Įkraunama...
Įkraunama...

Verslo liudijimas (patentas), individuali veikla

Nepykit, bet noriu paklausti. Ar man reikalinga kokia pažyma , jei noriu prekiauti turguje savo gamybos puokštem iš dirbtinių gelių su priedais ir savo gamybos papuošalais? Ar užtenka vienkartinio mokesčio turguje? g.gif
Atsakyti
QUOTE(barbora666 @ 2010 06 10, 19:56)
Nepykit, bet noriu paklausti. Ar man reikalinga kokia pažyma , jei noriu prekiauti turguje savo gamybos puokštem iš dirbtinių gelių su priedais ir savo gamybos papuošalais? Ar užtenka vienkartinio mokesčio turguje? g.gif

manau nepakanka tik susimoketi turgui, ten mokesti tik uz vieta, o ne uz savo veikla. Reikia kad kas dirbancios tuguje pakomentuotu kas ir kaip smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Sirvita @ 2010 06 11, 10:35)
manau nepakanka tik susimoketi turgui, ten mokesti tik uz vieta, o ne uz savo veikla. Reikia kad kas dirbancios tuguje pakomentuotu kas ir kaip smile.gif

Manau reikia verslo liudijimo. Būtinai. Arba ind. veikla.
Atsakyti
QUOTE(Rudaakė @ 2010 06 11, 11:57)
Manau reikia verslo liudijimo. Būtinai. Arba ind. veikla.

o idomu tos bubulytes su megstom kojinem ir darzelio gelemis kaip legalizuoja turgaus pajamas g.gif nes kiek zinau tuguje pastoviai tikrina veiklos dokumentus.
Atsakyti
sveikos kokius mokescius sumokat uz menesi dirbant su individualios veiklos pazyma? smile.gif aciu
Atsakyti
Sveikos, planuoju uzsiimti lauko prekyba turguje, pardavinet bandeles, sausainius pradziai smile.gif Tik va zalia esu, nzn koks pirmas zingsnis turi buti, esu darbo birzoje siuo metu, girdejau kad issimant verslo liudijima birza 50proc kompensuoja 4u.gif pasidalinkit savo patirtim ko reikia norint pradet prekiauti ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Vyrga @ 2010 06 23, 15:34)
sveikos kokius mokescius sumokat uz menesi dirbant su individualios veiklos pazyma? smile.gif aciu

soc.dr.imoka 72 litai 4u.gif

QUOTE(Sigitukas @ 2010 06 24, 17:22)
Sveikos, planuoju uzsiimti lauko prekyba turguje, pardavinet bandeles, sausainius pradziai smile.gif  Tik va zalia esu, nzn koks pirmas zingsnis turi buti, esu darbo birzoje siuo metu, girdejau kad issimant verslo liudijima birza 50proc kompensuoja 4u.gif  pasidalinkit savo patirtim ko reikia norint pradet prekiauti ax.gif

geriau siuo klausimu pasidometi VMI 4u.gif
Atsakyti
Atsiprašau, jeigu apie tai jau buvo kalbeta, bet man nesuprantama ta vieta, kaip reikia buhalteriskai tvarkyti mano parduodamu prekiu savikaina ( pvz. turguje/ laiko prekyboje) uzsiimant indiidualia veikla ? Ar reikia kazkokia fakturu tarkim parsivezant/ atsisiunciant prekes is uzsienio?
Is anskto aciu uz atsakyma 4u.gif

Atsakyti
QUOTE(Vyrga @ 2010 06 23, 16:34)

As turejau individualia veikla, bet veikla deja nuejo i minusa, todel ir metineje deklaracijoje nebuvo jokio pelno. As sumokejau PSD 864lt uz metus(man puse metu VMI aiskino, kad turiu moketi), o po to gavau pranesima, kad nereikejo moketi, nes neturejau pelno. Tad ziurekit, kaip iseis, nebutina PSD moketi kiekviena menesi, svarbu, kad jei reikes, jis butu sumoketas iki kitu metu geguzes 1dienos. 4u.gif

Taip pat turiu klausimuka:
norint atidaryti vaiku prieziuros "kambariuka"(buta), kokia veiklos forma priklauso? indiv.veikla ar verslo liudijimas?
Atsakyti

QUOTE(bastinga @ 2010 07 01, 09:00)
As turejau individualia veikla, bet veikla deja nuejo i minusa, todel ir metineje deklaracijoje nebuvo jokio pelno. As sumokejau PSD 864lt uz metus(man puse metu VMI aiskino, kad turiu moketi), o po to gavau pranesima, kad nereikejo moketi, nes neturejau pelno. Tad ziurekit, kaip iseis, nebutina PSD moketi kiekviena menesi, svarbu, kad jei reikes, jis butu sumoketas iki kitu metu geguzes 1dienos. 4u.gif

Taip pat turiu klausimuka:
norint atidaryti vaiku prieziuros "kambariuka"(buta), kokia veiklos forma priklauso? indiv.veikla ar verslo liudijimas?

ir mano vyras mokejo ,o paskui VMI pasake kad nereikejo.bet deklaruojant pajamas sake grazins,jau praejo 2men o pinigu visdar nera saskaitoje.
beto,girdejau kad uzziimant individualia veikla,reikia moket tik 72lt i men ar tai tiesa,o daugiau jokiu kitu mokesciu esa nereikia? g.gif
Atsakyti
QUOTE(plazma @ 2010 07 01, 13:05)
ir mano vyras mokejo ,o paskui VMI pasake kad nereikejo.bet deklaruojant pajamas sake grazins,jau praejo 2men o pinigu visdar nera saskaitoje.
beto,girdejau kad uzziimant individualia veikla,reikia moket tik 72lt i men ar tai tiesa,o daugiau jokiu kitu mokesciu esa nereikia?  g.gif

As irgi laukiu kol grazins.
Netiesa, kad reikia tik 72lt/men moketi, deklaravus pajamas reikia sumoketi ir pajamu mokesti 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Strawberry @ 2010 06 26, 09:32)
Atsiprašau, jeigu apie tai jau buvo kalbeta, bet man nesuprantama ta vieta, kaip reikia buhalteriskai tvarkyti mano parduodamu prekiu savikaina ( pvz. turguje/ laiko prekyboje) uzsiimant indiidualia veikla ? Ar reikia kazkokia fakturu tarkim parsivezant/ atsisiunciant prekes is uzsienio?
Is anskto aciu uz atsakyma  4u.gif

Taip, butina tureti dokumenta irodanti prekiu isigijima ir ju kaina
Atsakyti