Įkraunama...
Įkraunama...

Dr. Hauschka kosmetika

As tonini krema turiu, tai labai patenkinta ypac ziema, gerai sudrekina, tik manjis toks riebokas pasirode, bet spalva tai thumbup.gif kaip ir cia rase, atrodo kaip su krem pudra butumei pasitepus, nu zodziu liuiks daiktas.
Atsakyti
QUOTE(laurapde @ 2009 04 24, 11:20)
As tonini krema turiu, tai labai patenkinta ypac ziema, gerai sudrekina, tik manjis toks riebokas pasirode, bet spalva tai  thumbup.gif kaip ir cia rase, atrodo kaip su krem pudra butumei pasitepus, nu zodziu liuiks daiktas.

noretus isbandyt bigsmile.gif
astute, gal kartais gausi koki meginuka sio kremuko, galeciau ir sumoket 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(violence @ 2009 04 23, 20:07)
o bėrimų nėra šlapiuojančių, nusausėjimų ir nėra, tik bėrimų žymės dar matos, bet vertinu, kad gerėja viskas  rolleyes.gif

šaunu biggrin.gif Ir aš laukiu Rejuvenating kaukės, tiek prigyrėt tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(katutis @ 2009 04 24, 11:14)
šaunu biggrin.gif Ir aš laukiu Rejuvenating kaukės, tiek prigyrėt tongue.gif

aš ne rejuvenating tepiau, o moistuirising mirksiukas.gif bet visgi rejuvenating nenuvertinu mirksiukas.gif ji labai šviesina man odą ir nuramina, bet drėkint čia labiau reikėjo mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(violence @ 2009 04 24, 11:27)
aš ne rejuvenating tepiau, o moistuirising  mirksiukas.gif bet visgi rejuvenating nenuvertinu  mirksiukas.gif ji labai šviesina man odą ir nuramina, bet drėkint čia labiau reikėjo  mirksiukas.gif

žinau wink.gif Rejuvenating nebandžiau, susigundžiau gerais atsiliepimais biggrin.gif Šiaip pati turiu Soothing, tai irgi gera, bet retai ją naudoju ax.gif
Atsakyti
sveikutes busiu blondine 4u.gif
Vikieciu nemoku.. blush2.gif
Turiu rinkinukus:
1)Probierset unreine haut
2)Probier-und reiseset gesicht

Kuris skirtas riebiai odai?

Aciu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Oksanik @ 2009 04 24, 18:17)
sveikutes busiu blondine 4u.gif
Vikieciu nemoku.. blush2.gif
Turiu rinkinukus:
1)Probierset unreine haut
2)Probier-und reiseset gesicht

Kuris skirtas riebiai odai?

Aciu 4u.gif

aciu 4u.gif Jau radau smile.gif
Atsakyti
Na, aš iš karto siūlau Dr. Hauka clarifying veido toniką, tiksliau dalį jo. Paaiškinu kodėl. Per Oksanik užsisakinėjau šio toniko mėginuką, o ji suklydo ir užsakė visą 100 ml. Ir kaina ne pigoka - 18 eurų kažkur. Taigi, gal kas norite pusės ar trečdalio? toniko dar net neturiu, todėl atpilčiau tikrai iš naujutėlės pakuotės. Galėčiau palikti originaliame buteliuke, nes tuščių buteliukų turiu per akis.
Atsakyti
QUOTE(Sultry @ 2009 04 23, 18:01)
spalva normali, tik gal labai blyskiom but kiek tamsoka

Mano oda labai blyški, bet tepu "Toned day cream" ir aš asmeniškai išvis nematau jokio atspalvio ax.gif Jis iš tūbelės išspaustas spalvotas ir kol tepi dar matosi, bet kai pasitepus susigeria, tai tiesiog oda, kaip sveika oda ir tiek.
Bronzatas tikiuosi daugiau sveikos spalvos ar net truputį nat.įdegio pridės ax.gif g.gif
Atsakyti
dar karteli blush2.gif
bain de vapeur arba gesichts dampfbad??
Kam ir kaip ji nauduoti??
revital mask, jei neklystu yra kauke??
Aciu 4u.gif
Labanakt
Atsakyti
QUOTE(linutiaaa @ 2009 04 24, 11:34)
noretus isbandyt bigsmile.gif
astute, gal kartais gausi koki meginuka sio kremuko, galeciau ir sumoket 4u.gif

deja si kart megineliu vokietis idejo mazai palygint su ankstesniais uzsakymas, toninio kremo tik vienas meginelis ir ji jau spejo uzsisakyti Rkatyte 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(astute0210 @ 2009 04 25, 00:34)
deja si kart megineliu vokietis idejo mazai palygint su ankstesniais uzsakymas, toninio kremo tik vienas meginelis ir ji jau spejo uzsisakyti Rkatyte  4u.gif

aisku verysad.gif lauksim tada ir Rkatytes nuomones 4u.gif
Atsakyti