Įkraunama...
Įkraunama...

Kastracija ir sterilizacija

QUOTE(Kristutele @ 2011 06 01, 10:26)
Sveikos 4u.gif

mes jau irgi pribrendom prie kastracijos, nes pabodo katytes myziojimai i batus, rankinukus ir visur kitur, kur papuola, jei tik nespeji jos suziuret.
tik kad labai baisu... jai jau 5 metai, vasaros gale bus 6. ar ne per velu? ar nebus tokiam amziuje komplikaciju. ir gydytojo norisi patikimo. negaila tu pinigeliu, svarbu, kad viskas gerai baigtusi.

Jej gyvūnas sveikas, problemu nebus tikrai. Tik į naudą nueis ir jūms ir jam. Tad nedelskit ir ryžtingai imkites operacijos.
Aš savo kysa sterelizuot vežiau į Naujosios Vilnios gydykla, tai laabai patenkinta ir visiems pažystamiems rekomendavau juos. Daro labai kokybiškai ir kaina normali (beveik visada "akcija" turi 100lt smile.gif )
Atsakyti
QUOTE(Kristutele @ 2011 06 01, 11:26)
Sveikos 4u.gif

mes jau irgi pribrendom prie kastracijos, nes pabodo katytes myziojimai i batus, rankinukus ir visur kitur, kur papuola, jei tik nespeji jos suziuret.
tik kad labai baisu... jai jau 5 metai, vasaros gale bus 6. ar ne per velu? ar nebus tokiam amziuje komplikaciju. ir gydytojo norisi patikimo. negaila tu pinigeliu, svarbu, kad viskas gerai baigtusi.

taip, as savo kate irgi sterilizavau siemet - jai sukako 6 metai, ir taip pat Naujosios Vilnios gydykloje, viskas puiku, visaks sugijo, viskas gerai thumbup.gif
Atsakyti
dekui, nuraminot biggrin.gif 4u.gif
o ar reiktu palaukt, kol sis morcius baigsis?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kristutele: 01 birželio 2011 - 19:15
QUOTE(Kristutele @ 2011 06 01, 20:13)
dekui, nuraminot  biggrin.gif  4u.gif
o ar reiktu palaukt, kol sis morcius baigsis?

Jo butinai reikia. Mazdauk 10d. po morciaus pabaigos. Nes kai kate morcioja jos gimda pasidaro labai trapi ir operuojant neisvengiama kraujavimu stipresniu unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Miaffa @ 2011 06 01, 21:04)
Jo butinai reikia. Mazdauk 10d. po morciaus pabaigos. Nes kai kate morcioja jos gimda pasidaro labai trapi ir operuojant neisvengiama kraujavimu stipresniu  unsure.gif

gal ir gerai. mazdaug gausis ant mano atostogu, tai galesiu pasedet namie ir priziuret.
dėkui 4u.gif
Atsakyti
Nera ten ko labai priziuret smile.gif uzriskit kad nenulaizytu sasiuko nuo zaizdos ir per 8-10 dienu busit sveiki gyvi tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Miaffa @ 2011 06 01, 21:59)
Nera ten ko labai priziuret smile.gif uzriskit kad nenulaizytu sasiuko nuo zaizdos ir per 8-10 dienu busit sveiki gyvi tongue.gif

o, kaip svajoju apie tai smile.gif
gyvensim toliau ramiai ir draugiskai smile.gif
Atsakyti
taip, nerv ka ten baisiai ziuret, maniske pradejo atsigaudineti dar nespejus gryzti namo, ir jau prasesi i lauka lotuliukas.gif
bandziau ziadza rsiti deti kad nesilaizytu - nepadejo... tai vaiskiojo be uzrisimo, bet viskas gerai, zaizda sugijo puikiai, viskas ten tvarkoje.
Atsakyti
laba,nesupykit kad ysiverziau bet noriu paklausti ar esat girdeje ar susidure kad mirtu iskastruotas katinas?sestadieni iskastravo mano persiuka o sekmadieni jis mire,sustojo sirdele,blin nebezinau kur detis,sirdis sprogs is skausmo man verysad.gif metu laiko katinelis sveikas ir guvus pats atsikele po narkozes,ir sliauziojo jau po namus,bet tik gere vandenuka nieko nevalge,buciau bent zinojus kad taip gali but tai buciau iskarto vezus i ligon,o kad as nezinojau kaip jis turi atrodet kaip elgtis......daktare sake nieko nedarykit viska pats susitvarkys issilaizys....o jis maziukas ylindo i savo namuka ir nebeislindo.......isprotet galima zinokit tikrai...nebezinau net ka daryt eisiu aiskintis i veterinarke nes kaltinu juos verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Jurgitele25 @ 2011 06 06, 07:33)
laba,nesupykit kad ysiverziau bet noriu paklausti ar esat girdeje ar susidure kad mirtu iskastruotas katinas?sestadieni iskastravo mano persiuka o sekmadieni jis mire,sustojo sirdele,blin nebezinau kur detis,sirdis sprogs is skausmo man verysad.gif metu laiko katinelis sveikas ir guvus pats atsikele po narkozes,ir sliauziojo jau po namus,bet tik gere vandenuka nieko nevalge,buciau bent zinojus kad taip gali but tai buciau iskarto vezus i ligon,o kad as nezinojau kaip jis turi atrodet kaip elgtis......daktare sake nieko nedarykit viska pats susitvarkys issilaizys....o jis maziukas ylindo i savo namuka ir nebeislindo.......isprotet galima zinokit tikrai...nebezinau net ka daryt eisiu aiskintis i veterinarke nes kaltinu juos verysad.gif

uzuojauta...saves tik nekaltinkit, normalu, kad katinelis tik vandeni gere ir buvo ramus..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo soncco: 06 birželio 2011 - 11:10
Užuojauta... Aš tai išprotėčiau, jeigu mano katė mirtų šitaip... Nekaltinkit savęs, ką jūs galėjot žinoti, kad šitaip nutiks...
Atsakyti
QUOTE(Jurgitele25 @ 2011 06 06, 07:33)

Labai uzjauciu. Tikriausiai reiketu daryti skrodima ir aiskintis kas atsitiko, tik gal geriau ne toje veterinarijoje, kurioje kastravote.
Atsakyti