QUOTE(*Vilte* @ 2011 05 21, 20:03)
oho kokia Severiute greita,uzsimane mergina bernu ir viskas,kazin kada maniske uzsimanys
turbut jau Severiute po operacijos?kaip sekasi,vargsiuke,buckis i jos slapia nosiuka,kad greiciau mergyte sveiktu
jau parsivežiau Severiutę po operacijos. Iš klinikos pasiėmiau jau pabudusią, ji pati pas mane atėjo iš narvo kampučio, nors galinės kojytės dar nevisai klausė. Parvažiavom ramiai namo. Tik paleidau iš bokso, tai kažkoks košmaras... Ji iš pradžių buvo su gaubtuku, bet dėl jo baisiai stresavo, vaikščiojo atbula be sustojimo ir visą laik bandė nusikrapštyt, visur kliuvo. Tada nuėmiau gaubtą, ir uždėjau "kombinezoną" iš palaidinės rankovės. Buvau nupirkus veterinarijos vaistinėje spec rankovę, bet blogai iškirpau, sugadinau, tai iš nevilties čiupau betkurį švelnų ir gerai besitampantį drabužėlį iš spintos
aišku liejau ašaras, kol uždėjau tą kombinezoną, nes ir man sunku vienai susitvarkyt, ir Severiutei nemalonu buvo, muistėsi, tai truputį vistiek užkliuvo už pleistriuko, šnypštė, įkando į ranką
Bet kai tik uždėjau tai atsigavo iš karto, pirmu reikalu nubėgo į savo dėžutę pasisioti, tada vandens palakti, bet pamatė musę ant lango, net nespėjau mirktelėt, kaip šoko ant palangės. Po to kokias 15 minučių vaikščiojom ratais aplink koridoriaus spintelę, ant kurios ji norėjo užšokti, o aš neleidau. Tada apsisuko ir bėgte nubėgo į kambarį, ir šast ant stalo
Ir tik dabar galiausiai užsnūdo ant kėdės. Aš bijau net nueiti į vonią užžliumbto veido nusiprauts, nes nežinia kokį projektą ji tuo metu sugalvos.
Dabar nežinau, ar gerai, kad nuėmiau tą gaubtą, nes be jo Severiutei patogiau, bet su gaubtu ji gal nors nešokinėtų aukštyn. Bijau kad blogiau dabar nepasidarytų
Kai laksto, prausiasi letenėles galines susilenkus, tai net neatrodo, kad jai blogai būtų, labai skaudėtų ar ką, bet aš neįsivaizduoju, kaip man ją sužiūrėt, kad ji niekur nešokinėtų