Įkraunama...
Įkraunama...

Dr. Hauschka kosmetika

QUOTE(linutiaaa @ 2009 04 25, 00:49)
aisku verysad.gif  lauksim tada ir Rkatytes nuomones 4u.gif

Nenusimink kati radau dar viena pasislepusi tarp prekyciu toninio kremo megineli bigsmile.gif tik nezinau kaip cia tau pasiimt ji as busiu kaune kita savaite bet labai uzimta, gal tau butu patogu is violence pasiimti?
Atsakyti
Vis dar rusiuoju biggrin.gif

Noriu atsiprasyti ir pranesti, kad kai kuriu produktu dezutes del tokio siuntinio svorio truputi ilinke, pasilamde ..
Atsakyti
Siuntinyje truksta 2 vnt Intensive treatment 02 ir 1 vnt Cleansing cream. tikriausiai vokietis pamirso idet. Gal kam nebereikia siu dalykeliu ir norit atgaut pinigus. Tik nezinau dabar ar Jens prasyti pinigu ar kas nores laukti siu dalyku iki kito uzsakymo.

Jei rytoj iki pietu nesulauksiu is jusu ziniu cleansing cremo nuimsiu 1 vnt is tu kurios uzsisako po daug ir pridesiu tai kuri tik 1 vnt uzsisakius cleansing cream, aisku pinigus grazinsiu is kurios nuimsiu.
Taip jau isejo (pagal rusiavima) kad Dianai is kauno ir Atenei nebeliko Intensive treatment 02. ar prasyt grazint pinigus ar su kitu uzsakymu? Jei nesulauksiu ziniu prasysiu Jens pinigu.
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif
O kaip galima isigyti dr. Haushckos meginuku??
Kur galima isversti bent jau i anglu kalba vokiskus pavadinimu??
Atsakyti
man tai butinai reikia CC tiek kiek uzsakiau 2vnt unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(astute0210 @ 2009 04 25, 02:34)
kai kuriu produktu dezutes del tokio siuntinio svorio truputi ilinke, pasilamde ..

dėžučių ant veido vistiek netepsim irnesakyk.gif

QUOTE(astute0210 @ 2009 04 25, 04:13)
Jei rytoj iki pietu nesulauksiu is jusu ziniu cleansing cremo nuimsiu

nuo manęs gali nuimt, jei jau taip išėjo unsure.gif

Papildyta:
QUOTE(Oksanik @ 2009 04 25, 08:23)
O kaip galima isigyti dr. Haushckos meginuku??
Kur galima isversti bent jau i anglu kalba vokiskus pavadinimu??

Stepono 6 smile.gif

čia angliškas puslapis 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(katutis @ 2009 04 25, 09:37)
nuo manęs gali nuimt, jei jau taip išėjo  unsure.gif

Papildyta:
Stepono 6 smile.gif

čia angliškas puslapis  4u.gif

Bet tie meginukai brangus doh.gif
Jei nesunku, gal kas pamokys mane kaip veido rinkinuku naudotis, riebiai ir normaliai veido odai...???
Aciu labai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(astute0210 @ 2009 04 25, 00:53)
Nenusimink kati radau dar viena pasislepusi tarp prekyciu toninio kremo megineli  bigsmile.gif  tik nezinau kaip cia tau pasiimt ji as busiu kaune kita savaite bet labai uzimta, gal tau butu patogu is violence pasiimti?

bigsmile.gif clap.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif man tai nesvarbu, as galeciau ir is violence pasiimt 4u.gif ogo, kiek ilgai nemiegojai unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(katutis @ 2009 04 25, 10:37)
nuo manęs gali nuimt, jei jau taip išėjo  unsure.gif

čia angliškas puslapis  4u.gif

oi kaip gerai, tai nuo taves tada ir nuimsiu blush2.gif

vis dar laukiu ziniu is Jens idomu ka sakys...
Atsakyti
QUOTE(astute0210 @ 2009 04 25, 13:04)
oi kaip gerai, tai nuo taves tada ir nuimsiu  blush2.gif

įtariu, kad ir taip buvau kandidatė numeris 1 biggrin.gif Dabar kas kažkelintą kartą Laveros pienelį panaudoju, tai galiu ir sutaupyti CC ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Odora @ 2009 04 25, 10:33)
man tai butinai reikia CC tiek kiek uzsakiau 2vnt unsure.gif

Nesijaudink, viskas tau jau sudeta, tikrai nuo taves nenuimciau smile.gif
Papildyta:
QUOTE(katutis @ 2009 04 25, 14:10)
įtariu, kad ir taip buvau kandidatė numeris 1  biggrin.gif Dabar kas kažkelintą kartą Laveros pienelį panaudoju, tai galiu ir sutaupyti CC  ax.gif

buvo dvi kandidates tarp ju ir tu biggrin.gif
kai kita uzsakyma darysiu jei reiks galesiu paimt Cleansing Cream be jokiu siuntimo mokesciu mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(astute0210 @ 2009 04 25, 00:34)
deja si kart megineliu vokietis idejo mazai palygint su ankstesniais uzsakymas, toninio kremo tik vienas meginelis ir ji jau spejo uzsisakyti Rkatyte  4u.gif

Sekasi gi man blush2.gif atsiliepimus tai būtinai parašysiu 4u.gif
Atsakyti