katik gavau is Jens laiska, pasirodo pamirso idet, atsiprase... pinigus grazins
katuti tau nebus 1vnt cleansig cream
Diana-Kaunas tau nebus Intensive treatment 02
Atene tau nebus Intensive treatment 02 ir 1vnt cleansig cream
Prasau atsiuskite man i el.pasta (ne az) savo saskaiteles numerius kad galeciau pervesti pinigelius. taciau tai padaryti galesiu tik kita savaite, nes penktadieni palikau korta bankomate ir teko ja uzblokuot tai tik kitos savaites pabaigoje manau viska susitvarkysiu, atsiprasau uz nesklandumus.
Visoms kurioms truko prekyciu galesiu nemokamai atsiusti su kitu uzsakymu t.y. nereiks moketi uz siuntima ir tu 5lt man.
QUOTE(astute0210 @ 2009 04 25, 16:07)
buvo dvi kandidates tarp ju ir tu
nujaučiau
QUOTE(astute0210 @ 2009 04 25, 17:15)
katik gavau is Jens laiska, pasirodo pamirso idet, atsiprase... pinigus grazins
įdomu man, kaip jis galus suveda, kam ir ko neįdėjo
ok Sąskaitą atsiųsiu
o kaip reikia naudoti Intensive Treatment 01? tinka misriai, bet labiau i riebumo puse odai? veiksminga priemone? atsiprasau uz tiek daug klausimu labai noriu kazka pabandymui isigyti, tai bandau issiaiskinti kas labiau tiktu, vien tik skaitant ju puslapi sunku apsispresti
QUOTE(katutis @ 2009 04 25, 19:10)
tai, kad man irgi idomu
kaip supratau tai jam liko papildomu vienetu tai gal is to ir suprato, kai tik issiunte siuntini jis jau zinojo kad neidejo tik lauke is manes patvirtinimo (o jei neparasysiu as ir jam liks )
QUOTE(astute0210 @ 2009 04 25, 17:15)
ale zioplas vyrs sakyciau tai pristatymo adresa blogai nurode, tai prekiu pamirso idet
QUOTE(Mytee @ 2009 04 25, 22:46)
ale zioplas vyrs sakyciau tai pristatymo adresa blogai nurode, tai prekiu pamirso idet
As ji pilnai suprantu turint tiek daug uzsakymu sakyciau tai normalu
buna ir as daug ka pripainioju tai tenka kelis kart skaiciuot.
Adresa ne jis sumaisė, o siuntų įmonė
pasikartosiu
QUOTE(emmute @ 2009 04 23, 11:48)
ačiū
o po vieną įdomu kiek? man norėtųsi rožių kremus išbandyt, tik light tam rinkinyje nėra, bet kiti du yra ir CC man kaip ir nereikalingas (neprausiu veido, o jį nuplaut reikia būtinai ar galima pvz terminiu vandeniu užpurškus nuvalyt? )
o po vieną įdomu kiek? man norėtųsi rožių kremus išbandyt, tik light tam rinkinyje nėra, bet kiti du yra ir CC man kaip ir nereikalingas (neprausiu veido, o jį nuplaut reikia būtinai ar galima pvz terminiu vandeniu užpurškus nuvalyt? )
QUOTE(astute0210 @ 2009 04 25, 22:07)
As ji pilnai suprantu turint tiek daug uzsakymu sakyciau tai normalu
o kada mazdaug aistute zada violioncei prekytes perduot dalinimui?
QUOTE(Melajja @ 2009 04 26, 10:56)
o kada mazdaug aistute zada violioncei prekytes perduot dalinimui?
siandien vakare arba rytoj vakare
o kada Lelijele zada gauti prekytes ?
QUOTE(Rasma @ 2009 04 24, 23:24)
Mano oda labai blyški, bet tepu "Toned day cream" ir aš asmeniškai išvis nematau jokio atspalvio Jis iš tūbelės išspaustas spalvotas ir kol tepi dar matosi, bet kai pasitepus susigeria, tai tiesiog oda, kaip sveika oda ir tiek.
Bronzatas tikiuosi daugiau sveikos spalvos ar net truputį nat.įdegio pridės
Bronzatas tikiuosi daugiau sveikos spalvos ar net truputį nat.įdegio pridės
smagu,kad tinka
arba gal nedideli kieki tepat,tai ir pasiskirsto taip dailiai... nesvarbu,svarbu,kad visom gerai
beje, Astute, gal jus zinot,ar vokietis turi alieju kunui?