Įkraunama...
Įkraunama...

Dr. Hauschka kosmetika

QUOTE(tokia rami @ 2009 04 14, 18:27)
aciu uz pagalba  4u.gif tik man pasirode keista, kad vienur raso Bronzing Powder, o kitur Bronzing Powder Compact. va, kad ir cia :

Man ta kur tamsesne lyg pas mane g.gif
siaip ant indelio raso bronzing powder, bet toji tokia sviesi atrodo g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo linutiaaa: 14 balandžio 2009 - 19:16
Pradedu gailėtis, kad neužsisakiau bronzanto... doh.gif Visos taip giria, o ir saulytė šviečia taip, kad prašosi rusvesnio veidelio. Gal kuri turit kokį nenaudojamą likutį ar šiaip galit trupinėlį parduoti? Visa mėnesį važinėsiu į Klaipėdą, Palangą.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tarela: 14 balandžio 2009 - 20:53
Dėl Hauschkos užsakymo, gavau iš Astutės tokią žinią: "del
hauschkos tai nelabai sekasi, tik siandien siuntu firma pastebejo kad
vietoj lt parasyta de prie mano adreso ir dabar siuncia atgal
vokieciui,kai jis gaus persius vel"
Aišku, kad šią savaitę tikrai nebus, laukiam toliau mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Rkatyte @ 2009 04 15, 11:02)
Dėl Hauschkos užsakymo, gavau iš Astutės tokią žinią: "del
hauschkos tai nelabai sekasi, tik siandien siuntu firma pastebejo kad
Aišku, kad šią savaitę tikrai nebus, laukiam toliau  mirksiukas.gif

verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Rkatyte @ 2009 04 15, 10:02)
tik siandien siuntu firma pastebejo kad

iš pradžių buvo aišku, kad adresą pripainiojo. Dabar aiškiai siuntos nebenori prisiimti atsakomybės dėl adresato šalies ir grąžina atgal siuntėjui smile.gif Svarbiausia, kad siuntinys nedingo, nepasimetė, nebuvo apvogtas ir išplėštas, o visa kita - pataisoma wink.gif biggrin.gif
Atsakyti
[quote=tokia rami,2009 04 14, 18:27]
[quote=Dovish,2009 04 14, 18:01]
Keista, kad paveiksliukai šiek tiek skiriasi, na, bet tikrai Dr. Hauschka turi tik vieną bronzinę pudrą 4u.gif
aciu uz pagalba 4u.gif tik man pasirode keista, kad vienur raso Bronzing Powder, o kitur Bronzing Powder Compact. va, kad ir cia http://www.amazon.co...mp;linkCode=asn
ir cia http://www.amazon.co...mp;linkCode=asn
net spalva man skiriasi.. g.gif pradejau gilintis ir pasimeciau unsure.gif
[/quote]

man atrodo čia viena ir ta pati pudra, nes presuota tai tik viena yra. schmoll.gif
Realybėje ji panašesnė į tą tamsesnę smile.gif
Atsakyti
Nusipirkau vakar hauschkos tusa volume juoda. Ejau nepasidaziusi, tai visus isbandziau. Bandziau zalia ir ta alyvini - zalio isvis nesimato ant akiu. O alyvinis - grazi spalva ir man labai tiko blush2.gif (prie zaliu akiu pastebiu, kad tinka tokios spalvos). Bet vistiek paemiau juoda(vyras parekomendavo biggrin.gif ). Dazo gerai, labai svelnios blakstienos palieka. Itariu, kad hauschka patobulinusi savo tusa, nes nuo pirmojo pabandyto hauschkos tuso skirias kaip diena nuo nakties. Oi, kaip dziaugiuos - clap_1.gif pirmas zingsnis link naturalios dekoratyvines.
Atsakyti
QUOTE(gizma @ 2009 04 15, 11:35)
Bandziau zalia ir ta alyvini - zalio isvis nesimato ant akiu.

sveikinimai pagaliau atsivertus biggrin.gif

o kaip jo nesimato ant akių??? blink.gif Pačios spalvos nesimato ar tušas dažo minimaliai?
Atsakyti
QUOTE(katutis @ 2009 04 15, 13:13)
o kaip jo nesimato ant akių???  blink.gif Pačios spalvos nesimato ar tušas dažo minimaliai?

Visiskai nesimato tuso blink.gif Jau apie zalia spalva nekalbu.
Atsakyti
vertingas pastebėjimas. Žalias juk irgi Volume, taip? Mano baklažaninis taip pat dabar storu sluoksniu ant blakstienų negula, bet manau, kad ateityje neišvengiamai sutirštės biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(gizma @ 2009 04 15, 12:35)
Nusipirkau vakar hauschkos tusa volume juoda. Ejau nepasidaziusi, tai visus isbandziau. Bandziau zalia ir ta alyvini - zalio isvis nesimato ant akiu. O alyvinis - grazi spalva ir man labai tiko  blush2.gif (prie zaliu akiu pastebiu, kad tinka tokios spalvos). Bet vistiek paemiau juoda(vyras parekomendavo biggrin.gif ). Dazo gerai, labai svelnios blakstienos palieka. Itariu, kad hauschka patobulinusi savo tusa, nes nuo pirmojo pabandyto hauschkos tuso skirias kaip diena nuo nakties. Oi, kaip dziaugiuos -  clap_1.gif pirmas zingsnis link naturalios dekoratyvines.

parasyk paskui atsiliepimus kaip laiko thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(tokia rami @ 2009 04 14, 18:27)
net spalva man skiriasi..  g.gif pradejau gilintis ir pasimeciau  unsure.gif

Eikit, panos, ieškot ko nepametusios blush2.gif Čia gi ta pati pudra, tik iš skirtingų pusių nuotrauka įdėta, neprisigalvokit mirksiukas.gif Ir dėl spalvos sudėtinga diskutuoti, kai prie skirtingo apšvietimo nufotografuota...

QUOTE(gizma @ 2009 04 15, 14:38)
Visiskai nesimato tuso blink.gif Jau apie zalia spalva nekalbu.

Gal tušas padžiūvęs buvo? g.gif Mano baklažaniniui jau 10 mėnesių, tai vargiai matosi, kai bandau pasidažyt. Apskritai po 3-4 mėnesių Hauschkos tušai jau nebe tokie faini pasidaro ax.gif Bet tikrai geras dalykas. Turiu pasenusius baklažaninį ir antrachite, bet kvapas nepakitę, tai kasdienai pasimozoju taip lengvai blush2.gif Neapsisprendžiu, koks bus kitas. Noriu ir baklažaninio, ir žalio, ir juodo doh.gif biggrin.gif
Atsakyti