Įkraunama...
Įkraunama...

Dr. Hauschka kosmetika

Pervedziau smile.gif Siandien einu pas Elyte i konsultacija, del odeles, nes sauseja, kad ir ka bedaryciau ir be kremo nakciai negaliu istvert.. paziuresim ka sakys smile.gif
Atsakyti
QUOTE(laurapde @ 2009 04 06, 11:01)
Pervedziau  smile.gif  Siandien einu pas Elyte i konsultacija, del odeles, nes sauseja, kad ir ka bedaryciau ir be kremo nakciai negaliu istvert.. paziuresim ka sakys  smile.gif

pasidalink paskui ispudziais 4u.gif
Atsakyti
ir as pavedima padariau
Atsakyti
QUOTE(kiss @ 2009 04 06, 09:26)
bet  baklazaninis tusas greiciausiai sviesesnems graziai atrodo, nes man tamsiai nesimato to grazaus atspalvio, nera skirtumo,-lyg juodu buciau pasidaziusi g.gif

julyska mūsų tamsi, baklažaninį tušą pirmiausiai mačiau ant jos blakstienų bigsmile.gif Tai man labai netgi matėsi spalva, dar geriau negu dabar ant savęs matau lens.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Ramintėlė 24 @ 2009 04 05, 23:23)
Sveikos 4u.gif  sakykite, ar teisingai cia pasisikaitinejusi supratau kad misriai/riebesnei odelei tiktu svarainiu kremukas? o kaip makiazo pagrindas jis tinkamas? ar riebesnei odelei visgi geriau griebti aliejuka? Aciu atsakiusioms 4u.gif

Tikrai abu tinkami makiažo pagrindui smile.gif
Atsakyti
O as susigundziau va sita uzsisakyti, paziuresiu kaip reaguos mano oda rolleyes.gif
http://www.drhauschk...t-for-oily-skin
Atsakyti
QUOTE(Sultry @ 2009 04 05, 23:17)
o del seseliu dezuciu,tai vienspalviai jie buna apvaliu formu, dvispalviai - staciakampio. o cia vienspalviai ir kvadratiniai pavaizduoti temos pirmoje zinuteje  g.gif

cia dvispalviai buna su sepeteliu, o vienspalviai ne? g.gif

Merginos, uzsimaniau Hauschkos to antracitinio tuso blush2.gif Kazi sviesenei merginai graziai ziuresis...
Atsakyti
QUOTE(Deli~ @ 2009 04 06, 17:38)
Merginos, uzsimaniau Hauschkos to antracitinio tuso  blush2.gif  Kazi sviesenei merginai graziai ziuresis...

kokio kokio???? g.gif ką reiškia "antracitinio"? unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(laurapde @ 2009 04 06, 10:01)
Pervedziau  smile.gif  Siandien einu pas Elyte i konsultacija, del odeles, nes sauseja, kad ir ka bedaryciau ir be kremo nakciai negaliu istvert.. paziuresim ka sakys  smile.gif

ir as siandien buvau pas Elyte, taip gerai atsipalaidavau, isvale pagaliau mano uzleista veida, priemoniu isigijau, reiks labiau juo rupintis ir skysciu gerti daugiau, nes sake, kad laaaabai truksta dregmes ax.gif
Atsakyti
QUOTE(violence @ 2009 04 06, 18:46)
kokio kokio????  g.gif  ką reiškia "antracitinio"?  unsure.gif

cia spalva tokia biggrin.gif panasi i slapia asfalta g.gif atrodo g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Palomina: 06 balandžio 2009 - 18:05
QUOTE(Palomina @ 2009 04 06, 18:04)
cia spalva tokia  biggrin.gif  panasi i slapia asfalta  g.gif

lotuliukas.gif aišku blush2.gif doh.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Deli~ @ 2009 04 06, 18:38)
cia dvispalviai buna su sepeteliu, o vienspalviai ne?  g.gif 
Merginos, uzsimaniau Hauschkos to antracitinio tuso  blush2.gif  Kazi sviesenei merginai graziai ziuresis...

Aš tokį užsisakiau (esu šviesi), parašysiu atsiliepimus kai išbandysiu mirksiukas.gif
Atsakyti