VISOS NORINCIOS UZSISAKYTI DR. HAUSCHKOS KOSMETIKOS GALI JAU SIUSTI SARASIUKUS
UZSAKYMAI LAUKIAMI IKI GEGUŽES 7 D.
KAS NETURI KAINININKO IR NEZINO SALYGU RASYKIT MAN I AZ SAVO EL. ADRESA IR ATSIUSIU
Vadinasi taip.. šiandien gavau mini rinkinuką normaliai/sausai/jautriai veido odai. kolkas tik žiūriu į jį, nes nežinau nuo ko reikia pradėt. su anglų kalba nelabai draugauju į rinkinuką įeina:
Cleansing Cream
Cleansing Milk
Facial Toner
Moisturizing Day Cream
Rose Day Cream
Quince Day Cream
būsiu labai dėkinga, jei trumpai mane prainstruktuosit, kaip ir kada naudot kiekvieną iš tų šešių gaminukų pasižadu nuo šiol atidžiai sekti šią temą
Cleansing Cream
Cleansing Milk
Facial Toner
Moisturizing Day Cream
Rose Day Cream
Quince Day Cream
būsiu labai dėkinga, jei trumpai mane prainstruktuosit, kaip ir kada naudot kiekvieną iš tų šešių gaminukų pasižadu nuo šiol atidžiai sekti šią temą
QUOTE(astute0210 @ 2009 04 28, 19:33)
VISOS NORINCIOS UZSISAKYTI DR. HAUSCHKOS KOSMETIKOS GALI JAU SIUSTI SARASIUKUS
KAS NETURI KAINININKO IR NEZINO SALYGU RASYKIT MAN I AZ SAVO EL. ADRESA IR ATSIUSIU
galioja tas pats kainininkas ir tos pacios salygos kaip praeitam uzsakymui?
Darau naują sąrašiuką ir turiu keletą klausimėlių:
- facial steam bath - ar visos naudojate prieš molio kaukę - ar visos garinat veiduką?
- clay mask - ar padeda prieš inkštirus?
- gal yra bandžiusių translucent pudras abi: birią ir presuotą (niekaip neapsisprendžiu kurią imti ) arba parašykite bandžiusios kurią iš jų ir patiko/ne
- kuri pasta "skanesnė" - lemon ar mint?
- facial steam bath - ar visos naudojate prieš molio kaukę - ar visos garinat veiduką?
- gal yra bandžiusių translucent pudras abi: birią ir presuotą (niekaip neapsisprendžiu kurią imti ) arba parašykite bandžiusios kurią iš jų ir patiko/ne
QUOTE(gutte86 @ 2009 04 28, 21:01)
galioja tas pats kainininkas ir tos pacios salygos kaip praeitam uzsakymui?
Taip, galioja paskutinio uzsakymo salygos
Pamacius siuntini mano mama uzsimane sios kosmetikos tai reikia daryt nauja uzsakyma
Papildyta:
QUOTE(Rkatyte @ 2009 04 28, 22:45)
bandziau presuota - patiko
bandziau mint irgi patiko
QUOTE(Rkatyte @ 2009 04 28, 22:45)
Darau naują sąrašiuką ir turiu keletą klausimėlių:
turiu biria pudra man patinka.. veida padaro matini ir nesimato, kad butu kas nors uztepta.. kai ja pabaigsiu, bandysiu presuota idomu irgi
QUOTE(Palomina @ 2009 04 28, 23:00)
turiu biria pudra man patinka.. veida padaro matini ir nesimato, kad butu kas nors uztepta.. kai ja pabaigsiu, bandysiu presuota idomu irgi
Kiek supratau, nei presuota, nei biri nešviesina veiduko? Jos tokios permatomos yra?
Dar klausimėlis dėl ampulių naudojimo (senų temų neturiu kada skaityti, o naujesnėse, kurias sekiau apie tai nediskutavot ) - užpurškiu truputį rožių hidrolato ant veiduko, sulašinu ampulės turinį į delną ir paskirstau ant veido, ar teisingai darau? Nes pirmą apmulę bandžiau lašinti ant piršto ir skirstyti, tai mažai kas liko veidui
QUOTE(Rkatyte @ 2009 04 29, 08:18)
Kiek supratau, nei presuota, nei biri nešviesina veiduko? Jos tokios permatomos yra?
Dar klausimėlis dėl ampulių naudojimo (senų temų neturiu kada skaityti, o naujesnėse, kurias sekiau apie tai nediskutavot ) - užpurškiu truputį rožių hidrolato ant veiduko, sulašinu ampulės turinį į delną ir paskirstau ant veido, ar teisingai darau? Nes pirmą apmulę bandžiau lašinti ant piršto ir skirstyti, tai mažai kas liko veidui
as tai nenaudojau nei hidrolato, nei toniko- ampules tepiau ant veiduko nusiprausus su CC. As tiesiai is ampules uzlasindavau maziukais kiekiais ant kaktos, skruostu, smakro ir paskirstydavau
QUOTE(Rkatyte @ 2009 04 29, 07:18)
nereikia hidrolato ampolė atstoja toniką/hidrolatą ir jų psl taip rašo, po CC ampolė
QUOTE(Diana-Kaunas @ 2009 04 29, 08:06)
as tai nenaudojau nei hidrolato, nei toniko- ampules tepiau ant veiduko nusiprausus su CC. As tiesiai is ampules uzlasindavau maziukais kiekiais ant kaktos, skruostu, smakro ir paskirstydavau
aš ir taip darau
QUOTE(Rkatyte @ 2009 04 29, 08:18)
man tai nesviesina, nes as ir taip sviesi labai.. bet seip manau, kad jei oda tamsi, tai pasviesins siek tiek bet pudra tai permatoma..
------
isbandziau siandien Hauschkos plauku balzama.. na lyg ir visai neblogas pirmas ispudis.. ziuresiu kaip toliau patiks
noriu pagirti bronzine pudra, superine, tokia grazi spalva ir kvapas labai malonus
QUOTE(Lelijėlė @ 2009 04 28, 18:40)
Mergiiiiiinoooooossssss, turiu
kama labai labai reikia - galit ir siandien lekti
einu rasyti az
truputi uztruksiu
kama labai labai reikia - galit ir siandien lekti
einu rasyti az
truputi uztruksiu
jokių až negavau, meilo irgi, tikiuos mano siuntinuko dalis pas jus Kas gali atsakyti ?