QUOTE(Iste @ 2008 02 25, 15:57)
O as sia tem daugiau nediskutuosiu. tiesog yra skaudu kai deda vetus i suns dienas. Fonda, as tau 100% garantuoju kad uzdirbu maziau negu tu. ir puse to ka gaunu isleidziu tiems, kuriu seimininkai gydyt nenori.
del mano kaciu anomaliju, jos neturejo nei vienos vados ir dabar bus sterilizuojamos. taipa kad nereikia cia moralizuot ir aiskint. savo nepagristais komentarasi ir isvadom izeidi tuos veterinaruis kurie dirba su atsidavimu ir is idejos.
tiesa, siandien sterilizavau 3 metu katyte su gimdos uzdegimu...
malonios diskusijos visoms
del mano kaciu anomaliju, jos neturejo nei vienos vados ir dabar bus sterilizuojamos. taipa kad nereikia cia moralizuot ir aiskint. savo nepagristais komentarasi ir isvadom izeidi tuos veterinaruis kurie dirba su atsidavimu ir is idejos.
tiesa, siandien sterilizavau 3 metu katyte su gimdos uzdegimu...
malonios diskusijos visoms
Žinai, Iste, visą laiką gerbiu tavo žinias, ypač homeopatijoj - pagaliau ten mūsų nuomonės sutampa Bet kodėl tu taip drąsiai teigi, na visišką netiesą apie mane? Kad tik 3 kates išauginau? Dabar vėl apie uždarbį...moralizavimą, nepagrįstus komentarus... Užtikrinu, tikrai neturiu tikslo ko nors įžeidinėti - bet ne mano valioj, kad žmogus neteisingai supranta Taigi čia diskusijos, o ne pasaulio turtų dalybos? Skiriu ir gerą vetą nuo lupikautojo... O apie pačią išvis kaip apie vetę nekalbėjau, nes to nežinojau. Kalbėjau apie bendras veterinarijos darbo tendencijas. Kad blogio liktų mažiau. Kad ligų prevencija būtų, katės nesirgtų... Kad vetai įsiklausytų ir į kačių augintojų nuomonę ir patirtį. Žodžiu, dirbkim ir diskutuokim gražesnei ateičiai
Papildyta:
QUOTE(arvydas. @ 2008 02 26, 00:46)
Ar dėl mano nuomonės pakeitei????? Bet ta nuomonė tokia pati buvo visą laiką. Pacituosiu tokią "švelnesnę" metų senumo, nes po audringų ginčų tarpusavio "dialogai" buvo vadų ištrinti...
Papildyta:
QUOTE(Fonda @ 2007 01 22, 19:24)
Įdomu, kokias problemas tu būsi panaikinus su katinėlio iškastravimu (t.y. baisiu sužalojimu)? Toks gražuolis baltulytis katinėlis buvo... Dabar nieko kito ir nelauk, nes bus pažeistas hormonų balansas ir katinėlio sveikatai turės labai neigiamą poveikį. Pirmiausia, jis nutuks. Paskui susirgs akmenlige. Juk tikrai šį katinėlį nebuvo reikalo kastruoti. Bet išminties niekas nepridės, kad ir civilizuočiausioje šalyje begyventum. Jau vien iš to galima spręsti apie žmogaus elgesį, kad jam, žmogui, nereikia matyti, kaip kačiukas atsigaivelioja po operacijos ir del to zmogui nereikia KANKINTIS... Kažkoks marazmas O kad kačiukui reikia kankintis????? Apie tai, aišku, nė žodžio Dvasios ubagystė, ne kitaip, panele
Papildyta:
QUOTE(Fikcija @ 2007 02 24, 20:03)
Pasidalinsiu ir ash sava liudna patirtimi...
Seniai seniai turejau labai grazhute protinguole persiuke... Fainute buvo...Tikras saldainiukas, neveltui Rafaelos varda gavo...
Paaugo , pradejo "berniukus kviesti", tai viskas, ka prikviete-manojo "berniuko kantrybes riba"
Neketinau kastruoti...paskambinau veterinarams,kad tabletes kokias parekomenduotu, o gal ukoliuka koki i subiniuka, kad nekauktu taip nepadoriai...
