Įkraunama...
Įkraunama...

Dr. Hauschka kosmetika

VISOS NORINCIOS UZSISAKYTI DR. HAUSCHKOS KOSMETIKOS GALI JAU SIUSTI SARASIUKUS

UZSAKYMAI LAUKIAMI IKI GEGUŽES 7 D.

KAS NETURI KAINININKO IR NEZINO SALYGU RASYKIT MAN I AZ SAVO EL. ADRESA IR ATSIUSIU 4u.gif
Atsakyti
Vadinasi taip.. šiandien gavau mini rinkinuką normaliai/sausai/jautriai veido odai. kolkas tik žiūriu į jį, nes nežinau nuo ko reikia pradėt. su anglų kalba nelabai draugauju blush2.gif į rinkinuką įeina:
Cleansing Cream
Cleansing Milk
Facial Toner
Moisturizing Day Cream
Rose Day Cream
Quince Day Cream
būsiu labai dėkinga, jei trumpai mane prainstruktuosit, kaip ir kada naudot kiekvieną iš tų šešių gaminukų 4u.gif pasižadu nuo šiol atidžiai sekti šią temą cool.gif
Atsakyti
QUOTE(astute0210 @ 2009 04 28, 19:33)
VISOS NORINCIOS UZSISAKYTI DR. HAUSCHKOS KOSMETIKOS GALI JAU SIUSTI SARASIUKUS

UZSAKYMAI LAUKIAMI IKI GEGUŽES 7 D.

KAS NETURI KAINININKO IR NEZINO SALYGU RASYKIT MAN I AZ SAVO EL. ADRESA IR ATSIUSIU  4u.gif

galioja tas pats kainininkas ir tos pacios salygos kaip praeitam uzsakymui? ax.gif
Atsakyti
Darau naują sąrašiuką ir turiu keletą klausimėlių:
- facial steam bath - ar visos naudojate prieš molio kaukę - ar visos garinat veiduką?
- clay mask - ar padeda prieš inkštirus?
- gal yra bandžiusių translucent pudras abi: birią ir presuotą (niekaip neapsisprendžiu kurią imti ax.gif ) arba parašykite bandžiusios kurią iš jų ir patiko/ne 4u.gif
- kuri pasta "skanesnė" - lemon ar mint? 4u.gif

Atsakyti
QUOTE(gutte86 @ 2009 04 28, 21:01)
galioja tas pats kainininkas ir tos pacios salygos kaip praeitam uzsakymui?  ax.gif

Taip, galioja paskutinio uzsakymo salygos smile.gif

Pamacius siuntini mano mama uzsimane sios kosmetikos tai reikia daryt nauja uzsakyma biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Rkatyte @ 2009 04 28, 22:45)
- gal yra bandžiusių translucent pudras abi: birią ir presuotą (niekaip neapsisprendžiu kurią imti  ax.gif ) arba parašykite bandžiusios kurią iš jų ir patiko/ne  4u.gif
- kuri pasta "skanesnė" - lemon ar mint?  4u.gif

bandziau presuota - patiko smile.gif
bandziau mint irgi patiko smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Rkatyte @ 2009 04 28, 22:45)
Darau naują sąrašiuką ir turiu keletą klausimėlių:
- facial steam bath - ar visos naudojate prieš molio kaukę - ar visos garinat veiduką?
- clay mask - ar padeda prieš inkštirus?
- gal yra bandžiusių translucent pudras abi: birią ir presuotą (niekaip neapsisprendžiu kurią imti  ax.gif ) arba parašykite bandžiusios kurią iš jų ir patiko/ne  4u.gif
- kuri pasta "skanesnė" - lemon ar mint?  4u.gif

turiu biria pudra thumbup.gif man patinka.. veida padaro matini ir nesimato, kad butu kas nors uztepta.. kai ja pabaigsiu, bandysiu presuota rolleyes.gif idomu irgi
Atsakyti
QUOTE(Palomina @ 2009 04 28, 23:00)
turiu biria pudra  thumbup.gif  man patinka.. veida padaro matini ir nesimato, kad butu kas nors uztepta.. kai ja pabaigsiu, bandysiu presuota  rolleyes.gif  idomu irgi

