Įkraunama...
Įkraunama...

Dr. Hauschka kosmetika

QUOTE(migdoline @ 2009 05 05, 18:26)
nusipirkau rinkinuka normaliai/sausai odai, na bet tas jusu isgirtasis CC man tikrai labai riebina oda,gerai kad meginukas mazas, sunaudosiu ir zinosiu kad jis man netinka, na o visa kita kaip ir tinka odelei, ypac tonikas labai fainas wub.gif reiks gal didesni kieki jamt ax.gif

mano irgi normali i sausuma, tai galiu pasakyt, kad CC ne tai kad riebina oda, bet tokia kaip apsaugine plevele palieka, kadangi as CC naudoju pries nakti, tai man kaip tik gerai, nebuna sausa oda ax.gif

O kuo tas tonikas toks geras? mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(GreenLady @ 2009 05 05, 20:32)
Ir Elyte pati pasakojo, kad tuos kremus su SPF'uhaushka jau isima nes ten tie naturalus SPFai kazkoki zalinga spinduli vis tik praleidzia del to skaitosi ,akd neapsaugo visiskai nuo saules tai kaip cheminiai SPFai.

Ot tai tau blink.gif
Aš dar nusipirkau, dabar kai siuntėmės per astutę, ir purškiamą apsaugą nuo saulės veidui, ir vaikams odelei apsaugoti su didesniu SPF g.gif Man tai kaip man, gal pakaks, tiesioginėje saulėje labai nebunu. Vaikų 'ant saulės' irgi nelaikau, bet jei jie kažką negero praleidžia, tai liūdna verysad.gif Vaikai vietoje nesėdi, jiems reik geros apsaugos..o tokius mažus žmones jau chemija tepti gaila verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Wiwa @ 2009 05 05, 21:58)
mano irgi normali i sausuma, tai galiu pasakyt, kad CC ne tai kad riebina oda, bet tokia kaip apsaugine plevele palieka, kadangi as CC naudoju pries nakti, tai man kaip tik gerai, nebuna sausa oda  ax.gif

O kuo tas tonikas toks geras?  mirksiukas.gif

na as irgi ji (CC) naudoju vakare, bet man ta plevele ir nepatinka doh.gif o tonikas tai tokia nerealiai odyte minksta palieka, tokia maloni liesti wub.gif wub.gif net nzn kaip nupasakot ta jausma thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Rasma @ 2009 05 05, 21:06)
Ot tai tau blink.gif
Aš dar nusipirkau, dabar kai siuntėmės per astutę, ir purškiamą apsaugą nuo saulės veidui, ir vaikams odelei apsaugoti su didesniu SPF g.gif Man tai kaip man, gal pakaks, tiesioginėje saulėje labai nebunu. Vaikų 'ant saulės' irgi nelaikau, bet jei jie kažką negero praleidžia, tai liūdna verysad.gif Vaikai vietoje nesėdi, jiems reik geros apsaugos..o tokius mažus žmones jau chemija tepti gaila verysad.gif

Mane taip pat mintis del vaiko apsaugos nuo saules neramina, man tai man, o del vaiko padetis be iseities, su chemija ranka nekyla tept, o pasirodo ir is naturaliu ne kazin kokia nauda, jei net is prekybos iseme... verysad.gif
Atsakyti
Austute mane sitas klausimas irgi domina. Snekejau su Elyte del tu visu kremu kad jei be SPF ir kaip vasara elgtis tai sake jei dazniausiai sedim ofise ir sakykim ta Toned naudojam tai nereik labai imti igalva. O jeidaugiau po lauka vaikstom tai jau reiketu ant virsaus kanors su SPFu pasitepti ar pasipurksti smile.gif

Ir Elyte pati pasakojo, kad tuos kremus su SPF'uhaushka jau isima nes ten tie naturalus SPFai kazkoki zalinga spinduli vis tik praleidzia del to skaitosi ,akd neapsaugo visiskai nuo saules tai kaip cheminiai SPFai.

Tai vadinasi mažiau veiksmingi? Šiaip pastebėjau, kad Weledos šaltalankių kremas su 20 spf man nelabai apsaugojo - per porą saulėtų dienų įdegiau veiduką, po to galvojau, gal atnaujinti reikėjo porą kartų, nes ilgokai buvau lauke ax.gif
Atsakyti
QUOTE(evelinute999 @ 2009 05 05, 11:34)
sakykit, o  astute0210 patvirtina, kai gauna uzsakyma? nusiunciau pakeista uzsakyma, nes uzsireikejo dar vienos prekytes, ir dabar galvoju ar ji gavo, nes nieko neparase.

siaip tai patvirtina g.gif

QUOTE(Manija69 @ 2009 05 05, 14:43)
Gal galite palyginti kremus, Dr.Hauschka ir Weleda,ar panasi konsistencija,kvapas g.gif

man Weledos nei veidui, nei rankoms nepatiko, o Hauschkos svaraininis kremas veidui patinka ax.gif
Atsakyti
QUOTE(migdoline @ 2009 05 05, 20:11)
na as irgi ji (CC) naudoju vakare, bet man ta plevele ir nepatinka doh.gif o tonikas tai tokia nerealiai odyte minksta palieka, tokia maloni liesti wub.gif  wub.gif net nzn kaip nupasakot ta jausma thumbup.gif

na taip reikejo ir man laiko save itikinti, kad CC yra gerai ir pripratau biggrin.gif
Geras jausmas ax.gif

