Įkraunama...
Įkraunama...

Verslo liudijimas (patentas), individuali veikla

Atleiskit tinginiui kad neskaitau visos temos -speju 100 kart diskutuota.

Gal kas galetu man pakomentuoti kaip geriausiai elgtis.....

Turiu nuolatini darba pilna darbo diena. Bet noreciau karts nuo karto prisidurti gamindanas baldus. Bet tai tikrai butu mizeris. Sakykim pora baldeliu surest i menesi. Nu cia pelnas butu kokie 200-400 lt. men. O kartais gal ir nulis.

Kaip geriau elgtis kad kokiu baudu negaut. Ar neimt i galva ir gaminti be jokiu liudijimu. Ar kazka issiimti. O issiemus manau mokesciai gautusi didesni nei pelnas ar ne?

Gaminti tai as ir dabar galiu laisvai be jokiu liudijimu, tik bijau skelbimus deti. Ar VMI gali ateiti pagal skelbimus?
Atsakyti
QUOTE(blogas vyras @ 2009 08 04, 14:52)
Atleiskit tinginiui kad neskaitau visos temos -speju 100 kart diskutuota.

Gal kas galetu man pakomentuoti kaip geriausiai elgtis.....

Turiu nuolatini darba pilna darbo diena. Bet noreciau karts nuo karto prisidurti gamindanas baldus. Bet tai tikrai butu mizeris. Sakykim pora baldeliu surest i menesi. Nu cia pelnas butu kokie 200-400 lt. men. O kartais gal ir nulis.

Kaip geriau elgtis kad kokiu baudu negaut. Ar neimt i galva ir gaminti be jokiu liudijimu. Ar kazka issiimti. O issiemus manau mokesciai gautusi didesni nei pelnas ar ne?

Gaminti tai as ir dabar galiu laisvai be jokiu liudijimu, tik bijau skelbimus deti. Ar VMI gali ateiti pagal skelbimus?

būtent dėl šios priežasties išsiėmiau individualios veiklo pažymėjimą, moki tik nuo pelno, jei jūs gaunate žaliavas su sąskaitomis ir turėsite kaip parodyti savo gautas pajamas tada tokiu atveju geriau individuali veikla, plačiau galėsiu pakomentuoti gale metų biggrin.gif ,kaip deklaruosiu viską , ar jie man nesusuko smegenų smile.gif , šiaip nuo pelno turėtumėte sumokėti suma sumarum šiai dienai, žinoma jei kas per 1 mėn nepsikeitė 34 proc doh.gif
Atsakyti
Prasau atsakykite man:ruosiuosi issimti verslo liudijima prekybai.auginu vaika,kuriam beveik jau 3metai.Tai man tokie priklauso mokesciai VMI:
1.uz verslo liudijima;
2.72lt/men-nepriklausomai nuo to,kiek dienu per men dirbsiu.;
3.180lt(?)-tai reikia ar nereikia moketi Sodrai mano atveju?
Tiesa,as niekur nedirbu ax.gif
Atsakyti
Sveikuciai 4u.gif
Gal kas nors zinote, jeigu individuali imone nevykdo jokios veiklos ar reikia moketi kokius nors mokescius? Noriu uzregistruoti savo ii, bet nezinau ar reikia labai skubeti su veikla, ar galima versla organizuoti po truputi neskubant, kaip ten su moikesciais g.gif
P gal netycia kas nors turit ii nuostatu pvz. ax.gif
Atsakyti
Gal kas zino, ar atlikus statybos darbus pagal verslo liudijima juridiniam asmeniui - ar reikalinga kokia tarpusavio sutartis?
Jei taip - tai kokia ?

Laukciau konkretumo. Dekui 4u.gif
Atsakyti
Sveiki, uzsiimu individualia veikla pagal pazyma, bet dar noriu issimti patenta menesiui (ar patentas nezinau tiksliai) prekybai turguje pasarais augintiniams, ar galima taip? ir jeigu kitas asmuo toki patenta turi ar jis gali irasyti ten ir mano varda pavarde ir ar as galiu tuomet prekiauti?
Atsakyti
QUOTE(Heide_Aitra @ 2009 08 30, 13:54)
Sveiki, uzsiimu individualia veikla pagal pazyma, bet dar noriu issimti patenta menesiui (ar patentas nezinau tiksliai) prekybai turguje pasarais augintiniams, ar galima taip? ir jeigu kitas asmuo toki patenta turi ar jis gali irasyti ten ir mano varda pavarde ir ar as galiu tuomet prekiauti?

Sveiki,tas kitas zmogus turi buti jusu seimos narys-mama,tetis,vyras arba vaikas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Heide_Aitra @ 2009 08 30, 13:54)

bet jei individuali veikla, tai tik įsirašyt tereikia papildomą veiklą, ir mokėt nereiki, nebent tai verslo liudijimas ax.gif
Atsakyti
Sveikos,

mastau apie verslo liudijimo isigijima, taciau nenutuokiu kokias pajamas turesiu,
kadangi noreciau teikti psichologine konsultacine paslauga. gal kas esat susidures su tokia situacija ir zinot kur apie tai pasiskaityt?

aciu uz atsakyma
Atsakyti
sveikutes,
perskaiciau visa temute, visas nuorodas ir galvele visai susisuko doh.gif
noriu oficialiai mokinti vaikus ir suaugusiuosius anglu/rusu kalbu bei galbut papildomai pavertejauti...
kiek suprantu man tiktu individualios veiklos pazymejimas, o ne verslo liudijimas. ar as klystu? beto jei noreciau gauti bent minimalias ismokas, jei iseiciau dekretiniu atostogu tai taip pat tik individualios veiklos pazymejimas tinka.
bet jei mano pajamos bus tik kokie 800 lt per menesi tai atskaiciavus visus mokesciu sodrai ir kitus gausis tikrai nedaug unsure.gif ar as cia kazka panioju?
buciau labai dekinga uz jusu pagalba bandant ispainioti si istatymu, mokesciu ir skaiciu voratinkli 4u.gif
Atsakyti
turiu klausima, gal ir klausta blush2.gif , turiu jau verslo liudijima, norint rodyt pajamas, reikia israsinet kvitus klientams, tai tam reikia nusipirkti knygele, o kaip ji atrodo ax.gif .
Atsakyti
QUOTE(Aristokratė @ 2009 09 03, 11:40)
turiu klausima, gal ir klausta  blush2.gif , turiu jau verslo liudijima, norint rodyt pajamas, reikia israsinet kvitus klientams, tai tam reikia nusipirkti knygele, o kaip ji atrodo  ax.gif .

Ta knygele jus isigysite tik mokesciu inspekcijoj uz 5lt.ji vadinasi KVITU KNYGELE.Jinai yra balta,o detaliau suzinosite,kai ja nusipirksite mirksiukas.gif
Atsakyti