Įkraunama...
Įkraunama...

Dr. Hauschka kosmetika

QUOTE(begike @ 2009 05 01, 22:54)
tai tikekimes cia nuo tu alieju jie nesilaiko  biggrin.gif  as kai netepu paakiu, tai gal gerai butu  g.gif  Labai knieti isbandyti tokia spalva, juoda nusibodo  blush2.gif  Idomu ar turi jie Stepono g. toki  g.gif 
O tau asmeniskai sitas ar juodas labiau prie dusios?  g.gif

Man asmeniškai šis labiau patinka, aš juodų mažai turėjau, esu natūrali blondinė bigsmile.gif (dabar jau tiesą gerai patamsėjusi), tai ir stengiuosi pilkom, mėlynom spalvom dažytis ax.gif
Papildyta:
QUOTE(katutis @ 2009 05 03, 17:40)
taip, ta pati čia visų išgirta  ax.gif

Padėjai apsispręsti kurią atsirinkti 4u.gif
Atsakyti
Jeigu kas norėtų siųstis bronzatą, tai galiu saviškį (dukart pabandytą) perleist. Dar ir pakuotės neišmečiau...Neįskaičiuojant siuntimo ir pigiau nei pati pirkau, aišku 4u.gif (45 Lt)

Va šitokį: http://www.drhauschk...nze-concentrate

Visgi skiedžiau dar daugiau, bet man klaikiai per tamsus verysad.gif doh.gif

Man "Toned day cream" labiau tinka, o dar geriau 'įprasta' Dr. Hauschka krempudra ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Rasma @ 2009 05 03, 22:53)
Man "Toned day cream" labiau tinka, o dar geriau 'įprasta' Dr. Hauschka krempudra ax.gif

kaip krempudra maskuoja? turbūt neypatingai unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(emmute @ 2009 05 03, 23:30)
kaip krempudra maskuoja? turbūt neypatingai unsure.gif

Man ypatingai maskuotis nereikia ax.gif , bet šiaip jau didelio skirtumo tarp mylimos "Lancome", perėjusi prie "Dr.Hauschka" nepastebėjau unsure.gif Tiesiog 'susilygina' veido spalva, bet aišku spuogelių/dėmelių neužmaskuos ..kaip man atrodo g.gif Pvz. ryškesnės strazdanėlės, nors ir mažiau pastebimos, bet matomos, nedingsta smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Rasma @ 2009 05 03, 23:37)
Man ypatingai maskuotis nereikia ax.gif , bet šiaip jau didelio skirtumo tarp mylimos "Lancome", perėjusi prie "Dr.Hauschka" nepastebėjau unsure.gif Tiesiog 'susilygina' veido spalva, bet aišku spuogelių/dėmelių neužmaskuos ..kaip man atrodo g.gif Pvz. ryškesnės strazdanėlės, nors ir mažiau pastebimos, bet matomos, nedingsta smile.gif

gerai jeigu nereikia maskuoti smile.gif o man, ko gero, teks likt prie nenatūralių stipriau maskuojančių krempudrų unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Rasma @ 2009 05 03, 23:37)

Ooo ir tu gal klausyk Lancome Aqua fussion kremus su atspaviu naudojai? As prikdavau 1 numeri, jis labiausiai atitiko mano odos spalva. Jei taip tai gal gali pasakyti kuriam Lancome numeriukui sitas Hauskos tonuojamas kremas artimesnis?

Beje merginos ieskojau placiau informacijos apie Hauskos gaminius ir stai kokia info radau

Del kremu su SPF

Amerikoj net isimta is prekybos jau. Del to turbut ir musu vokietis to su veido kremo su SPF8 nebeturi. Cia aisku tik siaip pamastymai garsiai mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(emmute @ 2009 05 04, 00:03)
gerai jeigu nereikia maskuoti smile.gif  o man, ko gero, teks likt prie nenatūralių stipriau maskuojančių krempudrų unsure.gif

tai reiktu bandyt veido odelei pagelbet, kad nebebutu ko maskuot 4u.gif
Atsakyti
Vakar turejau proga isbandyti Hauschkos tusa, ta ka as zinau.. labai jau mane cheminiai ispaikino biggrin.gif po kiek laiko kai pavaiksciojau prie juros paakius istepe, nors nebuvo ne kokiu 4 val. praeje. Drauge sake, kad sportuot tai jau is vis neina, o i dienos pabaiga - tepa. Seip padengia ir pastorina neblogai.
Atsakyti
QUOTE(emmute @ 2009 05 03, 23:03)
gerai jeigu nereikia maskuoti smile.gif  o man, ko gero, teks likt prie nenatūralių stipriau maskuojančių krempudrų unsure.gif

prisijungiu prie linutiaaa nuomonės drinks_cheers.gif Labai šaunu išeiti į gatvę be streso, kad esi be makijažo smile.gif

QUOTE(GreenLady @ 2009 05 03, 23:13)
Amerikoj net isimta is prekybos jau. Del to turbut ir musu vokietis to su veido kremo su SPF8 nebeturi. Cia aisku tik siaip pamastymai garsiai  mirksiukas.gif

matėm jau sad.gif

QUOTE(laurapde @ 2009 05 04, 07:34)
po kiek laiko kai pavaiksciojau prie juros paakius istepe, nors nebuvo ne kokiu 4 val. praeje. Drauge sake, kad sportuot tai jau is vis neina, o i dienos pabaiga - tepa.

prie jūros drėgmė, o jis vandeniui neatsparus wink.gif Čia matyt kaip kam - aš visą dieną su juo išbūnu, vakare dar pasportuoju (kažkaip nėra įpročio prieš jį nusivalyti) ir tik vakare nuplaunu duše rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(katutis @ 2009 05 04, 09:11)
prisijungiu prie linutiaaa nuomonės  drinks_cheers.gif Labai šaunu išeiti į gatvę be streso, kad esi be makijažo smile.gif

tikrai liuks jausmas rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(linutiaaa @ 2009 05 04, 00:15)
tai reiktu bandyt veido odelei pagelbet, kad nebebutu ko maskuot 4u.gif

reikia blush2.gif deja, išsiplėtusių kapiliarų kosmetinėm priemonėm nepanaikinsi verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(laurapde @ 2009 05 04, 08:34)
Vakar turejau proga isbandyti Hauschkos tusa, ta ka as zinau.. labai jau mane cheminiai ispaikino biggrin.gif po kiek laiko kai pavaiksciojau prie juros paakius istepe, nors nebuvo ne kokiu 4 val. praeje. Drauge sake, kad sportuot tai jau is vis neina, o i dienos pabaiga - tepa. Seip padengia ir pastorina neblogai.

gal uztepei perdaug? man visa diena atlaiko darbe ir sporto salej. nera buve, kad teptu g.gif
Atsakyti