QUOTE(GreenLady @ 2009 05 05, 20:32)
Ir Elyte pati pasakojo, kad tuos kremus su SPF'uhaushka jau isima nes ten tie naturalus SPFai kazkoki zalinga spinduli vis tik praleidzia del to skaitosi ,akd neapsaugo visiskai nuo saules tai kaip cheminiai SPFai.
Elyte minejo, kad truksta kazkokio cheminio ingrediento, kuris sulaikytu ta spinduli. kita vertus, stengiuos per pati karsti nei pati, nei vaiko vesti. todel net ir ne su 100proc. naturalia apsauga, kai saule nebe tokia "aitri", yra geriau, nei su chemine (ypac vaikuciams).
Papildyta:
QUOTE(emmute @ 2009 05 05, 17:50)
gal kas naudojot abu rožių kremus ir galit palyginti?
aš kaip suprantu, tai turėtų būti tos pačios paskirties (na tam pačiam odos tipui), tik paprastas šaltesniam sezonui skirtas, o light- šiltesniam. bet stepone man kitaip pasakė
kad skirtingi čia kremai, skirtingos paskirties...
mano oda misri. labiau patiko roziu light. jis lengvai tepasi, gerai ir greitai susigeria ir pakankamai sudrekina. pasitepus oda neisrausta, kaip kad nutinka po roziu kremo (ne light) patepimo
lauksiu rudens ir ziuresiu vel, kaip ten su tuo ne light bus. ankstyva pavasari bandziau, tai buciau linkusi rinktis KN alieju veidui, nei roziu krema (ne light). siltajam sezonui rroziu light