedarbystės mastai LT išsiplės iki veik 0,5 mln. Kiek mokėsite auklėms?

Kai tokia ekonominė situacija, tai ir 800 Lt. mėnesiui dirbant kiekvieną dieną yra norma. Tik paduokit skelbimą, pažiūrėsit, kiek atsiras norinčių. Net ir vyrai panorės dirbti auklinais.

ištiesų,kas turite pastarojo meto patirties?
kokie dabar auklių įkainiai?
Atsakyti
sveiki,
Galiu pasakyt savo istorija kiap as priziurejau vaika ir kiek man seimininke mokejo.
As tik ryte 6h turedavau pas juos buti,nes jinai i darbuka isvygdavau,o iki 7,30h vaikas miegodavau tai tik reikejo isleist i darzeli.buvo gerai jei ne jos darbas padare,kad visa menesi popiet dirbt tai isivaizduokit as nuo 17h parsivedu vaika is darzelio ir ji 22h uzmigdau ir miegu,nes jis neramus kol mama grista ji 1 ar net 2h nakties grista tai pas ju nakvojau patilesiu verysad.gif apie miegojima dave lova kuri buvo kampas vos isimiegodavau.ir butu neblogai mokejo 400lt i menesi gal butu neblogai viskas,bet vaikas atsikelia naktinis jam lupsines skaitai ar net kaska dainuoji. nuolat budavo naktinai prabudimai. man net 2savaites istisai reikejo su vaiku but ir nieks nedidino man atligio nors pervisa diena as budavau iki nakties 2h grista sako man ryte reiks 6h vaziuot idarba,o as visad sutikau priziuret,bet sveikata vos nepraradau ir reikskia geros seiminkes gerai moka Kaune???????
(as nesakau,kad as idiali aukle ismokinu visokias daineles dar patirties neturiu tokios dideles,bet su laiku ateina patirtis,bet gal reikia elgtis zmoniskai su auklem).
vaikui buvo apie 3metukus ir ejo i darzeli.
Atsakyti
Musu tai pirmoji aukle ir is pazistamu tarpo, studente - jai tai pirmas darbas.Tai mes su ja sutarem 5 Lt /val., bet ji uz kelione pati apsimoka pirmyn ir atgal, nes tik mikriukas vazineja pas mus. Maziuka jai reikes priziureti 3 dienas per savaite kol kas.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vaidux: 21 spalio 2009 - 09:11
QUOTE(Vaidux @ 2009 10 21, 11:10)
Musu tai pirmoji aukle ir is pazistamu tarpo, studente - jai tai pirmas darbas.Tai mes su ja sutarem 5 Lt /val., bet ji uz kelione pati apsimoka pirmyn ir atgal, nes tik mikriukas vazineja pas mus. Maziuka jai reikes priziureti 3 dienas per savaite kol kas.

g.gif auklių kainos nekrinta?
Atsakyti
QUOTE(ilmantina @ 2009 10 21, 10:31)
g.gif  auklių kainos nekrinta?

as galiu pasakyti,nesuprantu,as ju,nori tikrai daug nuo 8lt /h,nors sakau,man nereikia jokiu gaminimu ar tvarkymu,tik mazyle pasiziuret,darbo laika reguliuoja,visos nori baigti veliausiai 18h,o man reikia ilgiau,taip ir nesutariam
Atsakyti
QUOTE(vetruze @ 2009 10 21, 12:40)
as galiu pasakyti,nesuprantu,as ju,nori tikrai daug nuo 8lt /h,nors sakau,man nereikia jokiu gaminimu ar tvarkymu,tik mazyle pasiziuret,darbo laika reguliuoja,visos nori baigti veliausiai 18h,o man reikia ilgiau,taip ir nesutariam

absurdas doh.gif šiandieninėj situacijoj...
na ,tai tikrai dar niekam nekrizė...dar turi už ką valgyt,kad tokia sąlygas kelia, ir gali nedirbt...
Atsakyti