QUOTE(Oksanik @ 2009 04 12, 23:18)
Sveikutes
Dairausi veido kremo, viena mamyte patare rinkinuka isbandyti, tik vat svarstau ar riebiai odai ar normaliai?? Ar abu imti??
Ir dar ...as cia paziurejau nuoroda, demonsracin video apie veido valyma, kaip priemone naudoti ir buvau nustebinta, kad valo spaudziant As visada sukamaisiais judesiai valau veida...
Mane labai sudomino Kur einat?? Kokia kaina, kiek supratau dr.Hauschka naudoja??
Dairausi veido kremo, viena mamyte patare rinkinuka isbandyti, tik vat svarstau ar riebiai odai ar normaliai?? Ar abu imti??
Ir dar ...as cia paziurejau nuoroda, demonsracin video apie veido valyma, kaip priemone naudoti ir buvau nustebinta, kad valo spaudziant As visada sukamaisiais judesiai valau veida...
Mane labai sudomino Kur einat?? Kokia kaina, kiek supratau dr.Hauschka naudoja??
Na tai priklauso, kokia tavo oda, ar į riebumą, ar į kur
Na taip, spaudžiant geriau išvalomos poros Be to su CC nereikia gremžti veido (jis turi smulkių kietų dalelių), o švelniai glostyti
Čia Stepono g. 6, Vilniuje. Ten ir parduotuvė, kurioje parduoda Hauschka kosmetika. O Elytė dirba dar ir su Weleda, KN produkcija bei Lakshmi. Kaina priklauso nuo procedūrų, kiek mergaitės diskutavo, tai būna 60-140 Lt.