QUOTE(Kentaure @ 2009 06 08, 09:33)
Sveikos,
Mano ziniom verslo liudijimas neuztikrina motinystes pasalpos.
O siaip tai susipainiojau as
sakykim imu verslo liudijima - auginu viena vaika 6 metu, esu registruota darbo birzoje, tai man kas menesi priklauso 180 - sodrai; 72 - privalomas sveikatos draudimas ir dar uz verslo liudijima kiek. Sumele nemenka gaunasi.
O jei su pazyma - kaip tada? Kazka moketi reikia is karto ar viskas pabaigoje?
Ir sakykim individuali veikla suteikia teise pvz tik kazkuo prekiauti ar tik gaminti ar ir ta ir ta?
Gal jau isnagrineti sitie klausimai, bet as noriu pasitikslinti, nes i VMI kiek skambinau tiek skirtingu atsakymu gavau. :S
Mano ziniom verslo liudijimas neuztikrina motinystes pasalpos.
O siaip tai susipainiojau as
sakykim imu verslo liudijima - auginu viena vaika 6 metu, esu registruota darbo birzoje, tai man kas menesi priklauso 180 - sodrai; 72 - privalomas sveikatos draudimas ir dar uz verslo liudijima kiek. Sumele nemenka gaunasi.
O jei su pazyma - kaip tada? Kazka moketi reikia is karto ar viskas pabaigoje?
Ir sakykim individuali veikla suteikia teise pvz tik kazkuo prekiauti ar tik gaminti ar ir ta ir ta?
Gal jau isnagrineti sitie klausimai, bet as noriu pasitikslinti, nes i VMI kiek skambinau tiek skirtingu atsakymu gavau. :S
aš domėjausi nes noriu išsiimti tai jeigu esi darbo biržoj mokesčiam už patenta moki su nuolaida , ukmergėj 40 proc.
plius moki 72 lt
plius sodrai 180 lt
jeigu vaikuti augini iki 3 metu
tada mokesčiams visa suma plius 72 lt o sodroj nieko nereikia mokėti