QUOTE(Patrika @ 2009 04 11, 19:02)
O jei vaikas pvz. nesirgtu kokius 3 men , na ta prasme,jis nesirgtu kiekviena menesi,tai tokiom auklem vistiek priklauso i menesi moket kazkoki nustatyta mokesti,dirba jos ar ne,uz vietos islaikyma ar kaip cia?

QUOTE(Victoria Beckham @ 2009 04 12, 12:52)
uz menesi? nuo 8 iki 17 val, 500lt? O gal uz savaite? ka 20 lt uz diena

Kiek zinau mano mama trigubai gauna, o kitur valandine dirba tai 10lt/ val moka.
Ziauru su tais kainu musejais, kaip ir su statybininkais halturscikais.... visada atsiranda tokiu, nusipiginusiu konkurentu, kurie neleidzia normaliai uzsidirbti. Juk tai atsakingas darbas kodel jis taip nevertinamas, nuvertinamas.
taigi atrodo aiskiai parasiau

kai vaikas serga moku valandini mokesti 6lt/ val, jei vaikas serga visa men tai iseina 1200 arba 300lt sav, o jei neserga menesi visai tada uz ta men sumoku 500 lt, uz vietos islaikyma.
Na mane izeide jusu pasakymas, musu aukle puiki moteris, jai 67 metai, bet ji atrodo ant 55 o energijos ir noro turi tiek, kad mamos tiek neturi...su vaiku uzsiema, skaito knygutes, lavina zaidimais, moko eilerastukus....aisku valgyt nedaro ir kambariu netvorko, valgo pas mus, bet tokios buvo salygos....esu labai patenkinta, puiki moteris
pries tai, kol nejom i darzeli turejom aukle kasdien, mokejom 7 lt/ val tai i men iseidavo 1500, tai as ja labai nepatenkinta buvau, nors jai ir 50 m buvo, bet nei ji mano vaika lavino nei ka, stengdavosi visa laika lauke buti ir plepeti su draugem bendrazygem

beto pastoviai buvo nepatenkinta, kad mazai gauna, nors ji karts nuo karto dar dulkes pavalydavo....