QUOTE(Viotinola @ 2009 12 07, 21:22)
Kiek man aiškino VMI, tai jei dirbi su verslo liudijimu - kvituką pildai, jei to pageidauja pirkėjas, o jei dirbi su verslo leidimu/pažyma, išrašyti pirkėjui dokumentą būtina.
jap teisingai,vadinamuoju patentu jei dirbi,gali israsyti jei pirkejas to praso,dazniausiai ju niekas nepraso ir niekam nereikia ten rasineti.
QUOTE(Naktibalda @ 2009 12 07, 23:36)
nesuprantu, tai tipo sau kvitelį išrašyt, nes pvz pirkėjai internetu ir jie neprašo kvito, tai kurių velnių man jį pildyti , žurnale ir kvite, čia rimtai privaloma kvitų knygelę pildyti
jei tavo individuali veikla pagal pazyma,tai yra ne tas vadinamasis patentas,su kuriuo gali dirbti prekyvetiese,kioskeliuose,geliu bei knygu pard.turi rasyti kvitukus.tarkim internetu perka prie prekiu turi ideti kvituka israsyta uz perkama preke,tas pats kas nuejus i maxima,man irgi kvito nereikia bet ji ismusa nesvarbu ar as ji imu ar pardaveja ismerta i siuksliadeze
kvito neisrasyma yra mokesciu slepimas,ikliuvus baudele nemenka. is drauges patirties parasysiu, pas ja solidus vyrukas nusipirko du sumustinius po 7 litus ir ji neismuse cekio, israse 2000 litu baudos,pasirodo taip mokesciai tikrino
PS.beje internetu prekiauti su patentu negalima,reikia individualios veiklos pazymejimo