Įkraunama...
Įkraunama...

Dr. Hauschka kosmetika

QUOTE(Bitute32 @ 2009 05 07, 17:02)
Reiskia man reikia abieju  lotuliukas.gif

Man visų pasiskaičius reikėjo lotuliukas.gif bet atrankos būdu teko pasilikti vieną, nes kitaip piniginei bankrotas lotuliukas.gif atsirinkau rejuvenating ax.gif
Atsakyti
jei reikėtų sustatyti pagal patikimą, dėliočiau taip:

1. Rejuvenating
2. Firming
3. Soothing

4u.gif
Atsakyti
QUOTE(katutis @ 2009 05 07, 18:56)

1. Rejuvenating
2. Firming
3. Soothing 

4u.gif

Na tai nuo numerio 1 ir pradejau, pradziai sita uzsisakiau jei spejau su siuo traukiniu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(katutis @ 2009 05 07, 19:56)

1. Rejuvenating
2. Firming
3. Soothing 

4u.gif

as tai taip:
1.firming
3.sooting
3.rejuvenating

paskutine man kaip miltai su vandeniu.. biggrin.gif nemaloniai ant odos gula, nors efektas geras smile.gif
Atsakyti
as tai sita naudoju karta per savaite Cleansing Clay Mask, man patinka ax.gif
Atsakyti
QUOTE(katutis @ 2009 05 07, 15:54)
ryte nesiprausiu CC - vandenuku, tada kaukę plius tušas akims, gal kokie šešėliai, jei yra nuotaika, lūpos ir per duris biggrin.gif

o tai kas rytą kaukę vietoj kremo dedi ar tik kartą per kažkurį tai tarpą? rolleyes.gif o ant kaukės tuomet jokio kremo ne? rolleyes.gif
nu noriu ir aš taip pabandyt biggrin.gif o dedi kaukę kodėl? kad atliktų savo funkcijas visą dieną? rolleyes.gif

o iš kaukyčių kurias aš turėjus, tai skirstyčiau
1. Clay mask
2. Moisturising
3. Rejuvenating smile.gif

laukia eilėj kitos bandymui smile.gif

Atsakyti
QUOTE(violence @ 2009 05 08, 09:08)
o tai kas rytą kaukę vietoj kremo dedi ar tik kartą per kažkurį tai tarpą?  rolleyes.gif o ant kaukės tuomet jokio kremo ne?  rolleyes.gif
nu noriu ir aš taip pabandyt biggrin.gif o dedi kaukę kodėl? kad atliktų savo funkcijas visą dieną?  rolleyes.gif

Rejuvenating dėjimą ar nedėjimą nulemia vaizdas veidrodyje biggrin.gif Jei atsikėlusi matau, kad oda sudirgusi, išmėtyta raudonais plėmais ar papleiskanojusi vietom (įtariu pavasarinę alergiją tongue.gif ), tuomet tepu kaukę vietoj kremo ir nesuku galvos visą dieną, nes man puikiai oda nuo kaukės nurimsta, susidrėkina, pabąla ax.gif

bet jei vaizdas veidrodyje mane tenkina, galiu kaukės neprisiminti ir savaitėmis 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(katutis @ 2009 05 08, 09:52)
bet jei vaizdas veidrodyje mane tenkina, galiu kaukės neprisiminti ir savaitėmis  4u.gif

gal ir gerai taip g.gif nereik tepliotis, kai nera poreikio smile.gif
Atsakyti
man pasiteisina, kai tokiems dalykams nenustatau grafikų, o naudoju pagal poreikį wink.gif
Atsakyti
QUOTE(katutis @ 2009 05 08, 13:16)
man pasiteisina, kai tokiems dalykams nenustatau grafikų, o naudoju pagal poreikį wink.gif

drinks_cheers.gif nes paskui, kai susitvarko, net nezinau ar teptis, jei kazkaip nieko nereikalauja biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Mur mur @ 2009 05 06, 23:05)
gal kuri esate bandziusios roziu duso zele, kaip kvapas  g.gif ar kazkas panasaus kaip KN roziu hidrolato?

Nelabai panašaus, kvapas panašesnis į tikrų rožių žiedų smile.gif Na, man tai nelabai patiko, bet aš apskritai rožių kvapo nesu mėgėja... Kitos tai svaigo mačiau smile.gif

QUOTE(Wiwa @ 2009 05 07, 08:32)
biggrin.gif  nu, as tai kazkaiip nenoriu ant saves, kad ir naturalios pudros, bet 6 sluoksnius ar pan. uzsitept, tai  schmoll.gif

Esmę suprantu, bet žinok net nesijaučia ant odos, kad būtų „apkrauta“ kažko per daug mirksiukas.gif Vistik natūralus dalykas lieka natūraliu, žiūrisi gaiviai ant veido.

QUOTE(katutis @ 2009 05 07, 09:06)
gera kartais pasiduoti čionykštei įtakai - rejuvenating kaukė man metų atradimas  4u.gif  4u.gif  4u.gif

Smagu girdėt drinks_cheers.gif

Galbūt praskaičiau kažką doh.gif Bet gal galėtum palyginti Rejuvenating ir Soothing kaukes 4u.gif Soothing kažkaip intriguoja, bet nesu tikra, ar man tiktų pagal odą - linkusi į riebumą, bėrimus, paraudimus doh.gif

QUOTE(Bitute32 @ 2009 05 07, 16:37)
Ar kas esate megine stangrinancia kauke is Dr.H?

Mama naudoja, jai labai patinka, sako gerai drėkina.
Atsakyti
QUOTE(Summer-In-Paris @ 2009 05 08, 20:58)
gal galėtum palyginti Rejuvenating ir Soothing kaukes 4u.gif Soothing kažkaip intriguoja, bet nesu tikra, ar man tiktų pagal odą - linkusi į riebumą, bėrimus, paraudimus doh.gif

Rejuvenating tada tikrai geriau 4u.gif Nes oda po jos rami, sudrėkinta, atsigavusi. O Soothing kažkaip man nelabai lipo, nebuvo po jos kažkokio daugiau mažiau apčiuopiamo efekto, gal daugiau žinojimas, kad kažką ant veido dėjai smile.gif Gal ji kitokiom odom tinkamesnė wink.gif
Atsakyti