As tonini krema turiu, tai labai patenkinta ypac ziema, gerai sudrekina, tik manjis toks riebokas pasirode, bet spalva tai kaip ir cia rase, atrodo kaip su krem pudra butumei pasitepus, nu zodziu liuiks daiktas.
QUOTE(laurapde @ 2009 04 24, 11:20)
As tonini krema turiu, tai labai patenkinta ypac ziema, gerai sudrekina, tik manjis toks riebokas pasirode, bet spalva tai kaip ir cia rase, atrodo kaip su krem pudra butumei pasitepus, nu zodziu liuiks daiktas.
noretus isbandyt
astute, gal kartais gausi koki meginuka sio kremuko, galeciau ir sumoket
QUOTE(violence @ 2009 04 23, 20:07)
o bėrimų nėra šlapiuojančių, nusausėjimų ir nėra, tik bėrimų žymės dar matos, bet vertinu, kad gerėja viskas
šaunu Ir aš laukiu Rejuvenating kaukės, tiek prigyrėt
QUOTE(katutis @ 2009 04 24, 11:14)
šaunu Ir aš laukiu Rejuvenating kaukės, tiek prigyrėt
aš ne rejuvenating tepiau, o moistuirising bet visgi rejuvenating nenuvertinu ji labai šviesina man odą ir nuramina, bet drėkint čia labiau reikėjo
QUOTE(violence @ 2009 04 24, 11:27)
aš ne rejuvenating tepiau, o moistuirising bet visgi rejuvenating nenuvertinu ji labai šviesina man odą ir nuramina, bet drėkint čia labiau reikėjo
žinau Rejuvenating nebandžiau, susigundžiau gerais atsiliepimais Šiaip pati turiu Soothing, tai irgi gera, bet retai ją naudoju
sveikutes busiu blondine
Vikieciu nemoku..
Turiu rinkinukus:
1)Probierset unreine haut
2)Probier-und reiseset gesicht
Kuris skirtas riebiai odai?
Aciu
Vikieciu nemoku..
Turiu rinkinukus:
Aciu
QUOTE(Oksanik @ 2009 04 24, 18:17)
sveikutes busiu blondine
Vikieciu nemoku..
Turiu rinkinukus:
Aciu
Vikieciu nemoku..
Turiu rinkinukus:
Aciu
aciu Jau radau
Na, aš iš karto siūlau Dr. Hauka clarifying veido toniką, tiksliau dalį jo. Paaiškinu kodėl. Per Oksanik užsisakinėjau šio toniko mėginuką, o ji suklydo ir užsakė visą 100 ml. Ir kaina ne pigoka - 18 eurų kažkur. Taigi, gal kas norite pusės ar trečdalio? toniko dar net neturiu, todėl atpilčiau tikrai iš naujutėlės pakuotės. Galėčiau palikti originaliame buteliuke, nes tuščių buteliukų turiu per akis.
QUOTE(Sultry @ 2009 04 23, 18:01)
spalva normali, tik gal labai blyskiom but kiek tamsoka
Mano oda labai blyški, bet tepu "Toned day cream" ir aš asmeniškai išvis nematau jokio atspalvio Jis iš tūbelės išspaustas spalvotas ir kol tepi dar matosi, bet kai pasitepus susigeria, tai tiesiog oda, kaip sveika oda ir tiek.
Bronzatas tikiuosi daugiau sveikos spalvos ar net truputį nat.įdegio pridės
dar karteli
bain de vapeur arba gesichts dampfbad??
Kam ir kaip ji nauduoti??
revital mask, jei neklystu yra kauke??
Aciu
Labanakt
bain de vapeur arba gesichts dampfbad??
Kam ir kaip ji nauduoti??
revital mask, jei neklystu yra kauke??
Aciu
Labanakt
QUOTE(linutiaaa @ 2009 04 24, 11:34)
noretus isbandyt
deja si kart megineliu vokietis idejo mazai palygint su ankstesniais uzsakymas, toninio kremo tik vienas meginelis ir ji jau spejo uzsisakyti Rkatyte
QUOTE(astute0210 @ 2009 04 25, 00:34)
deja si kart megineliu vokietis idejo mazai palygint su ankstesniais uzsakymas, toninio kremo tik vienas meginelis ir ji jau spejo uzsisakyti Rkatyte
aisku lauksim tada ir Rkatytes nuomones