jau kelis kartus plaukams naudojau Hauschkos plauku balzama, tai man tikrai patinka, jauciu bus vienas is megstamiausiu
QUOTE(gutte86 @ 2009 05 04, 12:34)
gal uztepei perdaug? man visa diena atlaiko darbe ir sporto salej. nera buve, kad teptu
tris kartus daziau.. kaip ir su sintetiniu. tepesi gerai ir padidino gerai. Esu turejusi ir ne Hauschkos tusa naturalu, tai irgi ne kazi kiek laike.. visgi sintetiniai tam ir yra, kad savo "kruvi" atlaikytu turbut tusas dar liks cheminis
Papildyta:
QUOTE(Rasma @ 2009 05 03, 23:53)
Jeigu kas norėtų siųstis bronzatą, tai galiu saviškį (dukart pabandytą) perleist. Dar ir pakuotės neišmečiau...Neįskaičiuojant siuntimo ir pigiau nei pati pirkau, aišku (45 Lt)
As noreciau parasiau i az
[quote=fishke,2009 05 02, 08:49]
o ar yra naudojančių ar naudojusių Dr.Hauschka apsauginius kremus nuo saulės lengvai tepasi, gerai susigeria ir t.t.
aš šiuo metu naudoju apsauginį, tą kur 30lsf.Pirkau vaikams ir sau veidui(pas mane išsiplėtę kapiliarai), ir esu labai patenkinta, gerai susigeria, nelieka baltumo, nenusvilom, tik jį reikia tepti drėgnom rankom, tada lengvai pasiskirsto.
o ar yra naudojančių ar naudojusių Dr.Hauschka apsauginius kremus nuo saulės lengvai tepasi, gerai susigeria ir t.t.
aš šiuo metu naudoju apsauginį, tą kur 30lsf.Pirkau vaikams ir sau veidui(pas mane išsiplėtę kapiliarai), ir esu labai patenkinta, gerai susigeria, nelieka baltumo, nenusvilom, tik jį reikia tepti drėgnom rankom, tada lengvai pasiskirsto.
QUOTE(laurapde @ 2009 05 04, 12:13)
tris kartus daziau.. kaip ir su sintetiniu. tepesi gerai ir padidino gerai. Esu turejusi ir ne Hauschkos tusa naturalu, tai irgi ne kazi kiek laike.. visgi sintetiniai tam ir yra, kad savo "kruvi" atlaikytu turbut tusas dar liks cheminis
Papildyta:
Papildyta:
as asmeniskai tepu viena karta ir man pilnai pakanka. Kartais del vaizdo uzsitepu du kartus, tai tada man jau super duper storos blakstienos. O kad tris kartus tepti net nepagalvociau.... Kadangi daug uztepei tai ir nuvarvejo.. Juolab, kad naturalu, ne sintetika...
QUOTE(laurapde @ 2009 05 04, 07:34)
Vakar turejau proga isbandyti Hauschkos tusa, ta ka as zinau.. labai jau mane cheminiai ispaikino po kiek laiko kai pavaiksciojau prie juros paakius istepe, nors nebuvo ne kokiu 4 val. praeje. Drauge sake, kad sportuot tai jau is vis neina, o i dienos pabaiga - tepa. Seip padengia ir pastorina neblogai.
man jis atlaiko gerai, būna ir užmiegu kur su juo vidury dienos na bet kokių katastrofų nebūna nematau skirtumo tarp Hauschkos ir ankščiau naudotų tušų tiek kad pastarieji man nenatūralias blakstienas palikdavo
QUOTE(katutis @ 2009 05 04, 08:11)
prisijungiu prie linutiaaa nuomonės Labai šaunu išeiti į gatvę be streso, kad esi be makijažo
užsimerki kuriam laikui prieš tas veido bėdeles, o po to jau žiūrėk jų nė nelikę juolab kiti žmonės daug mažiau pas tebi nei mes pačios save vertindamos
QUOTE(laurapde @ 2009 05 04, 11:13)
As noreciau parasiau i az
aš ankščiau rezervavau
gutte86, matau, kad esat is klaipedos gal galit pasakyti kur jus klaipedoj pirkot Hauschkos tusa?
QUOTE(gutte86 @ 2009 05 04, 11:34)
gal uztepei perdaug? man visa diena atlaiko darbe ir sporto salej. nera buve, kad teptu
O man pvz. pirties neatlaikė: atrodžiau kaip panda
Šiaip dažo jis tikrai neblogai, sakyčiau kasdieniškai... Bet vakarui aš mėgstu įspūdingas blakstienas, nes jas vieninteles ir tedažau
QUOTE(Palomina @ 2009 05 04, 11:47)
jau kelis kartus plaukams naudojau Hauschkos plauku balzama, tai man tikrai patinka, jauciu bus vienas is megstamiausiu
O ar galėtumėt palyginti su Bema ir Brilliant care?? nes man aišku po tokio komentaro "baisiai" prisireikė
beje Astute, ar tebegalioja senas kainoraštis, ar reiktų kreiptis dėl naujojo?
