Įkraunama...
Įkraunama...

Dr. Hauschka kosmetika

jau kelis kartus plaukams naudojau Hauschkos plauku balzama, tai man tikrai patinka, jauciu bus vienas is megstamiausiu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(gutte86 @ 2009 05 04, 12:34)
gal uztepei perdaug? man visa diena atlaiko darbe ir sporto salej. nera buve, kad teptu  g.gif

tris kartus daziau.. kaip ir su sintetiniu. tepesi gerai ir padidino gerai. Esu turejusi ir ne Hauschkos tusa naturalu, tai irgi ne kazi kiek laike.. visgi sintetiniai tam ir yra, kad savo "kruvi" atlaikytu smile.gif turbut tusas dar liks cheminis blush2.gif
Papildyta:
QUOTE(Rasma @ 2009 05 03, 23:53)
Jeigu kas norėtų siųstis bronzatą, tai galiu saviškį (dukart pabandytą) perleist. Dar ir pakuotės neišmečiau...Neįskaičiuojant siuntimo ir pigiau nei pati pirkau, aišku 4u.gif (45 Lt)

As noreciau ax.gif parasiau i az
Atsakyti
[quote=fishke,2009 05 02, 08:49]
o ar yra naudojančių ar naudojusių Dr.Hauschka apsauginius kremus nuo saulės g.gif lengvai tepasi, gerai susigeria ir t.t. rolleyes.gif

aš šiuo metu naudoju apsauginį, tą kur 30lsf.Pirkau vaikams ir sau veidui(pas mane išsiplėtę kapiliarai), ir esu labai patenkinta, gerai susigeria, nelieka baltumo, nenusvilom, tik jį reikia tepti drėgnom rankom, tada lengvai pasiskirsto. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(laurapde @ 2009 05 04, 12:13)
tris kartus daziau.. kaip ir su sintetiniu. tepesi gerai ir padidino gerai. Esu turejusi ir ne Hauschkos tusa naturalu, tai irgi ne kazi kiek laike.. visgi sintetiniai tam ir yra, kad savo "kruvi" atlaikytu  smile.gif turbut tusas dar liks cheminis  blush2.gif
Papildyta:

as asmeniskai tepu viena karta ir man pilnai pakanka. Kartais del vaizdo uzsitepu du kartus, tai tada man jau super duper storos blakstienos. O kad tris kartus tepti net nepagalvociau.... Kadangi daug uztepei tai ir nuvarvejo.. Juolab, kad naturalu, ne sintetika...
Atsakyti
QUOTE(laurapde @ 2009 05 04, 07:34)
Vakar turejau proga isbandyti Hauschkos tusa, ta ka as zinau.. labai jau mane cheminiai ispaikino biggrin.gif po kiek laiko kai pavaiksciojau prie juros paakius istepe, nors nebuvo ne kokiu 4 val. praeje. Drauge sake, kad sportuot tai jau is vis neina, o i dienos pabaiga - tepa. Seip padengia ir pastorina neblogai.

man jis atlaiko gerai, būna ir užmiegu kur su juo doh.gif vidury dienos biggrin.gif na bet kokių katastrofų nebūna schmoll.gif nematau skirtumo tarp Hauschkos ir ankščiau naudotų tušų rolleyes.gif tiek kad pastarieji man nenatūralias blakstienas palikdavo biggrin.gif

QUOTE(katutis @ 2009 05 04, 08:11)
prisijungiu prie linutiaaa nuomonės  drinks_cheers.gif Labai šaunu išeiti į gatvę be streso, kad esi be makijažo smile.gif

drinks_cheers.gif užsimerki kuriam laikui prieš tas veido bėdeles, o po to jau žiūrėk jų nė nelikę biggrin.gif juolab kiti žmonės daug mažiau pas tebi nei mes pačios save vertindamos biggrin.gif

QUOTE(laurapde @ 2009 05 04, 11:13)
As noreciau  ax.gif parasiau i az

rolleyes.gif aš ankščiau rezervavau rolleyes.gif
Atsakyti
gutte86, matau, kad esat is klaipedos gal galit pasakyti kur jus klaipedoj pirkot Hauschkos tusa?
Atsakyti
QUOTE(gutte86 @ 2009 05 04, 11:34)
gal uztepei perdaug? man visa diena atlaiko darbe ir sporto salej. nera buve, kad teptu  g.gif

O man pvz. pirties neatlaikė: atrodžiau kaip panda biggrin.gif
Šiaip dažo jis tikrai neblogai, sakyčiau kasdieniškai... g.gif Bet vakarui aš mėgstu įspūdingas blakstienas, nes jas vieninteles ir tedažau rolleyes.gif

QUOTE(Palomina @ 2009 05 04, 11:47)
jau kelis kartus plaukams naudojau Hauschkos plauku balzama, tai man tikrai patinka, jauciu bus vienas is megstamiausiu  smile.gif

