Įkraunama...
Įkraunama...

Dr. Hauschka kosmetika

QUOTE(esp @ 2009 05 10, 23:00)
Tikrai parduoda, stalčiuke mačiau daaaug jų. Tik paklaust reikia, nes prie mėginukų jo nebuvo. Ir klausk geriau pilko, o ne antracitinio - bent manęs nesuprato iš pradžių..  doh.gif

Aciu 4u.gif paklausiau emailu, tai kuo puikiausiai suprato kokia ta asfalto spalvyte biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Mur mur @ 2009 05 10, 21:35)
atsiprasau, kad mazumele painiavos parasiau  rolleyes.gif  tas dantu sepetelis is musu prekyos centru ar vaistines  4u.gif

Aišku lotuliukas.gif aš jau Hauschkos prekių sąrašą porą kartų perskaičiau ir aišku neradau lotuliukas.gif o pasta labai sudominai, imsiu pabandymui sekantį kartą 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(astute0210 @ 2009 05 11, 07:35)
Nors dar nevisu ikrite pinigeliai
Bet vokieciui jau pervedziau  smile.gif

Laukiam siuntinuko

As norejau paklausti o dekoratyvines naujos serijos nera sarasiuke kaip supratau? gal bus kita karta uzsisakyti?
Atsakyti
QUOTE(Oksanik @ 2009 05 11, 12:14)
Sveika, ar nuo manes jau gavot pinigelius?? 4u.gif

Gavau, tik dar perskaiciuot nebuvo kada smile.gif
Papildyta:
QUOTE(AngelG @ 2009 05 11, 20:14)
As norejau paklausti o dekoratyvines naujos serijos nera sarasiuke kaip supratau? gal bus kita karta uzsisakyti?

Kolkas nera ir tikrai nezinau ar kita kart bus unsure.gif
Atsakyti
gal butu kokiu atsiliepimu apie siuos blizgesius?

user posted image

user posted image

Atsiprasau uz didelias nuotraukas ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo evelinute999: 11 gegužės 2009 - 23:08
QUOTE(evelinute999 @ 2009 05 12, 00:07)

[Atsiprasau uz didelias nuotraukas ax.gif

O iš kur planuoji juos užsakyti? 4u.gif Antrasis mane masina ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Rkatyte @ 2009 05 12, 08:58)
O iš kur planuoji juos užsakyti?  4u.gif Antrasis mane masina  ax.gif

dar nezinau, ar sakysiuos, bet aki patrauke ax.gif is astutes, maciau kainininke jie yra
Atsakyti
turėjau tokį blizgį, atidaviau mamai, nes nervino jo kvapas tongue.gif

spalva labai švelni ir gaivi, jei tepi lūpas kartą, bet jei daugiau - bent man darydavosi nuodingai rožinė biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(katutis @ 2009 05 12, 11:51)

spalva labai švelni ir gaivi, jei tepi lūpas kartą, bet jei daugiau - bent man darydavosi nuodingai rožinė biggrin.gif

O kas per kvapas kad taip erzino?
Atsakyti
QUOTE(evelinute999 @ 2009 05 12, 01:07)

user posted image

QUOTE(katutis @ 2009 05 12, 12:51)

sita ir as turiu. prie kvapo is tikro tenka priprast.ner jis baisus,bet gan intensyvus toks.
Katuti, prajuokinai su ta 'nuodingai rozine' thumbup.gif
man tai tas 'ruzavumas' grazus. bet as visad tik viena karta tepu..o kam dar daugiau tept? blush2.gif
o jei del to,kaip laikosi ant lupu - tai tikrai neilgai lyginant su sintetiniais... ale bent jau prisivalgom gal mazesnio sh nei nuo sintetiniu... bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sultry: 12 gegužės 2009 - 11:02
Turiu ir as toki blizgi, prie kvapo pripratau, spalva svelni naturali, bet man jis kasdieniskas. Noreciau naturalaus blizgio bet kad blizgetu pvz kaip lorealis.
Atsakyti
QUOTE(Rkatyte @ 2009 05 12, 11:00)
O kas per kvapas kad taip erzino?

kaku blush2.gif

QUOTE(Sultry @ 2009 05 12, 11:01)
Katuti, prajuokinai su ta 'nuodingai rozine'  thumbup.gif
man tai tas 'ruzavumas' grazus. bet as visad tik viena karta tepu..o kam dar daugiau tept?  blush2.gif

mano lūpos labai sausos, jos nuolat turi būti pateptos kuo nors riebiau, antraip nusišerpetoja ir suskilinėja akimirksniu sad.gif Kadangi šito blizgio vieno patepimo būdavo per mažai, bandydavau užtepti daugiau, bet tada spalva man nea schmoll.gif Žodžiu, kaip tai beždžionei - noris būt ir gražiai, ir protingai vienu metu biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo katutis: 12 gegužės 2009 - 11:17