Įkraunama...
Įkraunama...

Dr. Hauschka kosmetika

QUOTE(Sultry @ 2009 04 09, 20:44)
nekainuoja, ten pradaryti pilni ipakavimai sudeti laisvam bandymuisi smile.gif

o namo negalima pasiimt kazkiek pabandyt, ar ten vietoj reik teptis? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Deli~ @ 2009 04 09, 21:48)
o namo negalima pasiimt kazkiek pabandyt, ar ten vietoj reik teptis?  blush2.gif

nelbj isivaizduoju, kaip is to aparatelio namo nusipilt biggrin.gif jis issukamas toks tas maskuoklis,ir issisuka skystu pavidalu ir tapsnoji ten tokia ant galo esancia kempinele paakius..taip kad jauciu,jog tik vietoj smile.gif)

tikiuos, supratot,kaip tai atrodo blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Deli~ @ 2009 04 09, 16:32)
Bet as tikrai dar nezinia kada isbandysiu  blush2.gif

QUOTE(Sultry @ 2009 04 09, 19:44)
mergaites,kaip jau sutarsit, tai ir atiteks daiktelis. man jokio skirtumo nei palaukt nera, nei kuriam geram zmogui perleist  blush2.gif

tai kaip dabar darom, nenoriu būti akiplėša biggrin.gif visom gerai kaip yra biggrin.gif O Deli~ nenori paimt iš Sultry, jei netiks, tai a6 nučiupsiu mirksiukas.gif ir nereiks važiuot į steponą ir mėginuką turėsi rankose smile.gif
Sultry, kiek norėtum už jį pinigėlio? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(violence @ 2009 04 10, 00:36)
tai kaip dabar darom, nenoriu būti akiplėša biggrin.gif visom gerai kaip yra biggrin.gif O Deli~ nenori paimt iš Sultry, jei netiks, tai a6 nučiupsiu  mirksiukas.gif ir nereiks važiuot į steponą ir mėginuką turėsi rankose smile.gif
Sultry, kiek norėtum už jį pinigėlio?  ax.gif

mokejau 43. naudotas kelissyk... tai net nznau blush2.gif 20? unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Sultry @ 2009 04 09, 22:58)
mokejau 43. naudotas kelissyk... tai net nznau  blush2.gif  20?  unsure.gif

drinks_cheers.gif laukiam Deli~ nuomonės smile.gif
Atsakyti
Judvi sutarkit, o as iki pirmadienio i klp islekiu,tai be interneto gyvensiu bigsmile.gif
tai pirmadieni pasisakysit, kad nutaret ir kam perduot wink.gif ar tinka? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Sultry @ 2009 04 09, 21:57)
nelbj isivaizduoju, kaip is to aparatelio namo nusipilt biggrin.gif jis issukamas toks tas maskuoklis,ir issisuka skystu pavidalu ir tapsnoji ten tokia ant galo esancia kempinele paakius..taip kad jauciu,jog tik vietoj smile.gif)

tikiuos, supratot,kaip tai atrodo  blush2.gif

isivaizdavau kad gali but ipilta i paketeli kaip kremas blush2.gif biggrin.gif

QUOTE(violence @ 2009 04 09, 23:36)
tai kaip dabar darom, nenoriu būti akiplėša biggrin.gif visom gerai kaip yra biggrin.gif O Deli~ nenori paimt iš Sultry, jei netiks, tai a6 nučiupsiu  mirksiukas.gif ir nereiks važiuot į steponą ir mėginuką turėsi rankose smile.gif
Sultry, kiek norėtum už jį pinigėlio?  ax.gif

na as perleidziu ax.gif tu jau tikrai zinai, kad reikia, o man jis ne pirmo butinumo preke blush2.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Sultry @ 2009 04 10, 09:58)
Judvi sutarkit, o as iki pirmadienio i klp islekiu,tai be interneto gyvensiu  bigsmile.gif
tai pirmadieni pasisakysit, kad nutaret ir kam perduot wink.gif ar tinka?  blush2.gif

