Radau nuolaidą kastracijai visą balandžio mėnesį!
http://vetvila.lt/in...avasario-akcija
QUOTE(gerda23 @ 2012 04 04, 11:20)
sveikos, turiu katinuka ir zadu ji kastruoti kadangi bijau kad prades jis man zymet visur...gal galit patarti kiek laiko turi but kaciukas kad ji butu galima kastruoti? jam neuzilgo bus 4men. ir gal zinot kokia mazdaug kaina kastravimo? ar daug sunkumu buna su katinu po operacijos, narkozes?
Veterinaras man sakė palaukt iki 6 mėn...vis tik hormonai jam dabar reikalingi augimui Kastracija ~60-70 Lt, nebent akciją užtaikysite
Nepamirškit prieš kastraciją nukirminti
QUOTE(Ambro @ 2012 04 03, 13:05)
Kitam katinui ieškai? Taviškis gi kastruotas jau.
sveikos, turiu katinuka ir zadu ji kastruoti kadangi bijau kad prades jis man zymet visur...gal galit patarti kiek laiko turi but kaciukas kad ji butu galima kastruoti? jam neuzilgo bus 4men. ir gal zinot kokia mazdaug kaina kastravimo? ar daug sunkumu buna su katinu po operacijos, narkozes?
Siūloma palaukti iki 6 mėn., kad pilnai susiformuotų organizmas. Paprastai klinikoje katuką palaiko ilgiau, atiduoda atsibudusį, tai fazės "sunkus alkoholiko gyvenimas" neturėtumėt patirti. Po kastracijos svarbu žiūrėti, kad nepriaugtų per daug svorio ir žinoti, kaip pasireiškia šlapimo takų uždegimai, kad laiku užbėgti jiems už akių.
QUOTE(Ambro @ 2012 04 04, 15:43)
Veterinaras man sakė palaukt iki 6 mėn...vis tik hormonai jam dabar reikalingi augimui Kastracija ~60-70 Lt, nebent akciją užtaikysite
dehelmentizuoti reikia prieš skiepukus, prieš kastraciją nėra būtina. Tik reikia 12 valandų katukui prieš operaciją neduoti ėsti, palikti tik vandens dubenėlį.
Papildyta:
"Jau oficialiai priimta, kad kaciukus galima kastruoti nuo 2 menesiu - nes operacija nesudetinga, o katytes nuo 4 menesiu... Tą atlieka didesniuose miestuose, nes mažuose miesteliuose vetai gali neturėti patirties." Tik prieš operaciją reikia pasidomėti, ar vetai atlieka ankstyvąją kastraciją/sterelizaciją. Veislynai irgi dauguma jau parduoda kačiukus 3 mėnesių sterelizuotus taigi čia nėra bėda, o ir katinai užauga normalūs ir dideli.
Jei iskastruosiu Jorksyra 3metu, ar jis nebesizymes teritorijos?
Jau tas kerstas, kai palieki viena pabodo..
Jau tas kerstas, kai palieki viena pabodo..
Sveikos. Pries kelis menesius priglaudem balta katina. Labai grazus visas baltas, taciau beda jog visad is lauko ateina juodas,ir smirdantis siusiuskais,nezinau ar jis pats nepataiko,ar ji apsisioja kas motina siulo kastruoti,taciau kita problema, jam kazkur apie 2m. Ar galima tokiu metu kastruoti katina?
QUOTE(jorng @ 2012 04 18, 15:26)
Sveikos. Pries kelis menesius priglaudem balta katina. Labai grazus visas baltas, taciau beda jog visad is lauko ateina juodas,ir smirdantis siusiuskais,nezinau ar jis pats nepataiko,ar ji apsisioja kas motina siulo kastruoti,taciau kita problema, jam kazkur apie 2m. Ar galima tokiu metu kastruoti katina?
Galima. Kastruokit, nes gali nukentėti kovose su kitais katinais...
Beje, švaresnis nuo to nebus , jei eis į lauką (maniškis baltas, kastruotas, bet išsimurzina), bet smirdėti nesmirdės
QUOTE(Erendira @ 2012 04 18, 16:05)
Galima. Kastruokit, nes gali nukentėti kovose su kitais katinais...
Beje, švaresnis nuo to nebus , jei eis į lauką (maniškis baltas, kastruotas, bet išsimurzina), bet smirdėti nesmirdės
Bent tas gerai,jog to kvapo nebus. Ir juokas ima,jog jis toks neuzauga ir verkt norisi,nes nespesim maudyt
QUOTE(markse @ 2012 04 18, 10:02)
Žinokit, žiūrėjau, žiūrėjau ir negali ištylėti
Mergaitės, negi tik kaina svarbu? Aš truputį žinau savikainas, kiek kainuoja vieni ar kiti vaistai, kiek kainuoja įrankiai, kiek kainuoja darbas.
Siūloma kaina - tai mažiau nei normalios operacijos savikaina.
Gera, jei gydytojas sąžiningas ir iš tikrųjų siekdamas reklamos naujai klinikai iš savo kišenės kompensuos narkozei skirtus vaistus, skausmui malšinti skirtus vaistus ir siūlų kainą O jei ne? Tuomet katukas nedagaus kažko, ko jam iš tiesų reikėtų.
Prie to paties - klinika nauja. Ar tikrai norite, kad veterinaras mokytųsi kastruoti ant Jūsų gyvūnų ir Jūs dar už tai sumokėsite?
Jūsų sprendimas rinktis. Apie anksčiau vykusias akcijas dar tylėjau, nes jos neperžengė sveiko proto ribų. Bet šita
QUOTE(kykute @ 2012 04 20, 23:50)
Žinokit, žiūrėjau, žiūrėjau ir negali ištylėti
Mergaitės, negi tik kaina svarbu? Aš truputį žinau savikainas, kiek kainuoja vieni ar kiti vaistai, kiek kainuoja įrankiai, kiek kainuoja darbas.
Gera, jei gydytojas sąžiningas ir iš tikrųjų siekdamas reklamos naujai klinikai iš savo kišenės kompensuos narkozei skirtus vaistus, skausmui malšinti skirtus vaistus ir siūlų kainą O jei ne? Tuomet katukas nedagaus kažko, ko jam iš tiesų reikėtų.
Prie to paties - klinika nauja. Ar tikrai norite, kad veterinaras mokytųsi kastruoti ant Jūsų gyvūnų ir Jūs dar už tai sumokėsite?
Jūsų sprendimas rinktis. Apie anksčiau vykusias akcijas dar tylėjau, nes jos neperžengė sveiko proto ribų. Bet šita
man ir kelia nuostaba toks zmoniu patiklumas ir tiesiog puolimas ant akciju.
Visi sneka kokia parasta ta kastracija... bet vis tik yra ir ten niuansu, na, juk ne nagus nukirpt
http://gyvunugloba.l...help/news.27283
gal pravers vilniečiams tokia akcija.
gal pravers vilniečiams tokia akcija.