Pervedziau Siandien einu pas Elyte i konsultacija, del odeles, nes sauseja, kad ir ka bedaryciau ir be kremo nakciai negaliu istvert.. paziuresim ka sakys
QUOTE(laurapde @ 2009 04 06, 11:01)
Pervedziau Siandien einu pas Elyte i konsultacija, del odeles, nes sauseja, kad ir ka bedaryciau ir be kremo nakciai negaliu istvert.. paziuresim ka sakys
pasidalink paskui ispudziais
QUOTE(kiss @ 2009 04 06, 09:26)
bet baklazaninis tusas greiciausiai sviesesnems graziai atrodo, nes man tamsiai nesimato to grazaus atspalvio, nera skirtumo,-lyg juodu buciau pasidaziusi
julyska mūsų tamsi, baklažaninį tušą pirmiausiai mačiau ant jos blakstienų Tai man labai netgi matėsi spalva, dar geriau negu dabar ant savęs matau
QUOTE(Ramintėlė 24 @ 2009 04 05, 23:23)
Sveikos sakykite, ar teisingai cia pasisikaitinejusi supratau kad misriai/riebesnei odelei tiktu svarainiu kremukas? o kaip makiazo pagrindas jis tinkamas? ar riebesnei odelei visgi geriau griebti aliejuka? Aciu atsakiusioms
Tikrai abu tinkami makiažo pagrindui
O as susigundziau va sita uzsisakyti, paziuresiu kaip reaguos mano oda
http://www.drhauschk...t-for-oily-skin
http://www.drhauschk...t-for-oily-skin
QUOTE(Sultry @ 2009 04 05, 23:17)
o del seseliu dezuciu,tai vienspalviai jie buna apvaliu formu, dvispalviai - staciakampio. o cia vienspalviai ir kvadratiniai pavaizduoti temos pirmoje zinuteje
cia dvispalviai buna su sepeteliu, o vienspalviai ne?
Merginos, uzsimaniau Hauschkos to antracitinio tuso Kazi sviesenei merginai graziai ziuresis...
QUOTE(Deli~ @ 2009 04 06, 17:38)
Merginos, uzsimaniau Hauschkos to antracitinio tuso Kazi sviesenei merginai graziai ziuresis...
kokio kokio???? ką reiškia "antracitinio"?
QUOTE(laurapde @ 2009 04 06, 10:01)
ir as siandien buvau pas Elyte, taip gerai atsipalaidavau, isvale pagaliau mano uzleista veida, priemoniu isigijau, reiks labiau juo rupintis ir skysciu gerti daugiau, nes sake, kad laaaabai truksta dregmes
QUOTE(violence @ 2009 04 06, 18:46)
kokio kokio???? ką reiškia "antracitinio"?
cia spalva tokia panasi i slapia asfalta atrodo
QUOTE(Deli~ @ 2009 04 06, 18:38)
cia dvispalviai buna su sepeteliu, o vienspalviai ne?
Aš tokį užsisakiau (esu šviesi), parašysiu atsiliepimus kai išbandysiu