Kiek supratau, nei presuota, nei biri nešviesina veiduko? Jos tokios permatomos yra? 4u.gif

Dar klausimėlis dėl ampulių naudojimo (senų temų neturiu kada skaityti, o naujesnėse, kurias sekiau apie tai nediskutavot ax.gif ) - užpurškiu truputį rožių hidrolato ant veiduko, sulašinu ampulės turinį į delną ir paskirstau ant veido, ar teisingai darau? 4u.gif Nes pirmą apmulę bandžiau lašinti ant piršto ir skirstyti, tai mažai kas liko veidui biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Rkatyte @ 2009 04 29, 08:18)
Kiek supratau, nei presuota, nei biri nešviesina veiduko? Jos tokios permatomos yra?  4u.gif

Dar klausimėlis dėl ampulių naudojimo (senų temų neturiu kada skaityti, o naujesnėse, kurias sekiau apie tai nediskutavot  ax.gif ) - užpurškiu truputį rožių hidrolato ant veiduko, sulašinu ampulės turinį į delną ir paskirstau ant veido, ar teisingai darau?  4u.gif Nes pirmą apmulę bandžiau lašinti ant piršto ir skirstyti, tai mažai kas liko veidui  biggrin.gif

as tai nenaudojau nei hidrolato, nei toniko- ampules tepiau ant veiduko nusiprausus su CC. As tiesiai is ampules uzlasindavau maziukais kiekiais ant kaktos, skruostu, smakro ir paskirstydavau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Rkatyte @ 2009 04 29, 07:18)
Dar klausimėlis dėl ampulių naudojimo (senų temų neturiu kada skaityti, o naujesnėse, kurias sekiau apie tai nediskutavot  ax.gif ) - užpurškiu truputį rožių hidrolato ant veiduko, sulašinu ampulės turinį į delną ir paskirstau ant veido, ar teisingai darau?  4u.gif Nes pirmą apmulę bandžiau lašinti ant piršto ir skirstyti, tai mažai kas liko veidui  biggrin.gif

nereikia hidrolato mirksiukas.gif ampolė atstoja toniką/hidrolatą mirksiukas.gif ir jų psl taip rašo, po CC ampolė mirksiukas.gif

QUOTE(Diana-Kaunas @ 2009 04 29, 08:06)
as tai nenaudojau nei hidrolato, nei toniko- ampules tepiau ant veiduko nusiprausus su CC. As tiesiai is ampules uzlasindavau maziukais kiekiais ant kaktos, skruostu, smakro ir paskirstydavau smile.gif

drinks_cheers.gif aš ir taip darau rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Rkatyte @ 2009 04 29, 08:18)
Kiek supratau, nei presuota, nei biri nešviesina veiduko? Jos tokios permatomos yra?  4u.gif

man tai nesviesina, nes as ir taip sviesi labai.. bet seip manau, kad jei oda tamsi, tai pasviesins siek tiek g.gif bet pudra tai permatoma..
------
isbandziau siandien Hauschkos plauku balzama.. na lyg ir visai neblogas pirmas ispudis.. ziuresiu kaip toliau patiks
Atsakyti
noriu pagirti bronzine pudra, superine, tokia grazi spalva ir kvapas labai malonus thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Lelijėlė @ 2009 04 28, 18:40)
Mergiiiiiinoooooossssss, turiu  assa.gif  yahoo.gif

kama labai labai reikia - galit ir siandien lekti
einu rasyti az
truputi uztruksiu  ax.gif

jokių až negavau, meilo irgi, tikiuos mano siuntinuko dalis pas jus ax.gif 4u.gif Kas gali atsakyti ? biggrin.gif
Atsakyti