Įkraunama...
Įkraunama...

Dr. Hauschka kosmetika

pervedziau is seb,o nezinau ryt ar siandien nuskaiciuos smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Mur mur @ 2009 05 10, 19:33)
druskine dantu pasta: Citrisol Zahncreme, o dantu sepetelis: senosdyne pronamel (soft). rasau siuos abu dalykus, nes tiksliai nezinau, kas labiau padejo. ka as pastebejau, kad dantenos isties nebekraujuoja  thumbup.gif
as jau kazkada rasiau, kad kai pradejau sia pasta valytis, jauciau dantenu perstejima. panasiai, kaip druskos ant zaizdos  biggrin.gif o po keliu savaiteliu susirtvarke.

Pastą sąraše radau, o dantų šepetėlį ne per Astute užsakei?
Atsakyti
QUOTE(Rkatyte @ 2009 05 10, 21:25)
Pastą sąraše radau, o dantų šepetėlį ne per Astute užsakei?

atsiprasau, kad mazumele painiavos parasiau rolleyes.gif tas dantu sepetelis is musu prekyos centru ar vaistines 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(begike @ 2009 05 10, 15:13)
Merginos, dar karteli keliu klausima  4u.gif  Gal zinot ar Stepono g. parduoda Hauschkos tusa Volume, spalva Athracite?  4u.gif  Vis negaliu uzlekt pasiziuret  4u.gif

Tikrai parduoda, stalčiuke mačiau daaaug jų. Tik paklaust reikia, nes prie mėginukų jo nebuvo. Ir klausk geriau pilko, o ne antracitinio - bent manęs nesuprato iš pradžių.. doh.gif
Atsakyti

Aš irgi pavedimą padariau, bet tik šiandien ryte iš SEB 4u.gif svtgl'iais aš neturiu prieigos sėsti prie neto rolleyes.gif
Atsakyti
Nors dar nevisu ikrite pinigeliai
Bet vokieciui jau pervedziau smile.gif

Laukiam siuntinuko
Atsakyti
QUOTE(astute0210 @ 2009 05 11, 09:35)
Bet vokieciui jau pervedziau  smile.gif

Laukiam siuntinuko

Sveika, ar nuo manes jau gavot pinigelius?? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(astute0210 @ 2009 05 11, 09:35)
Bet vokieciui jau pervedziau  smile.gif

Laukiam siuntinuko

Pinigelius is Seb'o pervedziau siandien 4u.gif
Atsakyti
Labai daug offtopic paskutiniu metu blush2.gif negalima tokiu dalyku i az, ar pasta parasyt astutei? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(linutiaaa @ 2009 05 11, 11:57)
Labai daug offtopic paskutiniu metu blush2.gif  negalima tokiu dalyku i az, ar pasta parasyt astutei? blush2.gif

pioneer.gif

O gal kas gali ka pasakyti apie ranku krema??? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Oksanik @ 2009 05 11, 13:21)
O  gal kas gali ka pasakyti apie ranku krema??? ax.gif

turejau, man jis toks tarpinis buvo tarp weledos (per lengvas man, jokios poveikio nejauciau) ir tarp dabartinio eco (kuris ir sausiausias rankas sudrekina), siaip tikrai neblogas man pasirode, ypac po weledos, tik, kai rankos itin nusausedavo, tada jau siek tiek trukdavo drekinimo, bet, jei tik rankeles labai nesauseja, dar ypac vasaros sezonui, tai turetu manau buti tikrai neblogas 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(linutiaaa @ 2009 05 11, 12:26)
turejau, man jis toks tarpinis buvo tarp weledos (per lengvas man, jokios poveikio nejauciau) ir tarp dabartinio eco (kuris ir sausiausias rankas sudrekina), siaip tikrai neblogas man pasirode, ypac po weledos, tik, kai rankos itin nusausedavo, tada jau siek tiek trukdavo drekinimo, bet, jei tik rankeles labai nesauseja, dar ypac vasaros sezonui, tai turetu manau buti tikrai neblogas 4u.gif

Aciu, nes dabar tik sviestmedziu sviestuku tepu rankas, nelabai patogu, ypac diena doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Oksanik: 11 gegužės 2009 - 12:36