Įkraunama...
Įkraunama...

Dr. Hauschka kosmetika

QUOTE(Rasma @ 2009 05 01, 14:48)
Čia yra visų produktų aprašymai ir kaip naudoti - anglų kalba (kadangi vokiečių kalbos nemoku, tai viską perskaitau ne iš pakuotės lapelių, o būtent šiame puslapiuke apie kiekvieną produktą ax.gif Patinka, kad yra viskas apie naudojimą ir net naudojimo 'gudrybės' thumbup.gif ):
http://www.drhauschka.co.uk/products

Konkrečiai apie šią kaukę: http://www.drhauschk...nsing-clay-mask

"Sumaišyti pusantro arbatinio šaukštelio vandens su vienu arbatiniu šaukšteliu (su kaupu) miltelių, kad pasidarytų tirštesnė košytė"
Vietoj vandens galima naudoti kt. produktus, priklausomai kas patiktų odai: pvz. aliejuko įpilti, kremo ir pan.

aciuuu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(agnuta @ 2009 04 30, 20:52)
nu labai grazu wub.gif

Ačiū ačiū blush2.gif
Papildyta:
QUOTE(katutis @ 2009 04 30, 22:08)
fantastika  wub.gif  thumbup.gif

4u.gif
Papildyta:
QUOTE(katutis @ 2009 05 01, 11:07)
labai patiko Revital kaukė  thumbup.gif Tepiau vakar, tai veidas ne sugėrė, o tiesiog surijo ją  biggrin.gif

Čia ta rejuvenating? 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(begike @ 2009 05 01, 15:02)
Sakykit ar Stepono g. yra pirkti volume anthracite tuso?  4u.gif 

Ir Rkatyte, parasykit, kaip laikosi tusas, ir kodel reikia zaisti, blogai tepasi?  blush2.gif  4u.gif

Laikosi pusėtinai, bet man ir sintetiniai nelabai ilgai laikydavo, plius jokio pudros neturiu, o paakius kremuku ar aliejum patepusi būnu, tai kur čia ilgai laikys ax.gif
Kai jau turėsiu pudrytę, tada manau ilgiau laikys ax.gif

O dėl spalvos - matosi, kad ne juodas (su juodu akys iš toliau tamsesnės atrodo) bet šviesiaplaukėms manau ši spalva pats tas 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(astute0210 @ 2009 04 28, 19:33)
VISOS NORINCIOS UZSISAKYTI DR. HAUSCHKOS KOSMETIKOS GALI JAU SIUSTI SARASIUKUS

UZSAKYMAI LAUKIAMI IKI GEGUŽES 7 D.

KAS NETURI KAINININKO IR NEZINO SALYGU RASYKIT MAN I AZ SAVO EL. ADRESA IR ATSIUSIU  4u.gif

Astute, nuo gegužės 18 pirmadieniais - ketvirtadieniais kasdien važiuosiu į Vilnių, jei vėl pati veši prekytes į Kauną, galėtum man perduoti vilniečių prekes, nuvežčiau 4u.gif
Dalinti nesiryžtu apsiimti, ofisas už miesto, nelabai patogu bus pasiimančioms ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Rkatyte @ 2009 05 01, 20:51)
Laikosi pusėtinai, bet man ir sintetiniai nelabai ilgai laikydavo, plius jokio pudros neturiu, o paakius kremuku ar aliejum patepusi būnu, tai kur čia ilgai laikys  ax.gif
Kai jau turėsiu pudrytę, tada manau ilgiau laikys  ax.gif

O dėl spalvos - matosi, kad ne juodas (su juodu akys iš toliau tamsesnės atrodo) bet šviesiaplaukėms manau ši spalva pats tas  4u.gif

tai tikekimes cia nuo tu alieju jie nesilaiko biggrin.gif as kai netepu paakiu, tai gal gerai butu g.gif Labai knieti isbandyti tokia spalva, juoda nusibodo blush2.gif Idomu ar turi jie Stepono g. toki g.gif
O tau asmeniskai sitas ar juodas labiau prie dusios? g.gif
Atsakyti
gal kas žinot ar šiuo metu Stepono g. parduotuvėj yra kokių mėginėlių pardavimui? 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo emmute: 01 gegužės 2009 - 22:24
QUOTE(Rkatyte @ 2009 05 01, 22:17)
Astute, nuo gegužės 18 pirmadieniais - ketvirtadieniais kasdien važiuosiu į Vilnių, jei vėl pati veši prekytes į Kauną, galėtum man perduoti vilniečių prekes, nuvežčiau  4u.gif
Dalinti nesiryžtu apsiimti, ofisas už miesto, nelabai patogu bus pasiimančioms  ax.gif

