QUOTE(Edule @ 2012 06 06, 10:01)
prašom man tu sakyti, o tai kaip kokiai tetai...
man tai visi gyvi padarai ar karvės, ar arkliai, katės, šunys, net šliužai reikalaujantys meilės padarėliai
Puikiai suprantu kaip jautiesi, bet gal reiktų pargražint katytę į bodį. Gi vaikui gipso nuo kojos nenuimtum vien dėl to kad jis ašaroja ir nepajuda?
Katės išvis nemėgsta būt rengiamos, joms koordinacija sutrinka, tai kad atsigavo nuėmus bodį tai ir reiškia, kad po narkozės dar neatsigavo ir tas bodis jai pasaulį suvaržęs. Katės gajos, moka ir apsimesti, pasimuliuoti Tikrai nėra taip baisu jei su bodžiu ar gaubtu palaikysi. Kai atsigaus po narkozės adaptuosis puikiai prie naujų "kūno dalių" juolab, kad jauna guvi katytė
kantrybės patiems labai reiks, nes suprantu kaip gaila gyvūnėlio, bet tuoj praeis tos 10 dienų. Mano šuo po operacijos langetę mėnesį nešiojo, (...)
man tai visi gyvi padarai ar karvės, ar arkliai, katės, šunys, net šliužai reikalaujantys meilės padarėliai
Puikiai suprantu kaip jautiesi, bet gal reiktų pargražint katytę į bodį. Gi vaikui gipso nuo kojos nenuimtum vien dėl to kad jis ašaroja ir nepajuda?
Katės išvis nemėgsta būt rengiamos, joms koordinacija sutrinka, tai kad atsigavo nuėmus bodį tai ir reiškia, kad po narkozės dar neatsigavo ir tas bodis jai pasaulį suvaržęs. Katės gajos, moka ir apsimesti, pasimuliuoti Tikrai nėra taip baisu jei su bodžiu ar gaubtu palaikysi. Kai atsigaus po narkozės adaptuosis puikiai prie naujų "kūno dalių" juolab, kad jauna guvi katytė
kantrybės patiems labai reiks, nes suprantu kaip gaila gyvūnėlio, bet tuoj praeis tos 10 dienų. Mano šuo po operacijos langetę mėnesį nešiojo, (...)
man irgi visi, isskyrus sliuzus kazkodel turiu fobija viskam, kas gyva, ir neturi koju
Ne ne, tik ne i bodi, dabar ji buna su tuo gaubtu, tai tikrai nepasiekia zaizdos, o ir nusiimt pati nesugeba, o is bodzio tai issinerdavo, be to, ji laizydavo net ir per bodi, durniuke Ir tas bodis toks aptemptas buvo, tai nelabai ten kvepavo gal ta zaizda... O jei laisvesni uzdedam, tai jei 5min trunka ji nusiimt...
ojej, na ir istorija su suniuku turbut prazilciau jau pas mane darbe net visi zino apie katyte, eina visi ir klausia, kaip laikosi ji is tiesu, tai busiu pati laimingiausia, kai baigsis sitos kancios jos...
QUOTE(Heilė @ 2012 06 06, 19:53)
Rocco, man irgi net graudu pasidarė paskaičius. Vargšutė, mažutė, o gražuolė kokia.
Linkiu sveikatytės kuo dideliausios.
Tikiuosi, kad dabar jau ir pasibaigs visi vargai.
Bet jūs ją stebėkit, nepatinka man tas liūdnumas jos. Nes į antrą parą gyvuliukai jau kaip ir apsipranta su tais gaubtais, tinkliukais, kažkaip ima į juos reaguot kaip į savo kūno dalį.
Linkiu sveikatytės kuo dideliausios.
Tikiuosi, kad dabar jau ir pasibaigs visi vargai.
Bet jūs ją stebėkit, nepatinka man tas liūdnumas jos. Nes į antrą parą gyvuliukai jau kaip ir apsipranta su tais gaubtais, tinkliukais, kažkaip ima į juos reaguot kaip į savo kūno dalį.
labiausiai man gaila gyvuneliu, nes jie tokie bejegiai, nuo zmoniu priklausomi, ir jiems neisaiskinsi, kad zinok cia dabar mes nudezinfekuosim zaizda, kad greiciau pasveiktum, jie galvoja, kokio velnio tu cia jiems skauda darai na bent jau taip su katem, gal sunys ir protingesni ant sito kanto...
as ir labai labai tikiuosi...
zinokit, pagailo mums jos, tai galvojam siandien nuimsim kokiai valandai, kol galesim ja stebet ir but salia, tai tik nuemus ta pacia sekunde atsigavo, vel visa guvi pasidare, ir, aisku, iskart puole praustis moteriske tai teko uz 10min det atgal ta gaubta, nes neimanoma visai issaugot jos, bega slepiasi po uzuolaidom visokiom ir ciumpa laizyt ta pjuvi vis tiek sekundei kokiai lyztelna, kol ten ja atkasi is po tu uzuolaidu tai pasiziurim, kad jau saso nebera, nesuprantu net kur jis dingo, ar ji taip greit ji nusilaize, ar pamete, ar suvalge, nes taip ir neradom jo niekur tai dabar jau nusprendem, kad kad ir kaip gaila bus jos, bet nebenuiiminesim to gaubto iki pat galo, nes neimanoma su ja kitaip