Įkraunama...
Įkraunama...

Verslo liudijimas (patentas), individuali veikla

pasakykit tai valdziai biggrin.gif o kitametisvis jau 20 proc. berods bus g.gif
Atsakyti
as zodziu ir siaip skaiciuoju ir kitaip. gaunasi man kad trecdali savo uzdirbto pelno tureciau atiduot valstybei g.gif . nu logikos nulis biggrin.gif
o gal tada verslo liudijimas labiau apsimoka? g.gif

kuo toliau skaitau tuo labiau suprantu kad niekas neapsimoka. kai auginau savo pirma vaika, verciausi individualia veikla pagal pazyma, mokejau 15 % valstybei, gavau pilnai ismoka uz vaika, bet deja tas buvo pries tris metus o dabar kaip protingiau padaryt neaisku blush2.gif g.gif
Atsakyti
gal kas zinote jei dirbi pagal individualios veiklos pazyma ar galima dirbti su imonem, parduot imonei prekes ir israsyt saskaita ( pagal EVRK koda prekyba) tik nezinau ar tik fiziniams zmonems ar galima ir juridiniams 4u.gif

Atsakyti
Sveikutes,gal kas padetu? 4u.gif dirbu pagal individualios veiklos pazymejima,norim idarbinti dar viena zmogu,kokius dokumentus reikia tvarkyti?kam ka moketi?
Atsakyti
gal kas gali pasakyti ar galima nutraukti verslo liudijima, nes man neapsimoka doh.gif .
Atsakyti
sveikutės jai pasidarom indvidualią veiklą ar eina darbo stažas?prekiausime rūbeliais namuose ar užtenka indvidualios veiklos ir kiek visa tai kainuoja?labai ačiū už atsakymus. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(vaidicita @ 2009 10 23, 23:35)
gal kas zinote jei dirbi pagal individualios veiklos pazyma ar galima dirbti su imonem, parduot imonei prekes ir israsyt saskaita ( pagal EVRK koda prekyba) tik nezinau ar tik fiziniams zmonems ar galima ir juridiniams 4u.gif

Labas, buvau VMI seminare tai kaip dabar prisimenu su individualios veiklos pažyma tikrai galima išrašinėti tiek fiziniams tiek juridiniams sąskaitas. O va su verslo liudijimu tik fiziniams.
Atsakyti
Sveiki,
kiek skaitau niekaip nesuprantu.

As dabar motinystes atostogose. Turiu verslo liudijima - patalpu nuomai (buta nuomoju). Ar neatims is manes motinystes pasalpos? Ar as turiu teise gauti dar kazkokias pajamas? gal kas zino?
Atsakyti
mano vyras taiso masinas pagal patenta men iseina jam uz ji sumoket 600lt skaitau kad daug verysad.gif ypac jei apsirktu tai juk net uz beleteni nemoka verysad.gif norejau paklaust gal nuolaidos kur kokios buna?
Atsakyti
QUOTE(electrica @ 2009 11 09, 14:45)
Sveiki,
kiek skaitau niekaip nesuprantu.

As dabar motinystes atostogose. Turiu verslo liudijima - patalpu nuomai (buta nuomoju). Ar neatims is manes motinystes pasalpos? Ar as turiu teise gauti dar kazkokias pajamas? gal kas zino?

electrica buto nuoma jusu pasalpai itakos neturetu tureti 4u.gif
Papildyta:
gal yra kokiu atgarsiu kiek zada kainuoti VL vilniuje??? Gal pigs? laugh.gif
man aktualu buto nuomai biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(~nematoma~ @ 2009 10 25, 21:00)
Sveikutes,gal kas padetu? 4u.gif dirbu pagal individualios veiklos pazymejima,norim idarbinti dar viena zmogu,kokius dokumentus reikia tvarkyti?kam ka moketi?

kiek zinau, tai pagal pazymejima nieko neidarbina. tas zmogus eina i vmi, paraso prasyma ir gauna toki pat pazymejima, ir moka tokius pat mokescius kaip ir jus 4u.gif

vaidicita, mes rasom ne PVM saskaitas kalturas, tik negalima tureti ir cekiu knygutes ir saskaitu rasyti. fiziniams asmenims irgi israsai faktura ir viskas 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(murka2008 @ 2009 11 14, 02:08)
kiek zinau, tai pagal pazymejima nieko neidarbina. tas zmogus eina i vmi, paraso prasyma ir gauna toki pat pazymejima, ir moka tokius pat mokescius kaip ir jus  4u.gif

vaidicita, mes rasom ne PVM saskaitas kalturas, tik negalima tureti ir cekiu knygutes ir saskaitu rasyti. fiziniams asmenims irgi israsai faktura ir viskas  4u.gif

100% galiu garantuoti, kad idarbinti galima, nes katik buvau VMI seminare ir asmenineje konsultacijoje.. Taigi eini i sodra ir idarbini zmogu kaip ir UAB'e. Viska sodroje pasakys ka ir kaip daryti.
Atsakyti