Įkraunama...
Įkraunama...

Dr. Hauschka kosmetika

QUOTE(Oksanik @ 2009 05 11, 12:14)
Sveika, ar nuo manes jau gavot pinigelius?? 4u.gif

Sveikute, pervedei per daug pinigeliu, as tau parasiau i pasta. Lauksiu atsakymo.
Atsakyti
QUOTE(astute0210 @ 2009 05 12, 12:06)
Turiu ir as toki blizgi, prie kvapo pripratau, spalva svelni naturali, bet man jis kasdieniskas. Noreciau naturalaus blizgio bet kad blizgetu pvz kaip lorealis.

Aš irgi dabar labiausiai norėčiau bespalvio, suteikiančio šlapią efektą, tik Laveros užmačiau bespalvį, o Logonos yra pearl spalvos ax.gif
Atsakyti
o idomu, kaip tas blizgis is dezutes su sepeteliu g.gif gal mazumele ir spalva ryskesne?
Atsakyti
QUOTE(astute0210 @ 2009 05 12, 11:32)
Sveikute, pervedei per daug pinigeliu, as tau parasiau i pasta. Lauksiu atsakymo.

Jauciu, kad negausiu transculent birios pudros schmoll.gif verysad.gif Todel ir perdaug pinigeliu pasirode... doh.gif jau ir teptuka uzsisakiau per ebay rolleyes.gif Kada kitas uzsakymas bus??
O gal kam nepatiko, gali man parduoti??
Atsakyti
o koks sampunas tiktu riebems plaukams?? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Oksanik @ 2009 05 12, 21:04)
o koks sampunas tiktu riebems plaukams?? 4u.gif

riebiems plaukams is Hauschkos tai tas zalias sampunas (su nasturtom atrodo) smile.gif
Atsakyti
Astute,turbut pas tave daug laiskiukų,kad man neišsisiunčia ax.gif Norėjau pasitikslint ar gavai pinigėlius? 4u.gif
Atsakyti
gal kam reikia Facial Toner - 45 lt.
Atsakyti
kas galetu palygint skysta bronzanta ir kompaktine bronzine pudra? kuris tolygiau tepas, spalva, maskavimas, ir ilgiau kuris isilaiko ax.gif
Atsakyti
Astute, gal jau žinai, kada siuntinys pasieks LT? 4u.gif
Atsakyti
Idomu kiek laiko siuntinys su Dr.H keliaus ?
Prasideda ilgesingas laukimas user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Bitute32: 13 gegužės 2009 - 20:58
QUOTE(Bitute32 @ 2009 05 13, 21:57)
Idomu kiek laiko siuntinys su Dr.H keliaus ? 
Prasideda ilgesingas laukimas user posted image

drinks_cheers.gif mhhh... o naujo užsakymo sąrašiuko formavimas dar neprasideda? biggrin.gif man tai jau biggrin.gif įdomu, kada kitas užsakymas bus blush2.gif doh.gif
Atsakyti