Kaip gerai bigsmile.gif turesiu omrnyje mirksiukas.gif
Atsakyti
o ar yra naudojančių ar naudojusių Dr.Hauschka apsauginius kremus nuo saulės g.gif lengvai tepasi, gerai susigeria ir t.t. rolleyes.gif
Atsakyti
Sveikos,

As naudojau naudojau Hauschkos svarainiu krema veidui, tai is pradziu labai patiko ir tiko, o po menesio ziuriu vienur spuogiukais isbere, galvoju gal siaip maistas ar kas, bet dar po savaites ziuriu dar spuogu ant kaktos daugiau atsirado, tai visai nuliudau verysad.gif taip iseina, kad netinka tas kremas man? o taip norejau naturalaus produkto....dabar jau kokia savaite nenaudoju isvis nieko is hauschkos veidui, ziuresiu ar tikrai nuo jos taip pasidare...
Be to reikia kazkaip tuos isberimus issigydyt.....beveik niekad gyvenime neturejau (isskyrus paauglystej) ir se tau kad nori.... verysad.gif
o kad praeitu reikia kazka kita pirkt ir tept....oi vargelis, truko man cia to dabar....
Atsakyti
QUOTE(kiss @ 2009 04 30, 19:24)
Astute, aciu labai, siandien gavau siuntinuka 4u.gif
Beje, ar uzteko uz siuntima pinigeliu, nes siuntinukas toks nemazas blush2.gif

Sveika,

manau kad uzteko smile.gif isvaziavau i kauna tada tai buvau mama ipareigojus siuntinukus issiust, reiks atsiimt cekius, kad kita kart tiksliau galeciau pasakyt kiek siuntimas kainuoja.
Papildyta:
QUOTE(astute0210 @ 2009 04 28, 19:33)
VISOS NORINCIOS UZSISAKYTI DR. HAUSCHKOS KOSMETIKOS GALI JAU SIUSTI SARASIUKUS

UZSAKYMAI LAUKIAMI IKI GEGUŽES 7 D.

KAS NETURI KAINININKO IR NEZINO SALYGU RASYKIT MAN I AZ SAVO EL. ADRESA IR ATSIUSIU  4u.gif

Atsakyti
Dideliausias dėkui astutei0210 ir Lelijėlei už Hauschkos prekes! drinks_cheers.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Gwen @ 2009 05 02, 16:43)
Sveikos,

As naudojau naudojau Hauschkos svarainiu krema veidui, tai is pradziu labai patiko ir tiko, o po menesio ziuriu vienur spuogiukais isbere, galvoju gal siaip maistas ar kas, bet dar po savaites ziuriu dar spuogu ant kaktos daugiau atsirado, tai visai nuliudau  verysad.gif  taip iseina, kad netinka tas kremas man? o taip norejau naturalaus produkto....dabar jau kokia savaite nenaudoju isvis nieko is hauschkos veidui, ziuresiu ar tikrai nuo jos taip pasidare...
Be to reikia kazkaip tuos isberimus issigydyt.....beveik niekad gyvenime neturejau (isskyrus paauglystej) ir se tau kad nori.... verysad.gif
o kad praeitu reikia kazka kita pirkt ir tept....oi vargelis, truko man cia to dabar....

man nuo roziu kremuko irgi kazkur po menesio naudojimo pabere skruostus. Keiciu dabar krema. Nuo spuogeliu nieko netepiau, kad praeitu, paprasta krema tik. Irgi tikejausi, kad galesiu daug ka is Hauschkos naudoti, bet man kazkaip neprilipo... Bet hauschkos tusas akims tai man superinis thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(evelinute999 @ 2009 05 01, 11:32)
iskeliu dar karta savo klausimus  blush2.gif 

tai kas ant veido, nekalbu apie akis, man jis gerai viską nuplauna 4u.gif

O dėl spalvos - matosi, kad ne juodas (su juodu akys iš toliau tamsesnės atrodo) bet šviesiaplaukėms manau ši spalva pats tas  4u.gif

pridursiu, kad ir šitas, ir baklažaninis akis gerai paryškina ir iš toliau net nesimato, kad ne juodas wink.gif Laiko gerai, ateityje mažiau su šito produkto gamintojais eksperimentuosiu ax.gif
Papildyta:
Čia ta rejuvenating?  4u.gif

taip, ta pati čia visų išgirta ax.gif
Atsakyti