QUOTE(Sviripilė @ 2009 05 04, 16:35)
O ar galėtumėt palyginti su Bema ir Brilliant care?? nes man aišku po tokio komentaro "baisiai" prisireikė
taip galiu palygint
is visu triju (Sante, BEMA ir Hauschka) riebiausias yra Sante, o lengviausias BEMA.. Hauschkos per viduri..
pagal naudojimo taupuma, tai maziausiai reikia balzamo Sante, nes jis riebus, ir jei padaugini tai plaukai apsunksta labai (na man cia taip).. Hauschkos irgi pakankamai taupiai naudojasi (dedu mazdaug tiek pat kiek ir Sante), bet greit i plaukus susigeria ir atrodo, kad jiems dar mazai to balzamo kiekio.. bet daugiau nededu, nes jauciu padauginciau tada.. o va BEMA tai greiciausiai isnaudotas plauku balzamas as jo daug dedavau.. plaukai aisku nuostabus po jo budavo.. bet kita kart kai as ji pirksiu (pirksiu po Hauschkos, nes megstu pakeist), tai bandysiu mazesni kieki balzamo det..
del plauku velimosi tai nieko negaliu labai pasakyt, nes mano plaukus suvelt tai labai sunku jauciu net ir noredama nesuvelciau..
balzamus plaukams naudoju daugiau del padrekinimo ar pamaitinimo.. taigi, jei pagal tai vertint balzamus tai Sante labiau maitinantis, Hauschka ir padrekina ir pamaitina, o BEMA drekinantis..
plaukai po visu siu triju balzamu minksti ir purus (na po Sante purus nebutu jei padaugintum, tada butu apsunke )
pagal kvapus: Hauschka balzamas man kvepia biciu vasku primena vasara kaime.. kvapas stiprus, bet greit issigaruoja.. Sante irgi skaniai kvepia, lengvas kvapas.. o BEMA toks idomus kvapas net nezinau kaip apibudint..
tai tiek
Palomina Paskelbta Šiandien, 11:47
Kaip tik užsisakiau,gal neapsirinkau Mano pirmieji pirkinukai iš Dr.Hauschka bus:sutinku
QUOTE(Palomina @ 2009 05 04, 17:07)
pagal kvapus: Hauschka balzamas man kvepia biciu vasku primena vasara kaime.. kvapas stiprus, bet greit issigaruoja.. Sante irgi skaniai kvepia, lengvas kvapas.. o BEMA toks idomus kvapas net nezinau kaip apibudint..
tai tiek
tai tiek
o man balzamas kvepia cinamonu ar kazkuo panasiu, labai malonus kvapas , bet pats balzamas pasirode keistas, dar neturiu susidarius nuomones kazkaip, lygtai papurina plauka, o nepaglotnina kaip kiti balzamai.
Sveikutes
Pradedu nerimauti del uzsakymo
Laikas eina, o as negaunu saskaitos numerio..
Ar reikia kantriai laukti?
Pirmas kartas, jaudinuosi, ar viska gerai padariau
QUOTE(Rasma @ 2009 05 03, 22:53)
Jeigu kas norėtų siųstis bronzatą, tai galiu saviškį (dukart pabandytą) perleist. Dar ir pakuotės neišmečiau...Neįskaičiuojant siuntimo ir pigiau nei pati pirkau, aišku (45 Lt)
Va šitokį: http://www.drhauschk...nze-concentrate
Visgi skiedžiau dar daugiau, bet man klaikiai per tamsus
Man "Toned day cream" labiau tinka, o dar geriau 'įprasta' Dr. Hauschka krempudra
Va šitokį: http://www.drhauschk...nze-concentrate
Visgi skiedžiau dar daugiau, bet man klaikiai per tamsus
Man "Toned day cream" labiau tinka, o dar geriau 'įprasta' Dr. Hauschka krempudra
Man toned day cream irgi labiau patiko bei bronzantas ( Astutės dėka abu išbandžiau ), šiandien pabandžiau sumaišyti toned cream su erškėtuogių aliejum - irgi gerai tik labai pudrytės trūksta blizgesiui nuimti
Papildyta:
QUOTE(Oksanik @ 2009 05 04, 21:51)
Sveikutes
O iš kur užsakymas? Jeigu per Astutę, tai ramiai lauk, nes iki 7 d. ji renka užsakymus, tada apdoros, nusiųs vokiečiui ir tada jau parašys kiek pervesti ne anksčiau 11 manau gausis