Pasiule atvazhiuoti pasikalbeti. Atvazhiavau: jie pakalbejo, o ash paklausiau ju
Jie man pasake taip: visos tabletukes, ukoliukai ir kiti tokie "lytiniu poreikiu gesinimo budai" galiausiai katytes priveda prie visokiausiu (jau nepamenu kokiu: bet vardino ishsijuose medicininius "keiksmazhodzhius") ligu, kuriu rezultatas: oreracija ir kastracija...
Pasiule ishkart kastruoti, mat katuku neketinom tureti...
Kaip ash ju paklausiau...Niekaip negaliu to sau atleisti!
Po operacijos veterinarai man atidave suglebusi mazha kuneli...paskustu pilvuku, sustingusiom akytem ir nebeplakanchia shirdute...
O juk sake, kad operacija 'lengva", "kruvas tokiu padaro"....
Kai pradejau, tiesiogine to zhodzhio prasme, kriokti, operacija "padares" veterinaras man pasake, kad neverkchiau:" jis man suras panashia katyte" ...
O kaltes nepripazhino, tipo, "igimta shirdies liga"!
Taip man atsitiko Vilniuje, Filaretu vererinarijos klinikoje. Tiesa, nzn, ar tokia dar yra...
Tai jau geriau savo "mergaichu" nekastruoti, juk tai intervencija i pilvuko ertme- sunki ir mesinejanti operacija.
O patinukam "tik" ishoreje kabanchius "priklausumynus" nagrineja...
Seniai seniai turejau labai grazhute protinguole persiuke... Fainute buvo...Tikras saldainiukas, neveltui Rafaelos varda gavo...
Paaugo , pradejo "berniukus kviesti", tai viskas, ka prikviete-manojo "berniuko kantrybes riba"
Neketinau kastruoti...paskambinau veterinarams,kad tabletes kokias parekomenduotu, o gal ukoliuka koki i subiniuka, kad nekauktu taip nepadoriai...
Pasiule atvazhiuoti pasikalbeti. Atvazhiavau: jie pakalbejo, o ash paklausiau ju
Jie man pasake taip: visos tabletukes, ukoliukai ir kiti tokie "lytiniu poreikiu gesinimo budai" galiausiai katytes priveda prie visokiausiu (jau nepamenu kokiu: bet vardino ishsijuose medicininius "keiksmazhodzhius") ligu, kuriu rezultatas: oreracija ir kastracija...
Pasiule ishkart kastruoti, mat katuku neketinom tureti...
Kaip ash ju paklausiau...Niekaip negaliu to sau atleisti!
Po operacijos veterinarai man atidave suglebusi mazha kuneli...paskustu pilvuku, sustingusiom akytem ir nebeplakanchia shirdute...
O juk sake, kad operacija 'lengva", "kruvas tokiu padaro"....
Kai pradejau, tiesiogine to zhodzhio prasme, kriokti, operacija "padares" veterinaras man pasake, kad neverkchiau:" jis man suras panashia katyte" ...
O kaltes nepripazhino, tipo, "igimta shirdies liga"!
Taip man atsitiko Vilniuje, Filaretu vererinarijos klinikoje. Tiesa, nzn, ar tokia dar yra...
Tai jau geriau savo "mergaichu" nekastruoti, juk tai intervencija i pilvuko ertme- sunki ir mesinejanti operacija.
O patinukam "tik" ishoreje kabanchius "priklausumynus" nagrineja...
Papildyta:
QUOTE(Rasma @ 2007 03 20, 22:21)
Dalis temos žinučių (neatitinkančių temos esmės) buvo pašalinta. Primenu, kad asmeniniams susirašinėjimams ir tarpusavio santykių aiškinimams Forume yra skirtos "asmeninės žinutės".
Forumo dalyvių prašau diskutuoti temos klausimais.
Moderatorė Rasma
Forumo dalyvių prašau diskutuoti temos klausimais.
Moderatorė Rasma