Įkraunama...
Įkraunama...

Dr. Hauschka kosmetika

QUOTE(emmute @ 2009 05 05, 22:05)
na va... aš irgi linkus rožių light bandyt, bet stepone parduotuvėj moteris (ten ir yra ta Elytė, apie kurią rašot?) sakė, kad man TIKRAI reikia tik rožių paprasto, light galiu net nebandyt, beto, jo ir mėginukų sakė nebūna. Tai nupirkau rožių paprasto mėginuką, pasitepiau, tai tikrai oda išraudo šiek tiek, bet galvoju man čia vaidenasi biggrin.gif  o ir sunkokas jis, blizgesiukas lieka. bet sakė, geriau mažiau to rožių kremo tept, negu light. tai vat ir nežinau dabar... unsure.gif

dar pirkau rhythmic conditioner sensitive porą ampulių, neseniai vieną pasitepiau, traukia šiek tiek odą, tikrai dar kremo tepčiau, nors gal imanoma priprast g.gif  netraukia niekam?

man Elyte irgi labiau mano odai siule paprasta roziu, o ne light, o as jau buvau uzsakius light , tai dabar su drauge pasidalinom, sunaudosim ir si karta uzsakiau ne light. Elyte paminejo, kad roziu turtingesnis zolelimis ir pan., net paakius su juo sake galima tept ax.gif
Atsakyti
QUOTE(emmute @ 2009 05 05, 23:05)
na va... aš irgi linkus rožių light bandyt, bet stepone parduotuvėj moteris (ten ir yra ta Elytė, apie kurią rašot?) sakė, kad man TIKRAI reikia tik rožių paprasto, light galiu net nebandyt, beto, jo ir mėginukų sakė nebūna. Tai nupirkau rožių paprasto mėginuką, pasitepiau, tai tikrai oda išraudo šiek tiek, bet galvoju man čia vaidenasi biggrin.gif  o ir sunkokas jis, blizgesiukas lieka. bet sakė, geriau mažiau to rožių kremo tept, negu light. tai vat ir nežinau dabar... unsure.gif

QUOTE(Wiwa @ 2009 05 06, 07:43)
man Elyte irgi labiau mano odai siule paprasta roziu, o ne light, o as jau buvau uzsakius light , tai dabar su drauge pasidalinom, sunaudosim ir si karta uzsakiau ne light. Elyte paminejo, kad roziu turtingesnis zolelimis ir pan., net paakius su juo sake galima tept  ax.gif

kokio tipo jusu odeles? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Rasma @ 2009 05 05, 20:06)
Vaikų 'ant saulės' irgi nelaikau, bet jei jie kažką negero praleidžia, tai liūdna verysad.gif

aš iš bičių turiu natūralią apsaugą, man labai gerai jinai laiko, nieko nepraleidžia ir nenukepu aš su ja rolleyes.gif Todėl nelabai man norisi tikėti apie kažkokio cheminio ingrediento būtinumą tongue.gif

QUOTE(emmute @ 2009 05 05, 22:05)
dar pirkau rhythmic conditioner sensitive porą ampulių, neseniai vieną pasitepiau, traukia šiek tiek odą, tikrai dar kremo tepčiau, nors gal imanoma priprast g.gif  netraukia niekam?

man netraukė būtent paprastos ampulės, o ne sensitive smile.gif Pastarosiomis nelabai džiaugiausi unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(katutis @ 2009 05 06, 08:17)
aš iš bičių turiu natūralią apsaugą, man labai gerai jinai laiko, nieko nepraleidžia ir nenukepu aš su ja  rolleyes.gif Todėl nelabai man norisi tikėti apie kažkokio cheminio ingrediento būtinumą tongue.gif

man netraukė būtent paprastos ampulės, o ne sensitive smile.gif Pastarosiomis nelabai džiaugiausi  unsure.gif

vat ar praleidžia ar nepraleidžia, tai turbūt negalima atsakyti, ar praleidimas spindulio rodo nukepimą? unsure.gif
šiaip aš ir tokios nuomonės, kad reik žiūrėt kaip oda realiai atrodo ir reaguoja, o kas liečia spindulius tai dabartiniai tyrimai viena rodo, vėlesni greičiausiai kažką kitą biggrin.gif o kiekvienas atvejis individualus juk, man kol kas rupi paviršutinė odos apsauga, kas dedas su vidumi tik spėlionės realiai smile.gif

man ir sensitive traukia, vakar kaip tik ir mąsčiau kad kitu rozu imsiu paprastas biggrin.gif bet traukia tik tą jautriausia vietą "apynasrį" biggrin.gif kitur ne unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(violence @ 2009 05 06, 08:23)
kas liečia spindulius tai dabartiniai tyrimai viena rodo, vėlesni greičiausiai kažką kitą biggrin.gif

man ir sensitive traukia, vakar kaip tik ir mąsčiau kad kitu rozu imsiu paprastas biggrin.gif bet traukia tik tą jautriausia vietą "apynasrį" biggrin.gif kitur ne  unsure.gif

