Įkraunama...
Įkraunama...

Dr. Hauschka kosmetika

katik gavau is Jens laiska, pasirodo pamirso idet, atsiprase... pinigus grazins

katuti tau nebus 1vnt cleansig cream
Diana-Kaunas tau nebus Intensive treatment 02
Atene tau nebus Intensive treatment 02 ir 1vnt cleansig cream

Prasau atsiuskite man i el.pasta (ne az) savo saskaiteles numerius kad galeciau pervesti pinigelius. taciau tai padaryti galesiu tik kita savaite, nes penktadieni palikau korta bankomate ir teko ja uzblokuot doh.gif tai tik kitos savaites pabaigoje manau viska susitvarkysiu, atsiprasau uz nesklandumus.

Visoms kurioms truko prekyciu galesiu nemokamai atsiusti su kitu uzsakymu t.y. nereiks moketi uz siuntima ir tu 5lt man.
Atsakyti
QUOTE(astute0210 @ 2009 04 25, 16:07)
buvo dvi kandidates tarp ju ir tu  biggrin.gif

nujaučiau lotuliukas.gif

QUOTE(astute0210 @ 2009 04 25, 17:15)

katuti tau nebus 1vnt cleansig cream

įdomu man, kaip jis galus suveda, kam ir ko neįdėjo biggrin.gif

ok drinks_cheers.gif Sąskaitą atsiųsiu 4u.gif
Atsakyti
o kaip reikia naudoti Intensive Treatment 01? tinka misriai, bet labiau i riebumo puse odai? veiksminga priemone? atsiprasau uz tiek daug klausimu 4u.gif labai noriu kazka pabandymui isigyti, tai bandau issiaiskinti kas labiau tiktu, vien tik skaitant ju puslapi sunku apsispresti ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo evelinute999: 25 balandžio 2009 - 18:51
QUOTE(katutis @ 2009 04 25, 19:10)
nujaučiau  lotuliukas.gif
įdomu man, kaip jis galus suveda, kam ir ko neįdėjo biggrin.gif

tai, kad man irgi idomu biggrin.gif
kaip supratau tai jam liko papildomu vienetu tai gal is to ir suprato, kai tik issiunte siuntini jis jau zinojo kad neidejo tik lauke is manes patvirtinimo (o jei neparasysiu as ir jam liks biggrin.gif )
Atsakyti
QUOTE(astute0210 @ 2009 04 25, 17:15)

ale zioplas vyrs sakyciau biggrin.gif tai pristatymo adresa blogai nurode, tai prekiu pamirso idet doh.gif tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Mytee @ 2009 04 25, 22:46)
ale zioplas vyrs sakyciau  biggrin.gif  tai pristatymo adresa blogai nurode, tai prekiu pamirso idet  doh.gif  tongue.gif

As ji pilnai suprantu smile.gif turint tiek daug uzsakymu sakyciau tai normalu biggrin.gif

buna ir as daug ka pripainioju tai tenka kelis kart skaiciuot.

Adresa ne jis sumaisė, o siuntų įmonė
Atsakyti
pasikartosiu blush2.gif 4u.gif

QUOTE(emmute @ 2009 04 23, 11:48)
ačiū 4u.gif
o po vieną įdomu kiek? g.gif  man norėtųsi rožių kremus išbandyt, tik light tam rinkinyje nėra, bet kiti du yra biggrin.gif  ir CC man kaip ir nereikalingas (neprausiu veido, o jį nuplaut reikia būtinai ar galima pvz terminiu vandeniu užpurškus nuvalyt? g.gif )

Atsakyti
QUOTE(astute0210 @ 2009 04 25, 22:07)
As ji pilnai suprantu  smile.gif turint tiek daug uzsakymu sakyciau tai normalu  biggrin.gif

buna ir as daug ka pripainioju tai tenka kelis kart skaiciuot.

Adresa ne jis sumaisė, o siuntų įmonė

mirksiukas.gif biggrin.gif
Atsakyti
o kada mazdaug aistute zada violioncei prekytes perduot dalinimui? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Melajja @ 2009 04 26, 10:56)
o kada mazdaug aistute zada violioncei prekytes perduot dalinimui?  ax.gif

siandien vakare arba rytoj vakare smile.gif
Atsakyti
o kada Lelijele zada gauti prekytes ax.gif ?
Atsakyti
QUOTE(Rasma @ 2009 04 24, 23:24)
Mano oda labai blyški, bet tepu "Toned day cream" ir aš asmeniškai išvis nematau jokio atspalvio  ax.gif Jis iš tūbelės išspaustas spalvotas ir kol tepi dar matosi, bet kai pasitepus susigeria, tai tiesiog oda, kaip sveika oda ir tiek.
Bronzatas tikiuosi daugiau sveikos spalvos ar net truputį nat.įdegio pridės ax.gif  g.gif

smagu,kad tinka biggrin.gif
arba gal nedideli kieki tepat,tai ir pasiskirsto taip dailiai... nesvarbu,svarbu,kad visom gerai thumbup.gif

beje, Astute, gal jus zinot,ar vokietis turi alieju kunui? 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sultry: 26 balandžio 2009 - 11:23