Įkraunama...
Įkraunama...

Dr. Hauschka kosmetika

QUOTE(fishke @ 2009 05 06, 15:00)
sakykit, o kainoraštyje Rasmos pardavinėtas bronzantas įrašytas taip??? Facial bronzer??

taip 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(emmute @ 2009 05 06, 10:35)
va va... aš čia irgi sudarinėju užsakymo sąrašą astutei biggrin.gif
pirmas buvo toks, kur priemonės, kurių NORIU. Bet... paskaičiavus suma gavosi ohoho doh.gif  Pakoregavau iki priemonių, kurių REIKIA, tik ir vėl gaunasi, kad reikia daug biggrin.gif
Dabar bandau išsirinkt tai, ko TIKRAI REIKIA...
tai va, klausimas, ar kompaktinė bronzinė pudra tamsiai dažo? kaip ant veido atrodo? gal kas šviesiaodės turit 4u.gif  indelyje ir ant rankos pirštu pabandžius tai tamsoka unsure.gif

aha, o po to dar pasikoreguok, ko tikrai tikrai reikia biggrin.gif

Del bronzin4s pudros, na nezinau kodel ji kitiems tamsoka, pas mane tokia visai sviesi, ta prasme, kokiais keliais tonais sviesesne nei egipto zeme, darbe net pasake, akd as isbalus atrodau doh.gif Na, aisku as dabar sirguliuoju siek tiek, bet vis viena ta pudra man sviesi blink.gif
Gal ju yra keliu tonu ar man kokis tai brokas atejo? unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Wiwa @ 2009 05 06, 15:08)
aha, o po to dar pasikoreguok, ko tikrai tikrai reikia biggrin.gif

Del bronzin4s pudros, na nezinau kodel ji kitiems tamsoka, pas mane tokia visai sviesi, ta prasme, kokiais keliais tonais sviesesne nei egipto zeme, darbe net pasake, akd as isbalus atrodau  doh.gif  Na, aisku as dabar sirguliuoju siek tiek, bet vis viena ta pudra man sviesi  blink.gif
Gal ju yra keliu tonu ar man kokis tai brokas atejo?  unsure.gif

tikrai nera tamsi ax.gif tokia pats tas sakyciau, bent jau man tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Mytee @ 2009 05 06, 15:14)
tikrai nera tamsi  ax.gif  tokia pats tas sakyciau, bent jau man  tongue.gif

o man galetu buti ir tamsesne siek tiek biggrin.gif Na, nera ji bronzing, nezinau kodel jai toki pavadinima uzdejo schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Wiwa @ 2009 05 06, 16:19)
o man galetu buti ir tamsesne siek tiek  biggrin.gif  Na, nera ji bronzing, nezinau kodel jai toki pavadinima uzdejo  schmoll.gif

tai daugiau "pasibronzinkit" ir bus tamsiau smile.gif man tai kaip tik patinka, kad taip lyg naturaliai, baisiai nemegstu, kai veido spalva skiriasi nuo kuno ph34r.gif
Atsakyti
QUOTE(emmute @ 2009 05 05, 23:05)
jo ir mėginukų sakė nebūna

Bet Elytė kai pasako kartais... g.gif blush2.gif

QUOTE(katutis @ 2009 05 06, 09:17)
Todėl nelabai man norisi tikėti apie kažkokio cheminio ingrediento būtinumą tongue.gif

Man irgi drinks_cheers.gif

QUOTE(Wiwa @ 2009 05 06, 16:08)
Del bronzin4s pudros, na nezinau kodel ji kitiems tamsoka

Aš tai nežinau, kodėl kitoms ji šviesoka biggrin.gif Nes kai prisivarau šešis sluoksnius, tai kaip ką tik iš Kretos grįžusi, nors ir taip mano oda yra į rudumą linkusi, niekad balta nebūna. Manau daugiau sluoksnių užtepkit ir pasimatys visas gerumas, priedo dar jei palauktumėt minutę, tai kaip ir Egipto žemė - išlįstų tikrasis rudumas šiek tiek palaukus smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Melajja @ 2009 05 05, 12:56)
Jei gali pasidomek ar dar turi vokietis nuo saules kremuku, nes man jie aktualiausi  butu sy uzsakyma  ax.gif

Parasiau, laukiu atsakymo. Bet manau viskas bus aiskiau kai issiusiu uzsakyma, nes siandien gali turet, o ryt jau nebe unsure.gif

Jei konors norite manes paklausti parasykite az, nes nevisada speju paskaityt foruma. Aciu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Summer-In-Paris @ 2009 05 06, 22:04)
Aš tai nežinau, kodėl kitoms ji šviesoka biggrin.gif Nes kai prisivarau šešis sluoksnius, tai kaip ką tik iš Kretos grįžusi, nors ir taip mano oda yra į rudumą linkusi, niekad balta nebūna. Manau daugiau sluoksnių užtepkit ir pasimatys visas gerumas, priedo dar jei palauktumėt minutę, tai kaip ir Egipto žemė - išlįstų tikrasis rudumas šiek tiek palaukus smile.gif

drinks_cheers.gif
Atsakyti
astute, ar galima užsakymą atsiųsti rytoj? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(violence @ 2009 05 06, 13:37)
na šiandien jau gražinaus bronzatu  thumbup.gif  maišiau su rožių kremu  rolleyes.gif nu negaliu kaip jis man patinka ir veidelis tokis fainas, kabinčiau jau tokią gatvėj  lotuliukas.gif  thumbup.gif 

mirtinas argumentas lotuliukas.gif thumbup.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
gal kuri esate bandziusios roziu duso zele, kaip kvapas g.gif ar kazkas panasaus kaip KN roziu hidrolato?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mur mur: 06 gegužės 2009 - 22:06
QUOTE(Summer-In-Paris @ 2009 05 06, 21:04)

biggrin.gif nu, as tai kazkaiip nenoriu ant saves, kad ir naturalios pudros, bet 6 sluoksnius ar pan. uzsitept, tai schmoll.gif
Na, tiek to, visiems skirtingai tas sviesumas matyt smile.gif
Atsakyti