Įkraunama...
Įkraunama...

Dr. Hauschka kosmetika

Šį rytą norėjau išbandyti Astutės įvarvintą bronzanto lašeliuką ir nepavyko... verysad.gif
Nežinau kodėl ten taip su juo pasidarė, bet jis visas susimetęs į tokius gniutulėlius, bandžiau juos paskirstyti ant delno, jie tokie tąsūs ir sulipę, panašūs kaip ant karšto pieno susidaro tokie tąsi plutelė...
kaži nuo ko čia taip?...Ar yra kam taip buvę? Tikriausiai su naujais bronzantais iš buteliuko taip nebūna.
Bet kokiu atveju, ačiū dar kartą Astutei už geranoriškumą 4u.gif
Atsakyti
Prašom, nėr už ką, malonu ir man user posted image

QUOTE(Tarela @ 2009 04 30, 14:44)
Šį rytą norėjau išbandyti Astutės įvarvintą bronzanto lašeliuką ir nepavyko... :

va va, ką aš tau per až ir pasakojau rolleyes.gif reikėjo iškart bandyt kai tik gavai wink.gif nežinau, gal todėl, kad kitas indas, garuoja kažkaip matyt ir kažkam nugaravus jis apdžiūna tiesiog sad.gif
Atsakyti
QUOTE(violence @ 2009 04 30, 16:24)
Prašom, nėr už ką, malonu ir man user posted image
va va, ką aš tau per až ir pasakojau  rolleyes.gif reikėjo iškart bandyt kai tik gavai wink.gif nežinau, gal todėl, kad kitas indas, garuoja kažkaip matyt ir kažkam nugaravus jis apdžiūna tiesiog sad.gif

Kaip į varškę sutraukia...aš tai pamenu ką tu sakei, bet galvoju nepradarysiu jo nei karto nežvilgtelsiu, tik vakar pasiėmiau siuntinuką ir šį rytą jau norėjau pasigražinti.
Idealiausia būtų gauti pirkt originaliam indelyje kokį likutį nedidelį.
Tiesa, išbandžiau kremą su spalvyte- labai smagus, trupinėlį light rožių kremuko įmaišiau tai super pasiskirste ir toks minkštučio, puručio veidelio jausmas visą dieną, ne riebaus, bet tokio minkšto drėgno.
Atsakyti
Aciu mergaites uz siuntinuka aciuks.gif
Brolis jau skambino, kad turi. Deja, turejo siuntinys pas mane atkeliaut si savaitgali, bet teks palaukt iki kito.
Dar karteli dekui 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Astute, aciu labai, siandien gavau siuntinuka 4u.gif
Beje, ar uzteko uz siuntima pinigeliu, nes siuntinukas toks nemazas blush2.gif
Atsakyti
astute0210, Lelijėle, aciuks.gif aciuks.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
o Cleansing Cream tinka odai, kuri yra siek tiek i jautruma? plaunat juo makiaza?
Atsakyti
Kaip jau prisižadėjusi, įdedu akies nuotrauką su Hauschkos tušu volume pearl anthracite:
user posted image

atrodo tikrai labai natūraliai juo pasidažius, tik "pažaisti" reikia dažantis, bendrai esu patenkinta bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Rkatyte @ 2009 04 30, 20:28)
Kaip jau prisižadėjusi, įdedu akies nuotrauką su Hauschkos tušu volume pearl anthracite:
atrodo tikrai labai natūraliai juo pasidažius, tik "pažaisti" reikia dažantis, bendrai esu patenkinta  bigsmile.gif

nu labai grazu wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Rkatyte @ 2009 04 30, 19:28)
Kaip jau prisižadėjusi, įdedu akies nuotrauką su Hauschkos tušu volume pearl

fantastika wub.gif thumbup.gif
Atsakyti
Gal kas patars kaip realiai galima parinkti birios pudros spalva?? Kur tai galima padaryti??
Atsakyti
QUOTE(Oksanik @ 2009 04 30, 22:14)
Gal kas patars kaip realiai galima parinkti birios pudros spalva?? Kur tai galima padaryti??

Biri pudra yra vienintelė, translucent, t.y. neduodanti spalvos-permatoma..suteikia tik matiškumo odai. Pati dabar ją pirkau ir jau bandžiau smile.gif

user posted image
Atsakyti