Įkraunama...
Įkraunama...

Dr. Hauschka kosmetika

astute, pasakei pakankamai tam, kad maždaug orientuotis 4u.gif

ar tu pinigėlius gavai? Nieko neatrašei sad.gif
Atsakyti
QUOTE(astute0210 @ 2009 04 07, 23:02)
Vokietis planavo issiusti siuntini rytoj, bet siandien gavau is siuntu firmos laiska kad siuntinys jau yra  firmoj ir bus issiustas balandzio 9 diena. Apytiksliai po savaites turetu pasiekti Lietuva, bet pirmadieni bus nedarbo diena tai nieko tiksliai negaliu pasakyti  smile.gif

uoj kaip čia viskas super duper ir taip greitai bigsmile.gif medalis tau user posted image
Atsakyti
QUOTE(linutiaaa @ 2009 04 06, 12:03)
pasidalink paskui ispudziais 4u.gif

Na tai stai, buvau pas Elyte procedurai. Nezinojau kokiai einu, nes sake, kad paziuresim veideli is arciau. Paziurejo labai maloniai biggrin.gif Nuplove, su CC paskui uztepe SB (negarino, tik uztepe, bet sake namie geriau garinti, man reiktu viena karta i sav.) paskui Clay mask uzdejo ir padare masaza mmmm... ir veidui ir kunui, nu fantastika. Sake, kad valyti pernelyg ir nera ka. Dar paklause ar krempudra esu uzsitepus, o as jau kuris laikas nenaudoju, net hauschkos, man kaip komplimentas nuskambejo thumbup.gif Procedura uztruko 1.5 val. isejau pakyleta, o veidukas - liuks dabar, kaip babio biggrin.gif Kvapu visokiu prisiuosciau mmm.. reikes dar kada nueiti. Kaina uz viska 130 lt.
Atsakyti
QUOTE(laurapde @ 2009 04 08, 08:48)
Na tai stai, buvau pas Elyte procedurai. Nezinojau kokiai einu, nes sake, kad paziuresim veideli is arciau. Paziurejo labai maloniai  biggrin.gif Nuplove, su CC paskui uztepe SB (negarino, tik uztepe, bet sake namie geriau garinti, man reiktu viena karta i sav.) paskui Clay mask uzdejo ir padare masaza mmmm... ir veidui ir kunui, nu fantastika. Sake, kad valyti pernelyg ir nera ka. Dar paklause ar krempudra esu uzsitepus, o as jau kuris laikas nenaudoju, net hauschkos, man kaip komplimentas nuskambejo  thumbup.gif Procedura uztruko 1.5 val. isejau pakyleta, o veidukas - liuks dabar, kaip babio  biggrin.gif Kvapu visokiu prisiuosciau mmm.. reikes dar kada nueiti. Kaina uz viska 130 lt.

Liuks wub.gif ech, kada nors visai noretusi tokio malonumo wub.gif
Atsakyti
QUOTE(katutis @ 2009 04 08, 08:22)

ar tu pinigėlius gavai? Nieko neatrašei sad.gif

Taip gavau smile.gif Atsiprasau kad neparasiau blush2.gif
Beto jei buciau negavus buciau netylejus smile.gif
Papildyta:
QUOTE(violence @ 2009 04 08, 08:44)
uoj kaip čia viskas super duper ir taip greitai  bigsmile.gif medalis tau user posted image

Aciu rolleyes.gif baikit uz ka gi medaliai smile.gif labai grazi gelyte blush2.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(astute0210 @ 2009 04 08, 11:29)
Beto jei buciau negavus buciau netylejus  smile.gif

supratau, jei jau rašai, tai kažkas labai blogai reiškia lotuliukas.gif

labai greit kažkaip mūsų siuntinys šįkart tvarkomas 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(katutis @ 2009 04 08, 12:44)
supratau, jei jau rašai, tai kažkas labai blogai reiškia  lotuliukas.gif

