QUOTE(emmute @ 2009 05 05, 22:05)
na va... aš irgi linkus rožių light bandyt, bet stepone parduotuvėj moteris (ten ir yra ta Elytė, apie kurią rašot?) sakė, kad man TIKRAI reikia tik rožių paprasto, light galiu net nebandyt, beto, jo ir mėginukų sakė nebūna. Tai nupirkau rožių paprasto mėginuką, pasitepiau, tai tikrai oda išraudo šiek tiek, bet galvoju man čia vaidenasi o ir sunkokas jis, blizgesiukas lieka. bet sakė, geriau mažiau to rožių kremo tept, negu light. tai vat ir nežinau dabar...
dar pirkau rhythmic conditioner sensitive porą ampulių, neseniai vieną pasitepiau, traukia šiek tiek odą, tikrai dar kremo tepčiau, nors gal imanoma priprast netraukia niekam?
dar pirkau rhythmic conditioner sensitive porą ampulių, neseniai vieną pasitepiau, traukia šiek tiek odą, tikrai dar kremo tepčiau, nors gal imanoma priprast netraukia niekam?
man Elyte irgi labiau mano odai siule paprasta roziu, o ne light, o as jau buvau uzsakius light , tai dabar su drauge pasidalinom, sunaudosim ir si karta uzsakiau ne light. Elyte paminejo, kad roziu turtingesnis zolelimis ir pan., net paakius su juo sake galima tept