žinant, kiek ES lobizmo ir kaip kartais ten kokie nors teisės aktai prastumiami, tai... ax.gif

na ir prajuokinai lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif Tikrai pabandykit paprastas, mažu netrauks odos 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(agnuta @ 2009 05 06, 07:46)

man sake mano normali/jautri, dehidratuota ax.gif
Papildyta:
Tai ar gali man kas nors palyginti Rejuvenating ir Soothing kaukes? rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Wiwa @ 2009 05 06, 09:39)
man sake mano normali/jautri, dehidratuota  ax.gif
Papildyta:
Tai ar gali man kas nors palyginti Rejuvenating  ir Soothing kaukes?  rolleyes.gif

rejuvenating labiau odai linkusiai i riebuma (riebiai, misriai, gal normaliai).. o tavo kai jautri as rinkciausi Soothing

pasiskaiciau, tai net ir man prireike Soothing kaukes blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Palomina: 06 gegužės 2009 - 08:45
QUOTE(Palomina @ 2009 05 06, 08:42)
rejuvenating labiau odai linkusiai i riebuma (riebiai, misriai, gal normaliai).. o tavo kai jautri as rinkciausi Soothing

pasiskaiciau, tai net ir man prireike Soothing kaukes  blush2.gif

good.gif vat su tuo pasiskaitymu, tai eina sau,visko prireikia, nes viskas taip graziai aprasyta, od ar jusu visu tokie komentarai giriantys, tai tik sugebek atsirinkt ko is tiesu reikia, o ko ne biggrin.gif doh.gif
Anksciau tokias sumas drabuziams isleisdavau ir dziaugiausi turedama 1 duso zele, veidui krema, sampuna ir kondicionieriu, tai dabar turiu tiek kosmetikos, kad seima jau sako, kad visai giminei uztektu blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(katutis @ 2009 05 06, 09:17)
aš iš bičių turiu natūralią apsaugą, man labai gerai jinai laiko, nieko nepraleidžia ir nenukepu aš su ja  rolleyes.gif Todėl nelabai man norisi tikėti apie kažkokio cheminio ingrediento būtinumą tongue.gif

idek nuoroda, koki turi 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo linutiaaa: 06 gegužės 2009 - 09:30
apėmė mane negera nuojauta, žinok blink.gif Nes ten nieko nebelikę su jokiais SPF unsure.gif Aš turiu chemical free sunscreen SPF 30 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Mur mur @ 2009 05 06, 00:14)
kazkada man kosmetologe sake, kad veidukams su issipletusiais (ryskiais) kapiliarais reik labai atsargiai naudoti riebius kremus.patepus juo "shutinamos" kraujagysles. kita vertus sie roziu kremai turetu mazinti raudoni. net nezinau kaip cia gaunasi  g.gif as pati turiu meginuka light kremuko. gal kas nors "pavaisins" truputeliu sio kremo wink.gif  tikrai verta pameginti.

dėl riebių/maitinančių kremų žinau, tokią odą reik intensyviai drėkint...

tai pasirodo, yra ir rožių light kremo mėginukų unsure.gif

QUOTE(agnuta @ 2009 05 06, 08:46)

mano tai mišri, bet taip bjauriai mišri doh.gif

QUOTE(Wiwa @ 2009 05 06, 09:55)
good.gif vat su tuo pasiskaitymu, tai eina sau,visko prireikia, nes viskas taip graziai aprasyta, od ar jusu visu tokie komentarai giriantys, tai tik sugebek atsirinkt ko is tiesu reikia, o ko ne  biggrin.gif  doh.gif

va va... aš čia irgi sudarinėju užsakymo sąrašą astutei biggrin.gif
pirmas buvo toks, kur priemonės, kurių NORIU. Bet... paskaičiavus suma gavosi ohoho doh.gif Pakoregavau iki priemonių, kurių REIKIA, tik ir vėl gaunasi, kad reikia daug biggrin.gif
Dabar bandau išsirinkt tai, ko TIKRAI REIKIA...

tai va, klausimas, ar kompaktinė bronzinė pudra tamsiai dažo? kaip ant veido atrodo? gal kas šviesiaodės turit 4u.gif indelyje ir ant rankos pirštu pabandžius tai tamsoka unsure.gif
beje, krempudrą pabandžiau 01nr, tai per tamsi, buvau mulatė su baltais akių obuoliais ir baltu kaklu. kaip čia Rasma kažkada rašė biggrin.gif Reiktų 00nr, bet ji nelabai maskuoja, tai ar man jos reikia g.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(emmute @ 2009 05 06, 11:35)
tai va, klausimas, ar kompaktinė bronzinė pudra tamsiai dažo? kaip ant veido atrodo? gal kas šviesiaodės turit 4u.gif  indelyje ir ant rankos pirštu pabandžius tai tamsoka unsure.gif

na, as ziema buvau tikrai nubalus, tai tiesiog viena karteli perbrauki su sepeteliu ir viskas tvarkoj, galima reguliuotis, nori tamsiau, dar karta pereini.
Atsakyti