labai greit kažkaip mūsų siuntinys šįkart tvarkomas  4u.gif

gal del to kad pavyko greit sumoket uz prekytes, paypalas leido ta pacia diena visa suma pervest. Kazkada buvau rasius laiska paypalui ir prasiau padidinti limita, atsakymo nesulaukiau, bet limita man rodos padidino rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(katutis @ 2009 04 08, 12:44)
supratau, jei jau rašai, tai kažkas labai blogai reiškia  lotuliukas.gif

labai greit kažkaip mūsų siuntinys šįkart tvarkomas  4u.gif

Beto Jens (vokietis) aksciau sugrizo is atostogu nei buvo rases smile.gif
Atsakyti
QUOTE(astute0210 @ 2009 04 08, 00:02)
Vokietis planavo issiusti siuntini rytoj, bet siandien gavau is siuntu firmos laiska kad siuntinys jau yra  firmoj ir bus issiustas balandzio 9 diena. Apytiksliai po savaites turetu pasiekti Lietuva, bet pirmadieni bus nedarbo diena tai nieko tiksliai negaliu pasakyti  smile.gif

Oi kaip gerai thumbup.gif kaip čia greitai bigsmile.gif
Astute, kaip suprantu, siuntinys keliauja pas tave į Uteną,ir tada išskirstai į Vilnių ir Kauną? 4u.gif Nes jau planuoju, kada man lėkti į Vilnių, kaip čia planuotis ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Rkatyte @ 2009 04 08, 21:21)
Oi kaip gerai  thumbup.gif  kaip čia greitai  bigsmile.gif
Astute, kaip suprantu, siuntinys keliauja pas tave į Uteną,ir tada išskirstai į Vilnių ir Kauną? 4u.gif  Nes jau planuoju, kada man lėkti į Vilnių, kaip čia planuotis  ax.gif

Taip i utena, paskui surusiuosiu ir padalinsiu du siuntinukus i Vilniu ir i Kauna. I Vilniu siusiu pastu arba per pazistama kurjeri Lelijelei (ji apsieme padalinti kosmetika Vilniuje) i Kauna nuvesiu (vaziuoju pirnadieniais ir treciadieniais) kai vaziuosiu i mokslus Violence (ji padalins Kaune). Planuotis dar gal per anksti g.gif Pastebejau (puslepyje kur galima sekti siuntini) kad jis jau issiustas tik prie mano adreso parasyta ne Lietuva o Vokietija blink.gif raso kad rytoj bus pristatytas (bet cia absurdas) nezinau kas cia suklydo ar vokietis ar kazkas kas vede duomenis i interneta. Tikiuosi issiaiskins kad vokietijoje utenos nera smile.gif o gal yra??? blink.gif
Atsakyti
QUOTE(astute0210 @ 2009 04 08, 20:46)
Tikiuosi issiaiskins kad vokietijoje utenos nera  smile.gif  o gal yra???  blink.gif

lotuliukas.gif uoj lotuliukas.gif o jei ras ir dar tavo vardu esantį žmogų? lotuliukas.gif
Rkatyte, jei nori laukt, tai pro Ukmergę pravažiuosiu gegužės 8d lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(astute0210 @ 2009 04 08, 21:46)
Taip i utena, paskui surusiuosiu ir padalinsiu du siuntinukus i Vilniu ir i Kauna. I Vilniu siusiu pastu arba per pazistama kurjeri Lelijelei (ji apsieme padalinti kosmetika Vilniuje) i Kauna nuvesiu (vaziuoju pirnadieniais ir treciadieniais) kai vaziuosiu i mokslus Violence (ji padalins Kaune). Planuotis dar gal per anksti  g.gif  Pastebejau (puslepyje kur galima sekti siuntini) kad jis jau issiustas tik prie mano adreso parasyta ne Lietuva o Vokietija  blink.gif raso kad rytoj bus pristatytas (bet cia absurdas)  nezinau kas cia suklydo ar vokietis ar kazkas kas vede duomenis i interneta. Tikiuosi issiaiskins kad vokietijoje utenos nera  smile.gif  o gal yra???  blink.gif

Pakeite pristatymo diena vietoj balandzio 9 d atsirado 14 d. smile.gif
Bet as vistiek dar vokietijoj gyvenu lotuliukas.gif
Atsakyti