Įkraunama...
Įkraunama...

Kastracija ir sterilizacija

QUOTE(Jūržolė @ 2010 11 10, 10:33)
o konkrečiai apie šį daktarą turit info, nes būtent šį daktarą man rekomendavo?

Daktaras geras
Atsakyti
QUOTE(uzi @ 2010 11 10, 10:35)
Daktaras geras

Tai gal ir operaciją gerai padarys g.gif , o tai susibalamutijau. Mano galva yra svarbu daktaras ne klinika
Atsakyti
QUOTE(Jūržolė @ 2010 11 10, 11:36)
Tai gal ir operaciją gerai padarys g.gif , o tai susibalamutijau. Mano galva yra svarbu daktaras ne klinika

Aš už Darių smile.gif nesibalamūtink.
Atsakyti
QUOTE(soncco @ 2010 11 10, 11:30)
Aš už Darių smile.gif nesibalamūtink.

Nuraminai smile.gif ačiū
Atsakyti
gal galit pasakyt kas per marškinėliai po operacijos? juos pirkti reikia , kokie daugkartiniai skalbiami ar vienkartiniai?
Atsakyti
QUOTE(fishke @ 2010 11 10, 13:45)
gal galit pasakyt kas per marškinėliai po operacijos? juos pirkti reikia , kokie daugkartiniai skalbiami ar vienkartiniai?

Ne vienkartiniai, medziaginiai..kai kuriose vetklinikose duoda..Vilniuj Jeruzales klinikoj pvz..o siaip siunasi patys kiek girdejau...pas mane liko mano kates,kam reikia galiu atiduot
Atsakyti
QUOTE(uzi @ 2010 11 10, 15:53)
Ne vienkartiniai, medziaginiai..kai kuriose vetklinikose duoda..Vilniuj Jeruzales klinikoj pvz..o siaip siunasi patys kiek girdejau...pas mane liko mano kates,kam reikia galiu atiduot

o gal galit parodyt kaip atrodo ? 5dienį žadam sterilizuot jei nepradės morčiaut doh.gif
Atsakyti
QUOTE(fishke @ 2010 11 10, 14:57)
o gal galit parodyt kaip atrodo ? 5dienį žadam sterilizuot jei nepradės morčiaut  doh.gif

jei suprasit ka nors biggrin.gif Iskalbiau,nelyginta,tai nekaip atrodo

cia iskleista ir sulenkta per puse

Atsakyti
QUOTE(Jūržolė @ 2010 11 10, 11:36)

Taip, nes dirba žmonės, ne sienos biggrin.gif
Aš labai rekomenduoju Justiniškių kliniką, daktarus Arvydą ir Virginijų - bus mažas pjūvis ir jokių marškinėlių nereikės 4u.gif
Atsakyti
Sveiki,

Aš čia su tokiu klausimu... Sterilizavau savo katytę šį pirmadienį, pjūvis visai nedidelis gal 3 cm, bet po siūle yra toks nemažas kietas gumbelis... skambinau veterinarui, sako , kad reikia stebėti ar didės tas gumbelis ar ne. Jei didės tai greičiausiai - išvarža, jei ne - tai tiesiog reakcija į siūlus ir turi praeiti.

Gal kas esat susidūrę su panašia situacija? Labai pergyvenu, kad nebūtų išvarža verysad.gif , bijau net pagalvot , kad teks vėl operuoti.. verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(marsas55 @ 2010 11 11, 15:53)
Sveiki,

Aš čia su tokiu klausimu... Sterilizavau savo katytę šį pirmadienį, pjūvis visai nedidelis gal 3 cm, bet po siūle yra toks nemažas kietas gumbelis... skambinau veterinarui, sako , kad reikia stebėti ar didės tas gumbelis ar ne. Jei didės tai greičiausiai - išvarža, jei ne - tai tiesiog reakcija į siūlus ir turi praeiti.

Gal kas esat susidūrę su panašia situacija? Labai pergyvenu, kad nebūtų išvarža  verysad.gif  , bijau net pagalvot , kad teks vėl operuoti.. verysad.gif

Šiuo metu pas mane yra prieš savaitę sterilizuota katė, taip pat yra gumbas, bet jis lyg ir nedidėja g.gif Katė jaučiasi gerai. Kol kas tegaliu patarti tik stebėti, o katė gerai jaučiasi?
Atsakyti
QUOTE(marsas55 @ 2010 11 11, 16:53)
Sveiki,

Gal kas esat susidūrę su panašia situacija? Labai pergyvenu, kad nebūtų išvarža  verysad.gif  , bijau net pagalvot , kad teks vėl operuoti.. verysad.gif

Mum tas gumbas laikesi apie 3 savaites.Praejo,lieciant ji,katei neskaudejo.Buvo gan nemazas,graikisko riesuto dydzio.
Atsakyti