O ar galėtumėt palyginti su Bema ir Brilliant care?? nes man aišku po tokio komentaro "baisiai" prisireikė hihihi.gif

beje Astute, ar tebegalioja senas kainoraštis, ar reiktų kreiptis dėl naujojo?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sviripilė: 04 gegužės 2009 - 15:36
QUOTE(Sviripilė @ 2009 05 04, 16:35)
O ar galėtumėt palyginti su Bema ir Brilliant care?? nes man aišku po tokio komentaro "baisiai" prisireikė  hihihi.gif

taip galiu palygint smile.gif
is visu triju (Sante, BEMA ir Hauschka) riebiausias yra Sante, o lengviausias BEMA.. Hauschkos per viduri..
pagal naudojimo taupuma, tai maziausiai reikia balzamo Sante, nes jis riebus, ir jei padaugini tai plaukai apsunksta labai (na man cia taip).. Hauschkos irgi pakankamai taupiai naudojasi (dedu mazdaug tiek pat kiek ir Sante), bet greit i plaukus susigeria ir atrodo, kad jiems dar mazai to balzamo kiekio.. bet daugiau nededu, nes jauciu padauginciau tada.. o va BEMA tai greiciausiai isnaudotas plauku balzamas biggrin.gif as jo daug dedavau.. plaukai aisku nuostabus po jo budavo.. bet kita kart kai as ji pirksiu (pirksiu po Hauschkos, nes megstu pakeist), tai bandysiu mazesni kieki balzamo det..
del plauku velimosi tai nieko negaliu labai pasakyt, nes mano plaukus suvelt tai labai sunku biggrin.gif jauciu net ir noredama nesuvelciau..
balzamus plaukams naudoju daugiau del padrekinimo ar pamaitinimo.. taigi, jei pagal tai vertint balzamus tai Sante labiau maitinantis, Hauschka ir padrekina ir pamaitina, o BEMA drekinantis..
plaukai po visu siu triju balzamu minksti ir purus (na po Sante purus nebutu jei padaugintum, tada butu apsunke biggrin.gif )
pagal kvapus: Hauschka balzamas man kvepia biciu vasku biggrin.gif primena vasara kaime.. kvapas stiprus, bet greit issigaruoja.. Sante irgi skaniai kvepia, lengvas kvapas.. o BEMA toks idomus kvapas biggrin.gif net nezinau kaip apibudint..
tai tiek g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Palomina: 04 gegužės 2009 - 16:08
Palomina Paskelbta Šiandien, 11:47
  jau kelis kartus plaukams naudojau Hauschkos plauku balzama, tai man tikrai patinka, jauciu bus vienas is megstamiausiu 

Kaip tik užsisakiau,gal neapsirinkau biggrin.gif Mano pirmieji pirkinukai iš Dr.Hauschka bus:sutinku
Atsakyti
QUOTE(Palomina @ 2009 05 04, 17:07)
pagal kvapus: Hauschka balzamas man kvepia biciu vasku  biggrin.gif  primena vasara kaime.. kvapas stiprus, bet greit issigaruoja.. Sante irgi skaniai kvepia, lengvas kvapas.. o BEMA toks idomus kvapas  biggrin.gif  net nezinau kaip apibudint..
tai tiek  g.gif

o man balzamas kvepia cinamonu ar kazkuo panasiu, labai malonus kvapas smile.gif wub.gif , bet pats balzamas pasirode keistas, dar neturiu susidarius nuomones kazkaip, lygtai papurina plauka, o nepaglotnina kaip kiti balzamai. ax.gif
Atsakyti
Sveikutes 4u.gif
Pradedu nerimauti del uzsakymo blush2.gif unsure.gif
Laikas eina, o as negaunu saskaitos numerio.. g.gif
Ar reikia kantriai laukti? 4u.gif
Pirmas kartas, jaudinuosi, ar viska gerai padariau blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Rasma @ 2009 05 03, 22:53)
Jeigu kas norėtų siųstis bronzatą, tai galiu saviškį (dukart pabandytą) perleist. Dar ir pakuotės neišmečiau...Neįskaičiuojant siuntimo ir pigiau nei pati pirkau, aišku 4u.gif (45 Lt)

Va šitokį: http://www.drhauschk...nze-concentrate

Visgi skiedžiau dar daugiau, bet man klaikiai per tamsus verysad.gif doh.gif

Man "Toned day cream" labiau tinka, o dar geriau 'įprasta' Dr. Hauschka krempudra ax.gif

Man toned day cream irgi labiau patiko bei bronzantas ( Astutės dėka abu išbandžiau 4u.gif ), šiandien pabandžiau sumaišyti toned cream su erškėtuogių aliejum - irgi gerai bigsmile.gif tik labai pudrytės trūksta blizgesiui nuimti ax.gif
Papildyta:
QUOTE(Oksanik @ 2009 05 04, 21:51)
Sveikutes 4u.gif
Pradedu nerimauti del uzsakymo blush2.gif  unsure.gif
Laikas eina, o as negaunu saskaitos numerio.. g.gif
Ar reikia kantriai laukti? 4u.gif
Pirmas kartas, jaudinuosi, ar viska gerai padariau blush2.gif

O iš kur užsakymas? Jeigu per Astutę, tai ramiai lauk, nes iki 7 d. ji renka užsakymus, tada apdoros, nusiųs vokiečiui ir tada jau parašys kiek pervesti ax.gif ne anksčiau 11 manau gausis ax.gif
Atsakyti