Klausykit, kokia kauke veidui geriau imti Rejuvenating ar Soothing jautriai odai?
Atsakyti
QUOTE(GreenLady @ 2009 05 05, 19:32)

o cia idomu su visais naturaliais taip? verysad.gif Ir tai susirasiau, ka cia LT su spf is natur galima gauti ir nelabai koks pasirinkimas doh.gif verysad.gif ka daryt? verysad.gif

O kai pakartotinai tept, tai nuplaunat reik prausikliu veida ar nebutina, uztepi ant virsaus ir ramu? blush2.gif biggrin.gif
Kur ta apsauga dingsta nuo odos? blush2.gif gal ir kvailas klausimas, bet idomu blush2.gif biggrin.gif
Atsakyti

Elyte minejo, kad truksta kazkokio cheminio ingrediento, kuris sulaikytu ta spinduli. kita vertus, stengiuos per pati karsti nei pati, nei vaiko vesti. todel net ir ne su 100proc. naturalia apsauga, kai saule nebe tokia "aitri", yra geriau, nei su chemine (ypac vaikuciams).

Papildyta:
QUOTE(emmute @ 2009 05 05, 17:50)
gal kas naudojot abu rožių kremus ir galit palyginti? 4u.gif
aš kaip suprantu, tai turėtų būti tos pačios paskirties (na tam pačiam odos tipui), tik paprastas šaltesniam sezonui skirtas, o light- šiltesniam. bet stepone man kitaip pasakė unsure.gif  kad skirtingi čia kremai, skirtingos paskirties...

mano oda misri. labiau patiko roziu light. jis lengvai tepasi, gerai ir greitai susigeria ir pakankamai sudrekina. pasitepus oda neisrausta, kaip kad nutinka po roziu kremo (ne light) patepimo smile.gif lauksiu rudens ir ziuresiu vel, kaip ten su tuo ne light bus. ankstyva pavasari bandziau, tai buciau linkusi rinktis KN alieju veidui, nei roziu krema (ne light). siltajam sezonui rroziu light thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Mur mur @ 2009 05 05, 22:53)
mano oda misri. labiau patiko roziu light. jis lengvai tepasi, gerai ir greitai susigeria ir pakankamai sudrekina. pasitepus oda neisrausta, kaip kad nutinka po roziu kremo (ne light) patepimo smile.gif lauksiu rudens ir ziuresiu vel, kaip ten su tuo ne light bus. ankstyva pavasari bandziau, tai buciau linkusi rinktis KN alieju veidui, nei roziu krema (ne light). siltajam sezonui rroziu light  thumbup.gif

na va... aš irgi linkus rožių light bandyt, bet stepone parduotuvėj moteris (ten ir yra ta Elytė, apie kurią rašot?) sakė, kad man TIKRAI reikia tik rožių paprasto, light galiu net nebandyt, beto, jo ir mėginukų sakė nebūna. Tai nupirkau rožių paprasto mėginuką, pasitepiau, tai tikrai oda išraudo šiek tiek, bet galvoju man čia vaidenasi biggrin.gif o ir sunkokas jis, blizgesiukas lieka. bet sakė, geriau mažiau to rožių kremo tept, negu light. tai vat ir nežinau dabar... unsure.gif

dar pirkau rhythmic conditioner sensitive porą ampulių, neseniai vieną pasitepiau, traukia šiek tiek odą, tikrai dar kremo tepčiau, nors gal imanoma priprast g.gif netraukia niekam?
Atsakyti
QUOTE(emmute @ 2009 05 05, 23:05)
na va... aš irgi linkus rožių light bandyt, bet stepone parduotuvėj moteris (ten ir yra ta Elytė, apie kurią rašot?) sakė, kad man TIKRAI reikia tik rožių paprasto, light galiu net nebandyt, beto, jo ir mėginukų sakė nebūna. Tai nupirkau rožių paprasto mėginuką, pasitepiau, tai tikrai oda išraudo šiek tiek, bet galvoju man čia vaidenasi biggrin.gif  o ir sunkokas jis, blizgesiukas lieka. bet sakė, geriau mažiau to rožių kremo tept, negu light. tai vat ir nežinau dabar... unsure.gif

kazkada man kosmetologe sake, kad veidukams su issipletusiais (ryskiais) kapiliarais reik labai atsargiai naudoti riebius kremus.patepus juo "shutinamos" kraujagysles. kita vertus sie roziu kremai turetu mazinti raudoni. net nezinau kaip cia gaunasi g.gif as pati turiu meginuka light kremuko. gal kas nors "pavaisins" truputeliu sio kremo wink.gif tikrai verta pameginti.
Atsakyti
sudubliavo ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Wiwa: 06 gegužės 2009 - 06:45