Įkraunama...
Įkraunama...

Dr. Hauschka kosmetika

QUOTE(Rkatyte @ 2009 05 03, 20:26)
Man asmeniškai šis labiau patinka, aš juodų mažai turėjau, esu natūrali blondinė  bigsmile.gif (dabar jau tiesą gerai patamsėjusi), tai ir stengiuosi pilkom, mėlynom spalvom dažytis  ax.gif

reiks kada ir man ta spalva pabandyti 4u.gif

QUOTE(emmute @ 2009 05 03, 23:03)
gerai jeigu nereikia maskuoti smile.gif  o man, ko gero, teks likt prie nenatūralių stipriau maskuojančių krempudrų unsure.gif

siulau isigyti atskirai maskuokli, o pudra legvesne 4u.gif blush2.gif

QUOTE(katutis @ 2009 05 04, 08:11)
Čia matyt kaip kam - aš visą dieną su juo išbūnu, vakare dar pasportuoju (kažkaip nėra įpročio prieš jį nusivalyti) ir tik vakare nuplaunu duše  rolleyes.gif

o duse gerai nusiplauna? rolleyes.gif ar lieka paakiai juodi? rolleyes.gif
Atsakyti
VISOS NORINCIOS UZSISAKYTI DR. HAUSCHKOS KOSMETIKOS GALI JAU SIUSTI SARASIUKUS

UZSAKYMAI LAUKIAMI IKI GEGUŽES 7 D.

KAS NETURI KAINININKO IR NEZINO SALYGU RASYKIT MAN I AZ SAVO EL. ADRESA IR ATSIUSIU
Papildyta:
QUOTE(Rasma @ 2009 05 03, 22:53)

Visgi skiedžiau dar daugiau, bet man klaikiai per tamsus verysad.gif doh.gif

Siaip ju psl raso, kad bronzato tereikia laselio (nu gal paspaudimo ) i dienini krema...
Papildyta:
QUOTE(Sviripilė @ 2009 05 04, 16:35)

beje Astute, ar tebegalioja senas  kainoraštis, ar reiktų kreiptis dėl naujojo?

Taip, tas senas. Nors gal reiktu prasyti vokiecio, kad atsiustu nauja, nes gal jau nuo sales kremu nebeturi verysad.gif
Atsakyti
o kur dingo kremai nuo saulės? g.gif ar aš čia kažką praleidau.
Atsakyti
Atsakykit man , pra6au, kas zino. Vat turiu Rhythmic Conditioner, Sensitive ampules, o pas vokieti exceliuke yra Rhythmic Night Condicioner ir Sensitive Night condicioner, tai cia kurias man imti, kad butu tokios, kurias turiu? doh.gif

Atsakyti
QUOTE(Wiwa @ 2009 05 05, 08:51)
Atsakykit man , pra6au, kas zino. Vat turiu Rhythmic Conditioner, Sensitive ampules, o pas vokieti exceliuke yra Rhythmic Night Condicioner ir Sensitive Night condicioner, tai cia kurias man imti, kad butu tokios, kurias turiu?  doh.gif

Manau šitas: Sensitive Night condicioner 4u.gif , nes ne visur rašo tą pilną pavadinimą su žodeliu Rhytmic (t.y. Rhytmic Night Conditioner, Sensitive)
Papildyta:
QUOTE(astute0210 @ 2009 05 04, 23:17)
Siaip ju psl raso, kad bronzato tereikia laselio (nu gal paspaudimo )  i dienini krema...

Pirmąkart skiedžiau pilną bronzato paspaudimą su vienu paspaudimu Moisturizer Cream, nerealiai per tamsu. Antrąkart skeidžiau pusė bronzato paspaudimo (ne iki galo) ir 2 paspaudimai Moisturizer Cream...man realiai gavosi per didelis kiekis, sutepiau ir kaklą, ir dekoltė sritį gausiai, ir vis vien gerokai per tamsiai ir tai ryškiai matoma doh.gif
Atsakyti
Kas is turinciu zalia hauschkos tusa galetu aprasyti spalva? man noretusi tokios tamsiai samanines, o kokia ji is tiesu? gal kuri net nuotraukele turit? Aciu labai tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(astute0210 @ 2009 05 04, 22:17)
VISOS NORINCIOS UZSISAKYTI DR. HAUSCHKOS KOSMETIKOS GALI JAU SIUSTI SARASIUKUS

issiunciau 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Rasma @ 2009 05 05, 08:10)
Manau šitas: Sensitive Night condicioner 4u.gif , nes ne visur rašo tą pilną pavadinimą su žodeliu Rhytmic (t.y. Rhytmic Night Conditioner, Sensitive)
Papildyta:

aciu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Mytee @ 2009 05 05, 10:39)
issiunciau  4u.gif

sakykit, o astute0210 patvirtina, kai gauna uzsakyma? nusiunciau pakeista uzsakyma, nes uzsireikejo dar vienos prekytes, ir dabar galvoju ar ji gavo, nes nieko neparase.
Atsakyti
QUOTE(begike @ 2009 05 04, 21:55)
o duse gerai nusiplauna?  rolleyes.gif  ar lieka paakiai juodi?  rolleyes.gif

gerai, tikrai nelieku panda biggrin.gif

QUOTE(evelinute999 @ 2009 05 05, 11:34)
sakykit, o  astute0210 patvirtina, kai gauna uzsakyma?

nepatvirtina, perklausk asmeniškai wink.gif
Atsakyti
QUOTE(katutis @ 2009 05 05, 12:42)
nepatvirtina, perklausk asmeniškai wink.gif

aciu mirksiukas.gif tai tada greiciausiai, kad gavo. jei kitom nepatvirtina, tai ir as nebusiu isimtis smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo evelinute999: 05 gegužės 2009 - 11:47
QUOTE(astute0210 @ 2009 05 04, 23:17)

Taip, tas senas. Nors gal reiktu prasyti vokiecio, kad atsiustu nauja, nes gal jau nuo sales kremu nebeturi  verysad.gif

Jei gali pasidomek ar dar turi vokietis nuo saules kremuku, nes man jie aktualiausi butu sy uzsakyma ax.gif
Atsakyti