Įkraunama...
Įkraunama...

Kastracija ir sterilizacija

QUOTE(Toumei @ 2011 12 06, 21:06)
Sterilizacija tikrai nėra labai rimta operacija, o Vaidos klinikoje yra puikus stacionaras, šilti darbuotojai ir speciali patalpa katėms. Esu bendravusi su veterinare emailu, likau sužavėta pasiūlytomis kainomis ir bendravimu, tad ir siūlau apsilankyti. 4u.gif Tikrai nebijokit, katyte bus puikiai pasirūpinta.

Kates sterilizacija yra pakankamai rimta operacija doh.gif (vis tik tai operacija, o ne procedura, katei taikoma narkoze, kuri jau is esmes yra tam tikra rizika)

As asmeniskai, savo katyte sterilizuoti vezciau pas tam tikra gydytoja, o nesirinkciau pagal klinika. Juk klinikoje dirba ne vienas vet. smile.gif ir op.skirtingai.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo soncco: 07 gruodžio 2011 - 00:15
QUOTE(xjxuxsxtxex @ 2011 12 05, 17:04)
aisku, aciu uz informacija  4u.gif Skaiciau, kad amzius sterilizacijai ne riba. Musu katytei 10 metu, bet labai suaktyvejo morciai. Ir matau, kad kankinasi. Ar tikrai nieko, kad jau su amzium kate sterilizuot zadam?

Galima pasitarti su veterinarais siuo klausimu, bet, manau, kad didelio skirtumo nera. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(soncco @ 2011 12 07, 01:14)
Kates sterilizacija yra pakankamai rimta operacija doh.gif (vis tik tai  operacija, o ne procedura, katei taikoma narkoze, kuri jau is esmes yra tam tikra rizika)
As asmeniskai, savo katyte sterilizuoti vezciau pas tam tikra gydytoja, o nesirinkciau pagal klinika. Juk klinikoje dirba ne vienas vet. smile.gif ir op.skirtingai.

Tai va, kad aš irgi taip supratau, kad rimta, nes , visgi, daroma pilna narkozė smile.gif Tai va dabar ir domiuosi kur koks gydytojas geresnis smile.gif Tai kažkaip paskaičius visus komentarus apsistojau ties ta klinika smile.gif Gal kuri žino kuri ten mergaitė tiksliai dirba su katėm? Nes aš galvojau, kad Dalia, o dabar skaitau, kad ji pas Ūdraite lyg ir su graužikais dirbo g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vaitkute: 07 gruodžio 2011 - 09:44
Na artimiausiu metu merginas sterilizuot vešiu. Nežiūrėjom labai, kad pigiau, nes pas mūsų veterinarą pas kurį jau 6 metus lankomes kaina 120lt, tad manau super daug nėra smile.gif pas tą patį veterinarą ir šunį sterelizavom.Be jokių komplikacijų buvo, tad pilnai pasitikiu. O ir nuolaidą sakė lyg tai padarys, nu visgi kaip tik problema taip visą laiką pas jį važiuojam, nei karto nepavedė jis mūsų ir nei karto neturėjau kuo nusiskųst smile.gif
Atsakyti
Ieva, kiekvienam skirtingai, bet sterilizacija pati trunka vos apie 15-20 min., o katė jau po geros valandos nubunda, kitą dieną jau ir valgo bei vaikšto pilnu tempu... Retesniais atvejais būna, kad sunkiau perneša viską, bet nereikia prieš operaciją katės girdyti ir maitinti smile.gif Nežinau, aš kai sterilizavau, tai pas vietines veterinares, jokių bėdų man nebuvo, katė dar tą patį vakarą valgė smile.gif Šiaip, kiek teko su vetais bendrauti, nei iš vieno dar negirdėjau, kad sterilizacija yra labai rimta operacija (neskaitant atvejų, kada sterilizacija atliekama katei per cezario pjūvį ar po sunkios ligos, pvž pieno liaukų uždegimo).
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Toumei: 08 gruodžio 2011 - 15:10
Mūsiškę vakare sterilizavo, pernkat pralaikė klinikoje vien todėl, kad nemažas atstumas man iki klinikos , o ryte pasiėmiau lyg niekur nieko. Pavalgė ir iškėlus uodegą nuvarė savais keliais. Jei ne nuskustas pilvas tai nepasakyčiau, kad ji po operacijios. Tiesa atsirado nereikalingų kg, bet kai mama maitina ją taip tai nėra kuo stebėtis.
Atsakyti
nu velnias,neva mano mazoji dar per jauna. Kur kaune ankstyvaja sterilizacija daro? Nes norisi kazkam padovanot katyte,bet kad nekiltu bedu sterilizuot reik. O musiskis vetas sake nuo puses metu tik.
Atsakyti
QUOTE(xjxuxsxtxex @ 2011 12 10, 08:20)
nu velnias,neva mano mazoji dar per jauna. Kur kaune ankstyvaja sterilizacija daro? Nes norisi kazkam padovanot katyte,bet kad nekiltu bedu sterilizuot reik. O musiskis vetas sake nuo puses metu tik.

siulyciau persiskambinti ir paklausti gal kuris ir daro 4u.gif

http://www.bimas.lt/...kos/index.php#1
Papildyta:
QUOTE(xjxuxsxtxex @ 2011 12 07, 21:16)
, nei karto nepavedė jis mūsų ir nei karto neturėjau kuo nusiskųst  smile.gif

o kur lankotes g.gif
Atsakyti
aciu smile.gif
As lankausi pas A.Burinska,Sartu g.10. Ten tokia nedidele jo paties klinika
Atsakyti
QUOTE(xjxuxsxtxex @ 2011 12 10, 09:20)

Bandykit į Kaivaną skambintis, jie dvi katytes apie 4,5mėn sterilizavo, tad manau ir jūsų apsiimtų smile.gif

Kokio amžiaus jūsų mažoji?
Atsakyti
QUOTE(laira4 @ 2011 12 10, 18:50)
Bandykit į Kaivaną skambintis, jie dvi katytes apie 4,5mėn sterilizavo, tad manau ir jūsų apsiimtų smile.gif

Kokio amžiaus jūsų mažoji?

drinks_cheers.gif as ir norejau siulyti butent Kaivana, dar viskas priklauso ir nuo to, kokio amziaus katytes.
Atsakyti
QUOTE(xjxuxsxtxex @ 2011 12 10, 09:20)
Kur kaune ankstyvaja sterilizacija daro? Nes norisi kazkam padovanot katyte,bet kad nekiltu bedu sterilizuot reik. O musiskis vetas sake nuo puses metu tik.

Šiaip jei tik yra galimybė, geriau katukę sterilizuoti truputį vėliau, kai subręsta - apie pusės mėtų. Tačiau kartais tenka daryti ir ankstyvąją sterilizaciją (beglobiukams gyvūnams, veislynai kartais parduoda su sutartimi jau sterilizuotus gyvūnus), tačiau visti patirties kastruojant mažiuką gyvūną reikia. Klauskit klinikose, kurios dirba su gyvūnų globos organizacijomis - Kaivana Aleksote ar Šilainiuose, vet. gyd. Henrietos klinika prie Žaliakalnio turgaus, Vetvila Ramučiuose ir t.t.
Atsakyti