Įkraunama...
Įkraunama...

Dr. Hauschka kosmetika

QUOTE(Sviripilė @ 2009 04 29, 12:23)
jokių až negavau, meilo irgi, tikiuos mano siuntinuko dalis pas jus  ax.gif  4u.gif Kas gali atsakyti ?  biggrin.gif

jau rasau az
pasirodo buvau ne tai sviripilei pataikius blush2.gif ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Mytee @ 2009 04 29, 10:29)
noriu pagirti bronzine pudra, superine, tokia grazi spalva ir kvapas labai malonus  thumbup.gif

Man tai produktas-atradimas. Aš be jo neišeinu iš namų biggrin.gif . Ir spalva, ir kvapas mane žavi. Svarbiausia jokio oranžinio atspalvio smile.gif .
Atsakyti
QUOTE(Atėnė @ 2009 04 29, 13:18)
Man tai produktas-atradimas. Aš be jo neišeinu iš namų biggrin.gif . Ir spalva, ir kvapas mane žavi. Svarbiausia jokio oranžinio atspalvio smile.gif .

zinok tikrai taip drinks_cheers.gif mastau kur dabar savo egipto zeme iskist biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Mytee @ 2009 04 29, 14:14)
zinok tikrai taip  drinks_cheers.gif  mastau kur dabar savo egipto zeme iskist  biggrin.gif

koks jos pavadinimas tame sąraše? Facial bronzer? rolleyes.gif o su kuo tepat? na kokiu teptuku? rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(violence @ 2009 04 29, 14:20)
koks jos pavadinimas tame sąraše? Facial bronzer?  rolleyes.gif o su kuo tepat? na kokiu teptuku?  rolleyes.gif

Bronzing Powder

tepu sepetuku, kuri pirkau prie EZ mirksiukas.gif
Atsakyti
kaip saunu, kaip saunu! kokie faini atsiliepimai apie bronzine pudra biggrin.gif as kaip tik ja rytoj atsimsiu thumbup.gif nekantrauju isbandyti wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Mytee @ 2009 04 29, 15:14)
zinok tikrai taip  drinks_cheers.gif  mastau kur dabar savo egipto zeme iskist  biggrin.gif

o ji turi blizguciu? visa veida tepat?
Atsakyti
QUOTE(migdoline @ 2009 04 29, 14:47)
kaip saunu, kaip saunu! kokie faini atsiliepimai apie bronzine pudra biggrin.gif as kaip tik ja rytoj atsimsiu thumbup.gif nekantrauju isbandyti wub.gif

bigsmile.gif tai jau norėsiu pamatyti kas viduje blush2.gif rolleyes.gif parodysit? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(violence @ 2009 04 29, 16:50)
bigsmile.gif tai jau norėsiu pamatyti kas viduje  blush2.gif  rolleyes.gif parodysit? biggrin.gif

tai aisku galesim apziuret biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(evelinute999 @ 2009 04 29, 14:48)
o ji turi blizguciu? visa veida tepat?

as tepu visa veida smile.gif blizguciu lyg ir neturi g.gif
Atsakyti
gal yra kokia nuoroda, kur galima paskaityti apie naudojimo budus bent jau anglu k. nes vokiskai as nibumbum blush2.gif
Atsakyti
Gavau ir aš savo siuntinuką. Ačiū Astutei ir Violencei 4u.gif O miniukai Hauschkos ne tokie ir miniukai biggrin.gif
Jau žinau ko man reik kitam užsakymui biggrin.gif
Atsakyti