o del isdalinimo, tai galiu pamacyti, bent jau ta VLN dali (Santariskes, Jeruzale, Baltupiai), jei kam patogu pati gyvenu Santariskese. namuose bunu visa diena, ka ten diena, kiaura para
QUOTE(astute0210 @ 2009 04 08, 23:29)
Pakeite pristatymo diena vietoj balandzio 9 d atsirado 14 d.
Bet as vistiek dar vokietijoj gyvenu
pastebėjo, kad velykos ant nosies arba Jans užvertė siuntom, tai sumąstė, kad vietiniai gali palaukt
QUOTE(Deli~ @ 2009 04 09, 10:26)
Merginos, gal zinot ar Stepono g. yra concealer'io meginuku?
Telefonas / Faksas + 370 5 2122208
ekologija@zaliazalia.lt
QUOTE(Deli~ @ 2009 04 06, 19:38)
cia dvispalviai buna su sepeteliu, o vienspalviai ne?
Merginos, uzsimaniau Hauschkos to antracitinio tuso Kazi sviesenei merginai graziai ziuresis...
Merginos, uzsimaniau Hauschkos to antracitinio tuso Kazi sviesenei merginai graziai ziuresis...
vienspalviai buna su sepeteliu (laaabai miniatiuriniu ), del dvispalviu nznau,neteko ciupinet.
QUOTE(Deli~ @ 2009 04 09, 12:26)
Merginos, gal zinot ar Stepono g. yra concealer'io meginuku?
anksciau budavo tam dekoratyvines stende. jei tiktu jum nr.1,tai perleisciau uz simboliska kainyte saviski. vos pora kartu bandytas.
QUOTE(astute0210 @ 2009 04 09, 00:29)
Pakeite pristatymo diena vietoj balandzio 9 d atsirado 14 d.
Vieu zodziu nieko nebesuprantu ir nieko nebeplanuokit del siuntinio atvezimo nes siandien vel pakeite pristatymo diena parasyta balandzio 9 d.
QUOTE(Sultry @ 2009 04 09, 13:14)
vienspalviai buna su sepeteliu (laaabai miniatiuriniu ), del dvispalviu nznau,neteko ciupinet.
anksciau budavo tam dekoratyvines stende. jei tiktu jum nr.1,tai perleisciau uz simboliska kainyte saviski. vos pora kartu bandytas.
O gal zinot kiek kainuodavo tie meginiai? Kai turesiu laiko, nuvaziuosi ten pabandyt ir jei tiks, susitarsim
QUOTE(Sultry @ 2009 04 09, 12:14)
QUOTE(Deli~ @ 2009 04 09, 13:58)
O gal zinot kiek kainuodavo tie meginiai? Kai turesiu laiko, nuvaziuosi ten pabandyt ir jei tiks, susitarsim
galiu stot į eilę, jei netiktų Deli~? man būtent 1nr ir reikia
QUOTE(violence @ 2009 04 09, 15:20)
galiu stot į eilę, jei netiktų Deli~? man būtent 1nr ir reikia
na, as geriausiu atveju iki Stepono parduotuves nukakciau tik kita savaitgali, tad nepatogu verst tiek laukti o jei dar netiks... tai galiu uzleisti vieta
QUOTE(Deli~ @ 2009 04 09, 15:03)
na, as geriausiu atveju iki Stepono parduotuves nukakciau tik kita savaitgali, tad nepatogu verst tiek laukti o jei dar netiks... tai galiu uzleisti vieta
eik jau, nepatogu būt po nosim proga nepasitaikius būčiau dar ilgai neįsigijus jei jau netiks tai imu, jei tiks, tai malonaus naudojimo aš tada su sekančiu užsakymu pasičiupsiu
QUOTE(violence @ 2009 04 09, 17:22)
eik jau, nepatogu būt po nosim proga nepasitaikius būčiau dar ilgai neįsigijus jei jau netiks tai imu, jei tiks, tai malonaus naudojimo aš tada su sekančiu užsakymu pasičiupsiu
Bet as tikrai dar nezinia kada isbandysiu
QUOTE(Deli~ @ 2009 04 09, 15:58)
nekainuoja, ten pradaryti pilni ipakavimai sudeti laisvam bandymuisi
o mergaites,kaip jau sutarsit, tai ir atiteks daiktelis. man jokio skirtumo nei palaukt nera, nei kuriam geram zmogui perleist