Įkraunama...
Įkraunama...

Dr. Hauschka kosmetika

QUOTE(emmute @ 2009 05 06, 11:35)
beje, krempudrą pabandžiau 01nr, tai per tamsi, buvau mulatė su baltais akių obuoliais ir baltu kaklu. kaip čia Rasma kažkada rašė biggrin.gif  Reiktų 00nr, bet ji nelabai maskuoja, tai ar man jos reikia g.gif  doh.gif

jei nusprestum, kad reikia 00 pudros, tai galeciau savo pries menesi koki pradaryta ir vienakart naudota arba nupilt didziaja dali, arba visa perleist uz sutarta mokesti 4u.gif as jos tiek tikrai nesunaudosiu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo agnuta: 06 gegužės 2009 - 11:03
QUOTE(agnuta @ 2009 05 06, 12:03)
jei nusprestum, kad reikia 00 pudros, tai galeciau savo pries menesi koki pradaryta  ir vienakart naudota arba nupilt didziaja dali, arba visa perleist uz sutarta mokesti 4u.gif as jos tiek tikrai nesunaudosiu.

o kas nepatiko? kodel sakai, kad visko nesunaudosi?
dabar vis svarstau ar 00, ar 01 imti. 01 siek tiek labiau pamaskuoja, nes spalva siek tiek neutralizuoja raudoni. ivertinant tai, kad vasara vis tiek siek tiek padegs ir kaklas, ir peciai, ir veidas, tai gal pasilikti prie 01. 00 tai tiesiog susigeria ir jokio skirtumo, maskavimas prastokas.
Atsakyti
QUOTE(agnuta @ 2009 05 06, 12:03)
jei nusprestum, kad reikia 00 pudros, tai galeciau savo pries menesi koki pradaryta  ir vienakart naudota arba nupilt didziaja dali, arba visa perleist uz sutarta mokesti 4u.gif as jos tiek tikrai nesunaudosiu.

čia Vilniuje? bigsmile.gif kuom nepatiko/neįtiko?
Papildyta:
gal kas galit atsiliepti apie šį maskuoklį 4u.gif
user posted image
Atsakyti

QUOTE(Manija69 @ 2009 05 05, 14:43)
Gal galite palyginti kremus, Dr.Hauschka ir Weleda,ar panasi konsistencija,kvapas 

man Weledos nei veidui, nei rankoms nepatiko, o Hauschkos svaraininis kremas veidui patinka 

O kuris cia pas juos skaitosi svaraininis? bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Mur mur @ 2009 05 06, 12:39)
o kas nepatiko? kodel sakai, kad visko nesunaudosi?
dabar vis svarstau ar 00, ar 01 imti. 01 siek tiek labiau pamaskuoja, nes spalva siek tiek neutralizuoja raudoni. ivertinant tai, kad vasara vis tiek siek tiek padegs ir kaklas, ir peciai, ir veidas, tai gal pasilikti prie 01. 00 tai tiesiog susigeria ir jokio skirtumo, maskavimas prastokas.

QUOTE(emmute @ 2009 05 06, 12:48)
čia Vilniuje? bigsmile.gif  kuom nepatiko/neįtiko?

ne tai kad nepatiko smile.gif as kasdienai pudru nenaudoju, o sita isigijau, nes buvau sumascius, kad reikia skystos pudros, kad pavienodinciau veido spalva kokiomis nors isskirtinemis progomis, kad neva tai ypac grazi buciau biggrin.gif bet kad retai man jos prisireikia. isvis galima sakyt, kad man jos praktiskai visai nereikia.

aga, Vilniuje smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Manija69 @ 2009 05 06, 12:57)
O kuris cia pas juos skaitosi svaraininis? bigsmile.gif

sitas:
user posted image
Atsakyti
na šiandien jau gražinaus bronzatu thumbup.gif maišiau su rožių kremu rolleyes.gif nu negaliu kaip jis man patinka ir veidelis tokis fainas, kabinčiau jau tokią gatvėj lotuliukas.gif thumbup.gif

QUOTE(emmute @ 2009 05 06, 11:48)
gal kas galit atsiliepti apie šį maskuoklį 4u.gif
user posted image

aš turiu rolleyes.gif maskavausi kartą ir tai jis buvo pirmas mano gyvenime biggrin.gif niekad neturėjus maskuoklių rolleyes.gif tai paraudimus paslėpė, paakių gal nelabai mokėjau maskuot rolleyes.gif sakyčiau ir džiovina šiek tiek rolleyes.gif
jei paklaustumėt į kokias konkrečiai savybes maskuoklių reikėtų atkreipt dėmesį, tai gal ir plačiau galėčiau vertinti rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(violence @ 2009 05 06, 14:37)
aš turiu  rolleyes.gif maskavausi kartą ir tai jis buvo pirmas mano gyvenime biggrin.gif niekad neturėjus maskuoklių  rolleyes.gif tai paraudimus paslėpė, paakių gal nelabai mokėjau maskuot  rolleyes.gif sakyčiau ir džiovina šiek tiek  rolleyes.gif
jei paklaustumėt į kokias konkrečiai savybes maskuoklių reikėtų atkreipt dėmesį, tai gal ir plačiau galėčiau vertinti  rolleyes.gif

mane ir domina ar užmaskuoja paraudimus ir ar paakiams tinka ax.gif kokį nr turit?
Atsakyti
QUOTE(emmute @ 2009 05 06, 13:42)
mane ir domina ar užmaskuoja paraudimus ir ar paakiams tinka ax.gif  kokį nr turit?

Kaunui galiu pasiūlyti pabandyti pasipaišyti jei nori 4u.gif šią savaite smile.gif turiu 01nr rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(violence @ 2009 05 06, 14:46)
Kaunui galiu pasiūlyti pabandyti pasipaišyti jei nori  4u.gif šią savaite smile.gif  turiu 01nr  rolleyes.gif

dėkui 4u.gif aš iš Vilniaus, reiks stepone pasibandyt
Papildyta:
dar sakykit, kuri pudra geresnė - translucent biri ar kompaktinė? 4u.gif

ir jau baigiu su klausimais blush2.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(emmute @ 2009 05 06, 15:15)
dar sakykit, kuri pudra geresnė - translucent biri ar kompaktinė? 4u.gif

o pagal ka gerumas nustatomas? ax.gif gal kompaktine patogiau pvz jei nesiotis reikia..
as turiu tik biria kol kas.. kai ja baigsiu bandysiu kompaktine..
Atsakyti
sakykit, o kainoraštyje Rasmos pardavinėtas bronzantas įrašytas taip??? Facial bronzer??
Atsakyti