Aš negavau sąskaitėlės Pervesčiau, tuo labiau, kad bankai skiriasi, tai pavedimą tik ryt pradėtų vykdyti
Pavedimas atliktas, suapvalinau
QUOTE(Rasma @ 2009 05 09, 22:31)
Aš negavau sąskaitėlės Pervesčiau, tuo labiau, kad bankai skiriasi, tai pavedimą tik ryt pradėtų vykdyti
Rasma atsiprasau as tau issiunciau tik dabar saskaitele, tu man uzsakyma siuntei ne i uzsakymu pasta o i mano asmenini pasta, tai pamirsau
QUOTE(astute0210 @ 2009 05 10, 00:13)
Rasma atsiprasau as tau issiunciau tik dabar saskaitele, tu man uzsakyma siuntei ne i uzsakymu pasta o i mano asmenini pasta, tai pamirsau
Labas rytas Nieko tokio, priminiau, nes visgi suma nemaža
Pervedžiau jau , bet iš Swedbanko, tai gal tik popiet įkris pinigėliai Nežinau ar sekmadieniais vykdomi pavedimai ar pirmadienio rytui atidedami...lyg tai vykdomi, kiek anksčiau dariau
QUOTE(Rasma @ 2009 05 10, 08:38)
Pervedžiau jau , bet iš Swedbanko, tai gal tik popiet įkris pinigėliai Nežinau ar sekmadieniais vykdomi pavedimai ar pirmadienio rytui atidedami...lyg tai vykdomi, kiek anksčiau dariau
nezinau, kaip siai dienai, bet anksciau SEB savaitgaliais jokiu pervedimu nevykdydavo
merginos, šiandien SEB'e techninė profilaktika, tik bankomatai veikia sparčiai Įsivykdys pavedimai pirmadienį
QUOTE(Mur mur @ 2009 05 09, 22:24)
na, matyt, busiu is tu "svaigstanciu" ech, kaip laukiu
dar noriu pasidziaugti Dr.H. druskine pasta. turejau nuolatine problema su dantu apnasomis. taciau pradejus naudoti druskine pasta ir sepeteli maza galvute reikalai pasitaise gydytoja perklause, ar nebusiu neseniai nusivaliusi apnasas.
dar noriu pasidziaugti Dr.H. druskine pasta. turejau nuolatine problema su dantu apnasomis. taciau pradejus naudoti druskine pasta ir sepeteli maza galvute reikalai pasitaise gydytoja perklause, ar nebusiu neseniai nusivaliusi apnasas.
O kuri ta druskinė pasta? Mačiau tik citrinų ir mėtinę?
QUOTE(begike @ 2009 05 10, 15:13)
Merginos, dar karteli keliu klausima Gal zinot ar Stepono g. parduoda Hauschkos tusa Volume, spalva Athracite? Vis negaliu uzlekt pasiziuret
gali parasyt emaila ekologija@zaliazalia.lt ir pasiklaust.. as kai rasiau, man ta pacia diena atrase (aisku buvo darbo diena)..
QUOTE(Palomina @ 2009 05 10, 14:55)
gali parasyt emaila ekologija@zaliazalia.lt ir pasiklaust.. as kai rasiau, man ta pacia diena atrase (aisku buvo darbo diena)..
Tiksliai Parasysiu
QUOTE(Rkatyte @ 2009 05 10, 12:20)
O kuri ta druskinė pasta? Mačiau tik citrinų ir mėtinę?
druskine dantu pasta: Citrisol Zahncreme, o dantu sepetelis: senosdyne pronamel (soft). rasau siuos abu dalykus, nes tiksliai nezinau, kas labiau padejo. ka as pastebejau, kad dantenos isties nebekraujuoja
as jau kazkada rasiau, kad kai pradejau sia pasta valytis, jauciau dantenu perstejima. panasiai, kaip druskos ant zaizdos o po keliu savaiteliu susirtvarke.