tai rašau až ax.gif 4u.gif

QUOTE(Deli~ @ 2009 04 10, 17:31)
na as perleidziu  ax.gif  tu jau tikrai zinai, kad reikia, o man jis ne pirmo butinumo preke  blush2.gif  4u.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(violence @ 2009 04 08, 22:00)
lotuliukas.gif uoj  lotuliukas.gif o jei ras ir dar tavo vardu esantį žmogų?  lotuliukas.gif
Rkatyte, jei nori laukt, tai pro Ukmergę pravažiuosiu gegužės 8d  lotuliukas.gif

Nesišaipykit, tiek niekaip neišlauksiu, ir į Kauną atlėkčiau,bet į Vilnių patogiau lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(violence @ 2009 04 10, 19:08)

butinai parasyk, kaip patiko biggrin.gif 4u.gif
Atsakyti
Sveikutes 4u.gif
Dairausi veido kremo, viena mamyte patare rinkinuka isbandyti, tik vat svarstau g.gif ar riebiai odai ar normaliai?? Ar abu imti??
Ir dar ...as cia paziurejau nuoroda, demonsracin video apie veido valyma, kaip priemone naudoti ir buvau nustebinta, kad valo spaudziant blink.gif As visada sukamaisiais judesiai valau veida... blush2.gif

QUOTE(astute0210 @ 2009 04 07, 23:02)
Vokietis planavo issiusti siuntini rytoj, bet siandien gavau is siuntu firmos laiska kad siuntinys jau yra  firmoj ir bus issiustas balandzio 9 diena. Apytiksliai po savaites turetu pasiekti Lietuva, bet pirmadieni bus nedarbo diena tai nieko tiksliai negaliu pasakyti  smile.gif

Is kur jus siunciates?? Ar pigiau nei cia:

http://www.biologisc...hka.html/page/2
QUOTE(laurapde @ 2009 04 08, 07:48)
Na tai stai, buvau pas Elyte procedurai. Nezinojau kokiai einu, nes sake, kad paziuresim veideli is arciau. Paziurejo labai maloniai  biggrin.gif Nuplove, su CC paskui uztepe SB (negarino, tik uztepe, bet sake namie geriau garinti, man reiktu viena karta i sav.) paskui Clay mask uzdejo ir padare masaza mmmm... ir veidui ir kunui, nu fantastika. Sake, kad valyti pernelyg ir nera ka. Dar paklause ar krempudra esu uzsitepus, o as jau kuris laikas nenaudoju, net hauschkos, man kaip komplimentas nuskambejo  thumbup.gif Procedura uztruko 1.5 val. isejau pakyleta, o veidukas - liuks dabar, kaip babio  biggrin.gif Kvapu visokiu prisiuosciau mmm.. reikes dar kada nueiti. Kaina uz viska 130 lt.

Mane labai sudomino bigsmile.gif Kur einat?? Kokia kaina, kiek supratau dr.Hauschka naudoja??
Atsakyti
QUOTE(Oksanik @ 2009 04 12, 23:18)
Sveikutes 4u.gif
Ir dar ...as cia paziurejau nuoroda, demonsracin video apie veido valyma, kaip priemone naudoti ir buvau nustebinta, kad valo spaudziant blink.gif As visada sukamaisiais judesiai valau veida... blush2.gif
Is kur jus siunciates?? Ar pigiau nei cia:

Didžioji dauguma valo taip, kaip parodyta video 4u.gif

Siunčiantis iš vokiečio tikrai pigiau, dabar siuntinukas jau keliauja, sekantį organizuos po mėnesio-dviejų 4u.gif tai iki tol drąsiai paimk pabandymui kas domina iš biologisch24, žinosi kas tinka ir ką pirkti bigsmile.gif
Atsakyti